Annonsmannen

Hallådär! Nu har jag precis tryckt i mig melon och både Merci och After Eight (även fast klockan bara är kvart i sju, hihi). Innan det var jag hos moster där vi både fick fixad gardiner, ätit bulle och pratat bloggar. Mys!

Just nu sitter jag här och pratar med Jesper, som jag även får 'Wild Child' utav - den ska jag titta på imorgon då jag, mamma och pappa åker till Skagen, Danmark. Där ska det cyklas, gymmas, badas och äta French Hotdog - som numera är en favorit! Jag har dock bara ätit två i hela mitt liv, men jag är lika glad ändå :-D Foton kommer vill jag lova men dock kommer jag inte att blogga föräns fredag kväll eller kanske till och med lördag förmiddag.
During the time I'm gone får ni underhålla er med videoklippen som jag laddade upp igår, för dom är inte bara bra utan riktigt bra! Tänkte även ladda upp en klipp ifrån Becks Annonsmannen som jag, Moa, Melinda och Cornelius tittade på igår. För den var sådär det-finns-inte-ord-för-hur-kär-jag-blev-bra. Har aldrig sett den innan (Beck, Wallander m.m. är inte min typ av film), utan bara hört en parodi på den på youtube, men originalet var så mycket bättre! Brukar det inte alltid vara så? :-) Anyway, here it comes:
 

Enjoy! XOXO

P.S. I love you

Kan ju även berätta att idag när mamma och pappa kom hem så hade dem med sig en parfym ifrån världens bästa moster. Puss på att fylla år!


Den luktar ungefär som dendär runda, lila Britney Spears parfymen
jag har velat ha i år och da'r - underbart!
Den är rekomenderad!

Låttips

Eller ja, tips och tips.. Men dom är i varje fall got-to-see's:





Har ni missat Harry Potter and the Order of the Pheonix? Don't worry, här är en sammanfattning:

Och nu till någonting lite mer seriöst. Alltså, faktiskt. Eller seriöst kanske det inte är, men coolt som attans:




Kan ju även medela att jag har varit i Stenungsund idag och där införskaffades Desperat Housewives säsong 3 och en gå-ut-med-kompisar-klädsel:

(ursäkta kvaliten)

Och nu ska jag packa in håret, gå på toa, duscha och sedan cykla ner till Moa där Lisa, Cornelius och Emma väntar. XOXO

Låttips

Vare sig ni känner er sugna på att dansa eller inte så kommer det här några låtar som ni bara måste höra:









Det är en blåsig sommar vi har

Det blåser halv orkan ute, men om två Desperate-avsnitt och en toalett besök blir det för mig att gå en promenad. Funderar starkt på att dra ner till OK här i Rönnäng för att sociala mig lite med Moa som jobbar fram tills nio. But we'll se, we'll se...
Vad händer ikväll då? För ni bara måste säga att det händer nåttt ikväll! Även om Desperet Housewives är bra oså (jag spenderade kvällen med dem igår) så finns det annat som lockar vill jag lova! Keep in touch, XOXO


B-day

Hallådär! För er som inte vet så fyller jag faktiskt år i förrgår. Och ännu mer för er som inte vet så var jag hos min kompis Emma på Dyrön då, för även hon fyllde år. Vi är helt enkelt så coola, don't you think? ;-D
Födelsedagarna firade hemma hos henne på Dyrön, som sagt, dit jag kom vid halv sex ungefär. Då gick vi och handlade fahitas med tillbehör, marängswiss, chips och dricka för lite mer än tusen spänn. Ska det va så ska det va! 
Sedan blev det till att hacka grönsaker och kyckling. Eller Sanne, som kom vid typ sju, fixade kycklingen kycklingen. Och det var ju inte lite kyckling vill jag lova: fem påsar! Haha! Nåväl, bilderna lägger jag bara upp på facebook, orkar helt enkelt ingen annan stans, men ni kan ju få lite pics på de tjusiga sakerna som jag fick:
, , , , , , , pengar och en jättesöt handduk som i skrivande stund är i tvättmaskinen.
Men nu blir det till att ladda upp bilder på facebook, blogg u later, XOXO

Äggost

Tjatja! Läget bra, tack, hur är det med er måntro? Jag har precis satt mig ner efter att ha stått upp i ungefär en och en halv timme. Ja, man orkar ju bara inte... Som ni säkert redan har förstått - med tanke på rubriken, hihi (och jag vet att ni tittade på rubriken nu) - så har jag ju gjort äggost. Jag känner mig faktikst lite cool som kan göra det helt själv :-D Men, såklart ska ni få ta del av min coolhet och här langar jag receptet:
11 ägg + 3 dl creme fraich vispas snabbt samman
Lägg i en kastrull ihop med 3 liter mjölk och 5 dl grädde.
Sedan är det faktikst lite svårt att beskriva hur man gör, för det skall kokas tills de 'skär' sig. Och första gången fattade jag inte alls vad det var, men sedan när den väl var klar så var det ju klart som korsvspa hur det såg hur när det hade skärt sig. Man skulle helt enkelt kunna säga att ni märket när det sker.

Vad gör alla i helgen? Lite bad hade inte skadat, am I right?
Nåväl, ikväll blir det Hunter 21:00 - don't you dare to miss it. Blog u later, XOXO


Magont

Hallådär! Nu sitter jag med ont i magen efter att ha tryckt i mig två misslyckade omeletter. Gårdagens blev perfekt, men dessa lyckades jag inte alls med. Tror dessutom att jag tog för mycket cayenpeppar, för det sved nått så in i på mina läppar förut. 

