Vilka bloggar läser då jag?

Tänkte nu ge er en snabb resention om de bloggar jag läser, och varför. Börjar med de två jag faktiskt känner:

http://www.aklicious.blogspot.com/
 
Snygg tjej som skriver trevliga inlägg om livet i allmänt. Då jag är konfimerad med denna tös och har gått på samma skola som henne sen 2:an-3:an har jag ju koll på vilka hon umgås med - tycker nämligen att det är roligare att läsa folks bloggar om man känner dem/vet vilka de umgås med. Egentligen kan jag inte sätta ord på vad som är det speciella med denna bloggen, men nått är det!


http://hennesdanssteg.blogg.se/

Världens tuffaste lilla ppingla! Trevlig som tusan är hon också! Finns egentligen inte mycket att skriva om bloggen.. Den är i en klass för sig och innehåller inget sånthär om ''detta gjorde jag idag'' eller ''såhär såg jag ut idag''. Make a klick and find out yourself.


And the famous ones:

http://www.kissies.se/

Såklart läser jag hennes blogg, tjejen som alla älskar att hata. Har ju nämnt henne tidigare i ett inlägg ang. hennes bantningspiller (hon väger 47-48 kilo och vill gå ner tre kilo till eller vad det nu var) - och då hatade jag henne nog. Men nu på senaste - när jag har läst hennes blogg dagligen - så har jag insett att hon inte är så pjåkig trots allt. Hon har till och med laggt upp ett inlägg där det står att bloggar inte bara borde handla om utseende, att tjejer inte ska ta så utmanande bilder o.s.v. och ett videoinlägg där hon säger att hon inte tycker att tolvåriga tjejer borde läsa hennes blogg - sant, sant, sant.
Resten utav hennes video-inlägg kan dock diskuteras - speciellt det där hon säger att hon absolut ''iinte tenker seiga vart hon har köpt siina skor''.


http://kenzas.se/

En cool  tjej som absolut vågar att bjuda på sig själv! Ni har väl inte missat Turist-Kenza? Haha.
Hon har även ett eget märke som lanseras i höst och modellar titt som tätt, fast det har ni väl koll på?

http://blondinbella.se/

Vem i detta avlånga land har missat Isabella Löwengrip a.k.a. Blondinbella? Letade ju nyss efter en bild på henne och de räcker att du skriver de tre första bokstäverna i något av ovanstående namn och hon kommer upp bland de första alternativen.
Tjejen som har allt, om jag får säga det själv. Hon, liksom Kenza, gick ur skolan i förra veckan och de är Sveriges två största bloggare. Såg nya VeckoRevyn i affären idag, med Blondinbella på, och jag blev sugen på att köpa den. Varför? Jo, tjejen skriver om naturliga saker, är snygg, självsäker och har faktikst blivit som en förebild för mig. Vet inte exakt när hon började blogga, men har jag bara en gnutta utav hennes ''blogg-kunskaper'' när jag slutar gymnasiet så är jag nöjd!

Kommentarer
Postat av: m

"en klass för sig"

-hoppas det är positivt (:

2009-06-14 @ 19:04:45
URL: http://hennesdanssteg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0