Igår på kvällen så var jag hemma hos Mria och sedan Moa en stund med lite trevligt folk. Gick dock hem på tok för tidigt. Eftersom mamma är i Norge (eller nu är hon påväg hem) så har jag ingen att tjöta på om tider o.s.v. Och min pappa och tider är sannerligen ingen bra kombinikation!
Men ikväll är mammi hemma och ni får hålla tummarna för mig att jag får stay a little longer at Emma J's place ikväll. Blog u later, XOXO

Det är en regning sommar vi har

Hallå där! Vad har ni för er idag? Jag och pappi kom hem för ungefär en halvtimme från våran promenad. Eller halva vår promenad. Typ. Det började dugga på vägen, men vi brydde oss inte om det så himla mycket. Men sedan började det ösa ner. Och då menar jag verkligen ÖSA ner! Vi fick vända efter halva vägen, och jag tog bara en bild som dessutom blev dålig. Det enda possetiva var väl att eftersom vi fick vända efter halva vägen så fick vi oss ju ändå motionen som vi ville ha.

Alltid när jag går in på datorn så är det första jag gör att kolla facebook och sedan bilddagboken, sedan är det bloggarnas tur. Och nu har jag änna samlat på mig en hel del bloggar, någon som kan tipsa om fler? Det är ju riktigt intresant att läsa om folks, egentligen, ointresanta liv. Nåväl, jag gick i varje fall in på min vän Carolines blogg, och där skrev hon om en massa handmålade talvor på MJ som hon hade sett, hon funderade även på att köpa några och uppgav nr. på dem hon hade i tanke. Självklart gick jag in på sidan och wow! vilka tavlor. Det fanns inte bara på MJ utan även på Johnny Cash, Marilyn Monroe och mycket, mycket mer. Dock var det dyrt som attans, men eftersom jag fyller snart så är det kanske nått att önska sig? ;-)


Johnny Cash back in the days.


Michael Jackson in action.

Erkänn får man en liten vill-ha känsla? Ta er en kik på sidan här, vettja! Blog u later, XOXO

Min dag

Hola! Vad har ni för er ikväll? Jag har nästan nyss ätit spagetti & köttfärssås och nu blir det B'n'J och nektariner + Walk the line.
Men det är inte, mot all förmodan, det bästa på denna dagen. Det bästa är att klockan fyra och två och en halv timme framöver så tittade jag på ingen mindre än Harry Potter. HARRY POTTER!!!!!!!!! Och det var precis lika underbart som jag hade tänkt mig. Fast detklart, världens bästa syster, dumle och HP - vad mer kan man förvänta sig? XOXO

Harry Potter och Halvblodsprinsen - check!


Svar på tal (läs 'Mer seriöst, tack' innan)

Ojoj, det känns visst som att jag har mött på världens kaxigaste tjej här. Eller låt oss säga världens 'kaxigaste'.
Jag skrev ju att ''Min åsikt på det sista är faktiskt att man skulle kunna gå naken utan att bli våldtagen.''. För som jag fattade det så tyckte hon att det var offrets fel och inte våldtäcktsmannens fel om våldtäckt sker. Visst kan jag ha fattat fel, men som sagt, jag uppfattade det så och svarade därefter. På det svarade tjejen ifråga: ''Du kanske ska se dig ut i världen och inse att man inte kan gå naken som tjej. Det är dagens samhälle? Du är nog inte så gammal verkar det som tjejen, för man säger inte en sån sak. Visst, önsketänkande kanske, men inte verklighet. '' Nejtack, jag vet mycket väl att man inte kan gå naken som tjej, men man borde kunna göra det. Så visst, önsketänkte är väl rätt ord för det. Men om man t.ex. låste in alla desperata, äckliga män som går runt och våldtar - ja, då hade man säkerligen kunnat gå naken hur som helst här i världen. Fast okej, skippa det nakna - hur behagligt hade det egentligen varit? Men man borde ändå kunna gå i kortkorta kjolar och urringade linnen och kunna känna sig säker. Det borde man faktiskt. Men jag kan hålla med dig att om man dansar i underkläder så är det väldigt utmanande, men man borde ändå inte 'räkna med' att bli våldtagen. Men jaja, jag kan väl erkänna att det är önsketänkande. Men att det är dagens samhälle, det är jag mycket väl medveten om. Och det har inte med ålder att göra, det har med att ofta (lägg märket till att det inte står alltid) då någon blir våldtagen så upplyses det av media. Det görs dokumentärer om våldtäckter, filmer om det o.s.v. Varför jag vet någonting om våldtäcker är för att det är vanligt, inte p.g.a. min ålder som sagt.
Men igen, ja, det är dagens samhälle. Och att det är just dagens samhälle och inte Antikens samhälle, t.ex., det vet jag bara för att jag är femton. Sorgligt nog.
Det var väl det jag hade att säga, hoppas jag fick med allt! Blog u later, XOXO

Lite Ben'n'Jerrys hade inte suttit fel

God kväll, igen! Vad har ni för er i regnet? Själv sitter jag bara här och har så sjukt ont i halsen så det är inte klokt. Usch, för att vara sjuk på en lördag säger jag bara! Någonting som absolut, absolut inte är usch är Ben'n'Jerrys! Jag är riktigt sugen på det, och ska göra allt för att få tag på det imorgon.

Half baked i mitt hjärta!
Vilken är eran favorit?

Eftersom jag är sjuk idag så har jag inte gjort annat än att kolla på tv och suttit vid datan. Började mitt tv tittande redan imorse och då blev det ett avsnitt av 'Skål' - som by the way är väldigt bra! - och sedan en film vid namn 'Dawn Anna'. Och den rekomenderar jag starkt. Riktigt starkt.
     
Dawn (om bilden är från filmen eller ej vet jag inte) och hennes dotter Lulu.

''Dawn Anna-Townsend är en ensamstående mamma till fyra barn. Hon har precis fått nytt jobb som gymnasielärare och träffat en underbar man, Bink, som hon gifter sig med. Men familjens styrka och mod sätts på prov när hon diagnosticeras med en ovanlig och dödlig hjärnsjukdom. Hon opereras för att rädda sitt liv, och en svår tid väntar för hennes man och barn. Allt ser positivt ut, när plötsligt tragedin slår till igen.''
Jag satt och grät i en och en halv timme och jag skojar inte. Det var verkligen den sorgliaste filmen jag någonsin sett. Saken blev ju inte bättre då den var sann och baserades på Columbine High School-massakern.

Mycket mer än detta har jag, som sagt, inte gjort idag. Eller jo, frossat i nektariner! Det är enkelt att få ner och det senaste dygnet har jag gått i mig inte mindre än sju stycken. Yummie! Så nu ska jag göra ett behövligt besök på toaletten innan jag gör ett lika behövligt besök i sängen. XOXO

Not ready to make nice

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.

E tanten schuuker, pappa?

Febertermometern visar på 37.3, vilket är 0.5 mer än vad det brukar - vilket absolut betyder att jag har feber. Panodilerna är svalda, med mycket möda dock. Jag tänkte nu lägga mig uppe framför tv:n och det är nu det är meningen att ni ska tycka synd om mig. XOXO

Bilder från gårdagen

God, regnig, eftermiddag på er! Jag börjar pang på med svaret på gårdagens fråga: ''det är inte "All page hits" du ska kolla på utan "Unique page hits". SORRY! ;)''. Så dumt, säger jag bara! Så nu känner jag mig lite lighfghdf, men jag får väl fortsätta blogga ändå. Någon dag ska det väl vara 166 stycken som läser min blogg, minst, dagligen.

Gårdagen spenderade jag först på stranden med Lisa, Emma, Melinda, Mria, Frida, Evelina och Rebecca (bilder här nedanför) och på kvällen höll jag hus hos Mria med en massa goa människor. Tack för dagen, hörrni!

Evelina a.k.a. Biffen


Frida, Evelina


Nina och Melinda schteekte på som bara den!


Melinda, jag


Nina snyggast på ön!

Och nu tänkte jag glida in i köket och på något konstigt vänster få ner två panodil mellan mina enorma halsmandlar. Inte att rekomendera! Blog u later, XOXO


Mer seriöst, tack

God morgon! Nu har jag precis ätit frukost, K-special med banan fick det bli. Mums! Ska snart gå och klä på mig innan jag tar mig en cykeltur runt Kuballe. Var bara tvungen att skryta lite mer för er (egentligen är det inget att skryta om, know, men ja... Det är stort för mig, haha):


Idag tänkte jag ju cykla då, ja. Men jag tänkte även försöka hinna med ett dopp, eller två, tre, fyra, och så ska jag göra klyftpotatis (inte för att det är det mest ansträngande här i världen men) och så ska jag även blogga om någonting seriöst. Igår kände jag att sista inlägget blev lite för mycket 'blogg-snack'. Det var ju faktiskt inte därför som jag startade bloggen, utan för att ha en anledning att läsa nyheterna. Jag skulle alltså lägga upp dem här sedan. Men det gick ju som det gick med det... MJ är väl i stort sett den enda nyheten jag fått med här. Så nu tar jag nya tag och berättar om en lite seriösare sak som jag läste på http://icho.webblogg.se/ igår:

Herr-e-gud, säger jag bara. Denna tjejen sitter alltså och säger att hon hatar Cypern - har hon ens varit där? är frågan jag ställer mig, och vart i sådana fall? - och hon sitter även och säger att om man dricker för mycket/har på sig utmanande kläder eller ingenting alls så blir man våldtagen. Min åsikt på det sista är faktiskt att man skulle kunna gå naken utan att bli våldtagen. Det är aldrig någonsin offrets fel, aldrig någonsin. Även om hon/han är utmanande klädd, eller halvnaken eller vad som helst, så är det fel att våldta. Det vet väl varenda människa? Eller ja, utom dessa desperata, ensamma män och kvinnor som tar kontakt med tjejer/killar via msn, Facebook eller på fester.
Och på att tjejen i fråga som skrev detta hatade Cypern, shit är väl det enda jag kan svara på det. Jag vet ju förstås inte om hon verkligen har varit där eller om hon bara är en fördomsfull personsom hört talas om att allt man gör på Ayia Napa är att supa (för det kan nog stämma väldigt mycket). Men ändå, orka lägga energi på att hata ett ställa p.g.a. det.
Men okej, hon ogillar i varje fall AN, men resten av Cypern då? Jag var i Larnaca och det var underbart! Inget direkt partyställe utan mest en skön, lugn stad. Jag var där med mamma och pappa i en vecka och vi stördes bara en gång. Eller pappa var den ende som hörde de två fulla 20-åringarna utanför vårt hotel en natt. Men that's it. Men, som sagt, eftersom jag inte vet om tjejen har varit all over Cypern så ska jag inte göra någon större grej utav detta, men båda hennes uttryck låter sjukt fel. Även om hon har rätt i att man egentligen inte borde gå klädd hur som helst på stan, men man borde väl ändå inte välja kläder och alltid ha tanken i huvudet ''kan jag verkligen ha det här, tänk om jag blir våldtagen?''?

Men nu ska jag sluta och gå upp och sätta lurarna i öronen medans jag klär på mig. Lilly Allen's Fyck you har blivit en favorit liksom Hanna Montana's Hoedown throwdown. Men först ska jag säga er att Göteborgkex nya kakor med chocklad och nötter i är inte att rekomendera! Euro Shoppers verson med bara chocklad i är inte bara billigare, den är godare också. Blog u later, XOXO

Stina-Lee

Hej på er, igen! Nu har jag suttit och tittat igenom mina 'dagliga' bloggar - som verkligen har utökats på sistonde. Jag hittade även en ny som jag inte minns namnet på, men därifrån klickade jag mig i varje fall vidare till en kompis till den förstnämnda. Och där blev det kompliserat, haha! Men i varje fall, kompisen i sin tur skrev ett inlägg om hur mycket hon störde/irriterade sig på http://stinalee.se/ Och jag säger bara tack! Äntligen någon som känner detsamma. Jag trodde alla där ute älskade bruden sedan hon gick ut med att hon var gravid o.s.v. o.s.v. Eller ja, inte http://www.kissies.se/, men...
Nåväl, jag gick in på Stina's blogg (fråga mig inte varför) och tänkte leta upp inlägget där hon gick ut med att hon var med barn, men hittade det inte... Eller hon kanske inte alls gick ut med det på sin blogg? Utan på http://www.blogg.se/'s hemsida? Min fråga är nu om någon vet någonting om detta? XOXO


Kock på g!

Hallådär! Jag har suttit vid datorn, inloggad på bloggen, i typ två timmar nu. Försökte få ihop en annan bakgrund, text o.s.v. men jag hittade ingen som jag riktigt gillade... Så det blev back to the old one again! Men jag fick i varje fall gjort en liten ändring, kan ni se den?
Mitt i allt ändrande så tänkte jag att jag måste in och kika hur många läsare jag hade igår, och idag (då jag inte bloggat över huvud taget) och jag kan ju lova er att jag fick en riktig chock! 127 läsare. Idag. Vilket är likamed rekord. Jag är förvånad! Vad har jag gjort egentligen? Haha. Men jag gillar det! Hoppas bara att det håller i sig. Har bara en fråga till er andra som bloggar: är det den röda eller blå linjen som man ska följa?

Dagen till ära så har jag lagat mat. Det blev mammas önskemål: fisk med dill och curry. Och det är faktiskt inte bara gott, utan riktigt gott:
- Lägg 400 gram fiskile i en smord, ugnsäker form. Strö över 2 ½ krm citronpeppar och salt efter behag. Ställ sedan in den i ugnen på 225 grader i 13 min.
- Koka 2 ägg } 8 minuter
- Smält 150 gram smör och rör sedan ner dill efter behag och 1,5 tsk curry
- Skala och hacka äggen
- När fisken sedan har varit inne i sina 13 min. tar ni ut den, strör över äggen och häller över curry- och dillblandningen innan den återigen åker in i ugnen i 10 minuter. Servera med dillkokad potatis (alltså dill i potatisen medans den kokar)!

Till efterrätt hade jag tänkt mig smulpaj, men pappas förslag på äpplepaj lockade mer. Dock var det sista gången på länge, nu är jag sugen på lite nytt! Eller typ hallon/blåbärpaj - som mamma föreslog. Men eftersom jag så hemskt gärna ville pröva på att göra hemmagjord vaniljsås, så fick det bli äpplen på pajen. Vaniljsås + hallon och blåbär låter ju inte lika mumsigt! Men anyway, recepten; äpplepaj:
150 g smör, 1 tsk bakpulver, 1 dl socker och 3 dl mjöl rörs ihop och tryckes ut i en pajform. Skala och skär 3 äpplen i bitar, doppa dem gärna i kanel och socker innan. Och så shoff in i ugnen i 15-20 min på 225 grader. Håll koll på den hela tiden! Bränd paj är inte gott - tro mig, jag har prövat.
Vaniljsås (då det var första gången jag gjorde denna, följde jag den till punkt och pricka, men nästa gång lär det bli ett par ändringar):
3 dl grädde
1 vaniljstång
2 tsk maizenamjöl (majsstärkelse)
½ dl socker
2 äggulor
-
Börja med att vispa 1 dl grädde mjukt och fluffigt och ställ sedan in den i kylen. Ta sedan de 2 kvarvarande decilitrarna (make sure there is 2 dl - häll i mjölk annars) och häll i en kastrull. Klipp vaniljstången i tu och lägg i kastrullen också. Låt de koka upp, men ta bort på första bubblan. Och glöm ej att vispa! Låt sedan svalna i tio minuter, en kvart innan ni häller i äggulorna, sockret och majsstärkelsen. Koka upp detta igen tills det blir tjockt, ca. 3 min., och håll koll även här - det får inte koka för länge! Tror mitt kan ha gjort det och det såg bara äckligt ut. Men så hällde jag i den 1 dl vispade grädden och det blev fantastiskt igen! Dock ställde jag in den i kylen en halvtimme-40 min. och var tvungen att spä ut det med nästan 2 dl mjölk, men ja. Det blev ju gott ändå ;-) Men nästa gång tror jag nog att jag tar två vaniljstänger, minst, och kanske 3 dl grädde att koka upp den i.
Så nu sitter jag här, mätt och go' (med störst betoning på mätt) och undrar vad som händer imorgon, fredag, och på lördag. Någon som har någonting kul planerat? Det vill säga inte Gothia - om det ens håller på nu i helgen. XOXO

Hemkommen från fästningen

Hallå igen! Nu är jag tillbaka med lite fler bilder på datorn och skafferiet fyllt med kakor. Gött för mig!
Måste bara påpeka, nu när jag minns det, att jag ska inte bara se Hunter ikväll (som fresten börjar kl. 21:00 på 1:an) utan jag skall även se på Harry Potter. Dock inte Halvblodsprinsen som har premiär idag, utan Bakom kuliserna på harry Potter och Halvblodsprinsen - vilket är minst lika bra! Det börjar kl. 20:00 på kanal 5, and don't you dare to miss it! Såvida ni inte ska på premiären, vill säga.

Men nu langar jag snabbt ett par bilder på fästningen innan det blir tv kvällen igenom:









Och visst är det väl min lilla söta mammas rygg som får avsluta kvällens inlägg, XOXO

Kungälv here I come

God morgon! Jag steg just ur duschen och om en halvtimme bär det av till Kungälv. Bulle och kameran är packad och jag är på g att knäppa lite bilder! Härligt. Vi ska besöka nån motoraffär och fästningen i Kungälv. Och kexfabriken såklart! Uppdaterar er ikväll om jag hinner. Ska nämligen titta på Hunter på 1an då, andra delen. Någon mer än jag som såg den förra veckan?

Gårdagen spenderade jag hemma hos Moa med Nina, Melinda, Mathias, Robin, Mria och Erik. Ett bad hann vi med också, riktigt gött! Enda dissen ifrån igår är väl att folk blir så kinkiga framåt kvällen, don't you thing? XOXO


Badväder?

Good morning, sunshines! Jag vaknade nyss och min frukost fick bli en halv pankaka med hallon, blåbär och grädde. Riktigt smaskigt! Vad gör alla idag? Själv hoppas jag på ett bad om vädret tillåter. Det är visserligen bara 18 grader nu, men det är väl varmare än vad det har varit på en vecka, skulle jag tro. I vilket fall som helst så är det sol och det gillar jag!
Men men, nu ska jag kolla www.facebook.com och www.bilddagboken.se (som numera finns i mobilformat) innan jag går upp och klär på mig och hör av mig till Moa om baning. Blog u later, XOXO

Header

Halloj där! Jag svalde nyss en halv grahamspankaka med färska jordgubbar på - det fick bli min energiåterhämtare. Kom, för ungefär en och en halv timme sedan, hem ifrån Skärhamn dit jag cyklade med mammi. Hon skulle till jobbet, och jag till Larsen för att köpa glass av Frida. Och oj, vilken glass se'n! Mjukglass med chockladsås tog jag - varför jag tog mjukglass vet jag dock inte, är inte ett stort fan av det, men gott var'e - och det var ungefär lika mycket chockladsås som det var mjukglass vill jag lova :-) Men jag är lika glad för det! Om inte gladare, haha!

I förmiddags provade jag för första gången min inpackning som införskaffades förra måndagen - nämnde det redan då. Och den är sannerligen att rekomendera! Luktar gott gör den också - kan det bli bättre?

För 95 svenska riksdaler blir den din!
Köpt på Kicks

Ikväll funderar jag på att göra plättar. Mamma och Pappa köpte nämligen en plättlagg i lördags då dem var ute på tur. Någon som har ett bra recept? Behöver även ett recept på annanaskaka (inte paj!!!) - någon där ute som har det? Bakade nämligen en annanskaka som blev helt underbar, förra veckan på jobbet, men hade tyvärr inte tid att skriva upp receptet. Besvikelse, besvikelse!

Fick även en komentar ang. headern:

Tack :-) Tjaa, för bildhopsättningen gick jag faktiskt på en internettsida, man kan ju även göra det i Photoshop eller dylik, men tycker den sida är lättare. Den är till och med gratis - till viss del. Men jag har inte betalt någonting för det i varje fall.
Och sedan så gick jag in på bloggen, laddade upp bilden som vanliget (inte i ett inlägg allts), klickade på den och kopierade 'adress-fältet' som då kom upp, gick in på design, redigera stilmall och scrollade ned till '#header' där jag klistrade in 'adress-fältet' - simpelt, eller hur?

Såhär ska det se ut när ni har hittat rätt!

Det enda svåra är att få bilden i rätt storlek (pröva bredd 600-800) och på rätt plats - men har ni kommit så långt, så märker ni hur man ska göra. Det är ju bara att prova sig fram, eller hur?
Vet inte riktigt vilket av dessa svaren du sökte, but here you got 'em bouth ;-) Blog u later, XOXO

Uppdate från helgen

Hej igen på er! Jag tänkte snart gå och klä på mig, men först är jag ju tvungen till att uppdatera er vad jag har gjort i helgen. I fredags blev det ju, som sagt, att se på Changelin. Någon mer som har sett den? Vad tyckte ni i så fall? För lång? Själv tyckte jag att den var värd varenda minut, även om den var lite seg i början.
Lördagen då.. Det blev en film även här (Wildchild), men på kvällen bjöd Melinda bort mig till Skärhamn och jag hade en riktigt trevlig kväll.

Med Jackson på och volymen i botten - kan det bli bättre?

Och igår blev det till att cykla till Bleket, ett besök hos mormor och så ett besök på kyrkogården med mamma, innan jag intog tv soffan och Privileged. Hallå, Megan är ju bara pinsam?!! Avslutade kvällen gjorde jag med mamma, pappa och Valkyria. Den var bra, men helt under förväntningarna.
Hur har eran helg varit? Gjort något speciellt trots det dåliga vädret?
Blog u later, XOXO

Paris Katherine Jackson

God för middag, på er! Vad gör ni? Själv åt jag nyss en Aktivia med blåbärs smak - mums!
Detta inlägget tänkte jag börja pang-på med två nej.
1. Nej, jag åt inte grahamsgröt igår - tack och lov, tror jag. Haha, uh. Jag tyckte bara det lät så äckligt i går morse. Orden växte nästan i munnen på mig, vad skulle då inte gröten ha gjort?
2. Postat av: Gun

''Jag är benägen att hålla med dej i allt vad du har skrivet om MJ:S minnescermoni.
Och att orden kom försent från vissa talare. Varför kan inte folk säga saker om en som är bra när man lever och inte efteråt?
Kanske har vi svårt att ge beröm eller så tar vi allt förgivet när personen lever och glömmer av att alla skulle må bra av lite positiva ord på vägen? Jag vet inte, men visst är det tänkvärt att ge bra ord mens man lever och inte när man är borta?
Den enda som du har glömt eller så såg jag inte att du skrev om det, var MJ:s dotters tal till sin pappa. Det tyckte jag var något speciellt och vågat av tjejen som inte har visats i offenliga sammanhang.
Fortsätt skriva Linnéa det är roligt att läsa det du skriver.
Dessutom vågar du skriva sådant som andra inte gör på sina bloggar.
Love you.''
Nej, du/ni missade faktiskt ingenting - jag skrev aldrig om Paris Katherine Jacksons tal. Varför? Jo, för när jag skriver mina texter så måste jag, tyvärr, ha ett bra slut på dem/en fråga/en poäng med det hela/ett skämt (som min högstadie-svenska-lärare så snällt har lärt mig). Och jag kom inte på ett bra sådant om jag skulle ha med hennes tal också... Just i detta fallet är det ju nästintill fruktansvärt I know, hennes tal kommer alla minnas. Inte för dess korthet utan för att det kansk var det ärligaste. Till och med ärligare än Brooke Shields. Så för att gottgöra er lägge jag upp det här på bloggen:



Och Gun - and me to I guess, heeh - har rätt. Man måste visa folk sitt stöd/sin kärlek under dess liv, inte efter. Efteråt hjälper det kanske de anhöriga, men inte personen personligen - och det är väl ändå det som är målet när man bryr sig om någon? Att personen man bryr sig omn skall känna värmen, kärleken, vänskapen och allt de där från en? Am I right?
Så därför säger jag nu till some og you guys out there: Jag älskar er - och ni vet vilka ni är. XOXO

Pang..pang..pangkaka

Or make that 2 dl of milk.

För det blev faktiskt tre pankakor - så nu har jag en till kvällsmat också. Såg på baksidan utav grahamsmjölpaketet att man kan göra grahamsgröt, så det blir min frukost imorgon! Men nu blir det rummet. XOXO


En snabbis

Hej igen! Såklart var jag tvungen att bara sätta mig en yttepytte liten stund vid datan mellan filmen och städningen. Och såklart blev det x antal minuter mer än vad jag trott - som alltid.
Filmen, Wildchild, var i varje fall görbra! rekomenderad!

Emma Roberts med kollegor

Men nu tänkte jag ta och schteka mig två tjocka pannkakor (det är väl ändå det som är bäst?) innan jag går upp och städer rummet. Seriöst denna gången! Eller typ i varje fall. Fast såklart langar jag receptet först;
2 ägg
2,5 dl mjölk
0,25 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
en nypa salt
två nypor socker

Blanda, schteek, ät och sedan städa rummet! XOXO

Sommarlov - på riktigt

God morgon på er! Eller ja, god och god. Jag blev väckt utav telefonen för lite drygt tre timmar sedan, för då jag är ensam hemma var det ingen som svarade. Så när jag väl svarade la personen på. Alltså man orkar ju inte! Ingen bra start på dagen alls.
Men jag har äntligen sommarlov på riktigt, vilket är härligt! Känns dock som att jag ska till jobbet nästa vecka också, men det ska jag absolut inte. Tar mig inte ens dit om jag så tvingas med våld. Haha!

Harry Potter nästa vecka. Världspremiär på onsdag för att vara exakt. Och jag har ingen att gå med. Which sucks! Så om du känner dig träffat, hör av dig och gå med mig, tack!
Tänkte färska upp era minnen lite, och langar en bild ifrån varje film:


Harry Potter och De vise sten


Harry Potter och Hemligheternas kammare


Harry Potter och fången från Azkaban


Harry Potter och Den flammande bägaren


Harry Potter och Fenixordern

Min första kväll som icke-jobbande (=igår) spenderade jag med mamma och pappa, pinsamt nog. Men vi tittade på Changelin, vilket jag är glad för, det var nog den bästa filmen jag sett på länge. Trots sina sega 2 timmar och 16 minuter var den värd varje sekund.
Nu blir det till att kolla på Wildchild, och efter det får jag väl tvinga mig själv att städa rummet. Men med Michael Jackson i högtalarna så ska det nog inte vara några problem ;-) Blog u later, XOXO


15/15 dagar avklarade...

...på mitt sommarjobb och det tackar jag gud för! Typ, haha. Nu har jag äntligen sommarlov på riktigt och det är bara härligt! Dock är vädret det mest ohärligaste som finns - regn, regn och åter regn, när ska detta elende ta slut? På tisdags sägs det, och det hoppas jag sannerligen!

Igår, idag och de kommande dagarna så dissar jag regn otroligt mycket!

Men nu känner jag att jag behöver hitta på nått annat än att sitta här. Övertyga mamma om att vi ska cykla till affären kanske? XOXO

14/15 dagar avklarade...

...på mitt sommarjobb och ingen är gladare än jag. Eller just nu är jag inte särskilt glad, men jag lär vara det imorgon, det är då ett som är säkert! För er som undrar vad jag hållt på med de senaste veckorna så langar jag en bild:


Men nu ska jag gå upp och sova. Blir till att gå upp klockan sex imorgon med, inte gött! Men jag är hög på Redbull fram tills halv ett så jag är nöjd, XOXO

Our heart is heavy today - and yesterday, and the day before yesterday, and tomorrow, and the day after tomorrow

Nu tänker jag återigen skriva ett hur långt inlägg som helst om Michael Jackson. Jag vet att det är tjötigt, men jag vet också att på en blogg så kan man skriva om så mycket mer än bara kläder. Man kan skriva sina åsikter, vad som rör en m.m. Och det här rör mig någonting så in i. Och det här tycker jag är mycket mer intresantare än att jag har blåa shorts på mig idag men att jag kanske tar gröna imorgon.
Jag tänkte börja med att höra vilka som såg minnescermoni igår? Jag missade rabaltet utanför - som tydligen ska ha varit ganska mycket, men vem är förvånad? Det är Michael Jackson vi pratar om, inte någon skruttig liten gubbe. Men innuti Staples Center hade jag full koll på det hela!
Det började ju som bekant med att Smokie Robinson kom ut på scenen och citerade Diana Ross och Nelson Mandela, han medelade också att ingen utav dem skulle komma. Jag menar hallå?! Alltså Nelson Mandela, sure, han är ju gamal oså, men att inte Diana kom var ju hemskt! MJ har ju gillat henne sen han var 10 typ, och älskade henne verkligen, så kommer hon inte ens på hans ofentliga minnescermonie. Shame on you!

           
Smokie Robinson      Nelson Mandela         MJ och Diana Ross i mitten
                                       90 år gammal,
                                       visst förstår vi väl
                                       att han inte kom?

Sedan höll Smokie en tyst minut - tydligen - innan det blev mycket, mycket tyst. I 5-10 minuter hände det ingenting, bara tv4+/tv4's pratare som höll igång. Och dom höll igång alldeles för mycket, tycker jag nog. ''Om han var King of- någonting, så var han absolut King of Pop'' sa dom bl.a. Men Michael Jackson var inte King of Pop - absolut inte. Han var bara King, kort och gott. I varje fall nu i efterhand. Jag tror inte folk (med folk räknar jag även med mig själv) insåg hur stor han faktiskt var, föräns det var försent. Det märktes i varje fall på tv4+/tv4's pratares komentarer, och dom hade nog rätt rätt också.
Under denna tystnad tänkte jag på hur liten byggnaden var, tyckte ni inte? Bara snäppet större än Globen. Men eftersom det var där som repitionerna för hans kommande konserer hölls, så var det väl nästan självklart att det var där cermonin skulle hållas. Bara för mindre än tre veckor sedan gick Michael Jackson i dessa lokaler, fatta vilken kännsla att sitta i dem igår?
Nåväl, sedan fortsatte cermonin med Berry Gordons tal. Det var ju han som gjorde 'svart' musik stor - om man får lov att säga så - han gjorde bl.a. Jackson 5 stora, då han var ägaren utav Motown. Talet var obeskrivligt, minst sagt. Om man kan uttrycka sig på det sättet. Han var ju med MJ med familj vid de stora stunderna, vet vad dem gick igenom med pappa o.s.v. Han hade alltså sett allting ifrån den sidan, och beskrev det därefter.


Berry Gordon
Nu undrar jag om någon vet om hans dotter, Hazel Gordon, fortfarande är gift med en utav Jackson bröderna?

Sedan blev det de två basketspelarnas tur att gå upp på scen. En utav dem, Magic Johanson, fick mig verkligen att le med sitt tal. Han skrattade och berättade de med känsla. Så plötsligt filmades barnen för första gången under kvällen. Och jag slutade le.

     
Magic Johnson              Och så en bild för att
direkt från cermonin      visa hur stor han 
                                          verkligen är!

Så blev det pastorn Al Sharptons tur att hålla tal, och han hade likadan röst som Martin Luther King hade i sitt berömda 'I have a dream'-tal. Plus var att han inte läste ifrån papper, eller inte så att det syntes något större i varje fall.
Tv4+/tv4's pratare sa att han läste som om det var vi som var dem konstiga, att allt Michael J gjorde var rätt och riktigt. Det fick mig att tänka på Thåströms skriva med titeln 'Det är ni som är som konstiga och jag som är normal', och egentligen kan väl det stämma. Men det som var stor minus var att, som även pratarna sa, att detta hade MJ behövt höra för en sisådär 4-5 år sedan. Inte nu, det är nästan tre veckor för sent. Även jag kan känna lite skyldighet där, jag hade inte skrivit denhär texten om det inte hade skett som det skedde.


Pastor Al Sharpton

Sedan kom talet med stort T. Talet med mest kännsla, med mest ärlighet, det nervösaste talet, det mest fantastiska talet. Det talet som var absolut bäst, enligt mig.

Brooke Shields och Michael Jackson


Michael Jackson och Brooke Shields


Michael Jackson och Brooke Shields


Michael Jackson och Brooke Shields


Michael Jackson och Brooke Shields


Okänd, Michael Jackson och Brooke Shields

För er som inte fattat det så är det, såklart, Brooke Shields jag pratar om!

Så blev det Martin Luther Kins lll med syster (?)'s tur att tala. Och jag har inget mer att säga om det än att gud vad lika MLK och MLK lll var! No shit, men ändå.
     
Martin Luther King lll           Martin Luther King

Sheila Jackson Lee kom upp på scen och berättade att hon, liksom jag, vet att man är oskyldig tills motsatsen har bevisat. Men även detta var någonting som hon hade behövt berätta för Michael när han levde, inte nu. Men det var ändå ett fint tal, nästan näst bäst i min rangordning tror jag.

Sheila Jackson Lee - dommare, om jag minns saken rätt?

Det var det och Kathrine Jackson med barn och Michaels barn gick upp på scenen. Det som störde mig mest var att den äldste sonen tuggade tuggumi. Konstant genom hela cermonin. Inte okej! Någonting som dock var okej var Marlon Jacksons tal, det näst sista talet. Där sades bl.a. meningar som: Why good take our brother in such a short visit here on eart och How much pain can one take? Maby now they will leave you alone, Michael. Jag hoppas absolut att han har rätt, XOXO

13/15 dagar avkladade...

...på mitt sommarjobb. Och idag har det varit jobbigt. Riktigt jobbigt! Jag till och med brände mig på ugnsgallret. För andra gången i mitt liv! Brännmärket är stort och gör ont :-(

Sitter just nu och väntar på maten och har inte mycket att göra, så jag tänkte att jag kan lika väl ladda upp några bilder ifrån gårdagens Träbåtsfestivals besök:





Blog u later, XOXO

12/15 dagar avklarade...

...på mitt sommarjobb. Och idag stog jag och malde mat i en timme - but who cares? Idag ängnar jag dagen åt Michael Jackson med familj, och jag hoppas att ni gör detsamma! Ni behöver inte ha samma åsikter som jag, men ni tittade väl åtminsotnde på The Jacksons: An American dream förut? Så att ni kunde få lite perspektiv på det hela, försöka förstå m.m. Jag hade ju medkänsla för han innan, men nu! God alltså. Jag har gråtit konstant sedan klockan halv fyra typ.
Och för er som inte tittade, lyssna på Childhood:


11/15 dagar avklarade...

...på mitt sommarjobb. Och idag har jag bara diskat, diskat och återigen diskat! Plus lite (eller egentligen väldigt mycket) golvskurning. Men så tänkte jag götta till det lite, och ta en sked annanaspaj ifrån lör. för det stod där i kylen och såg så himlans smaskig ut! Så när jag väl fick chansen, tog en sådär lagom stor sked och njöt när jag förde den till munnen... Men när jag väl smakat på den så märkte jag att det antingen var fiskpudding eller mannagrynsgrötpuddig :-( Vilken besvikelse alltså!
Men efter jobbet så drog jag, mamma och pappa till Stenungsund - vilket inte var en besvikelse! Jag klippte mig, köpte salt vatten-spray och hårinpackning och så åt vi på Harry's. En toppendag alltså!

Men nu tänkte jag pilla mig upp till TV:n och bläddra lite. Och på tal om TV så är det ett program om MJ imorgon kl. 20:00 på MTV, och jag är osäker på om dukumentärerna om det verkligen börjar klockan 14 på 4:an... Det är helt enkelt upp till er att kolla upp ;-) XOXO


Baka, baka liten kaka

Ugnen är satt på 175 grader, visparna är diskade, mjölet undantorkat och bunkarna är slickade. Japp, jag har bakat för fulla muggar! Först så blev det kokostoppar i muffinsformar:

Blanda samman 2 ägg och 2 dl socker - får ej vispas!
Smält 50 g smör och blanda ihop det med 100 g kokos (skulle egentligen vart 200 g, men eftersom jag var sugen på kokos så ja..). Rör sedan ner i kokosgegget i äggsmeten. Eftersom det var på tok för lite kokos så rörde jag även ner 1 tsk mjöl. Så lägger ni i 1-2 msk av smeten i 16 muffinsformar, låter alltsammans jäsa i 10 min innan ni ställer in det i mitten utav ugnen i 10 min.

Jag kände att jag var på riktigt bakar-humör och slängde även ihop en chockladkaka, som jag har lagt upp receptet på förr (se 'Nervös som jag-vet-inte-vad') men denna gången så ändrade jag receptet yttepytte lite. Så därför lägger jag upp hela igen:
3 ägg 3 dl socker vispas poräst (ca. 1 min.)
2,5 dl mjöl, 1 tsk vaniljsocker, 2 tsk bakpulver, 2 msk kakao, 1 tsk oboypulver silas
150 g smält smör
0,5 dl mjölk
0,5 dl vatten
6 hackade sötmandlar
Blanda alltsammans - bara blanda, utom äggen&sockeret då va - och häll i formar som ni ströat med 1 msk mjöl och 1 msk ströbröd. Denna gången tog jag två formar - en för att frysa in i och att äta upp ;-D Sedan shoff in i ugnen i ca. 35 minuter innan ni tar ut dem, vänder på dem (fryser den ena - i mitt fall), och silar florsocker över dem. Lycka till!
Men nu tänkte jag kika de kvarvarande 35 minuterna av Priviliged och proppa i mig antingn gröt eller K-special innan det blir att käka bulle och muffins. XOXO


Just another rainy Sunday afternoon

Snart i varje fall. Regnet är ju på g som bara den! Usch! Det var även en blixt ovanför Göteborg i GP i morse, inte gött! Även om vi kanske behöver regn i en dag eller två - max! - så är det sådär lagom mysigt att sitta själv när det åskar och blixtrar. Då ska man helst mysa till den med kompisar och godis. Men vi får se hur det blir.

Jag har tryckte i mig kycklig, klyftpotatis och rosépepparsås med jordgubbar till efterrätt och det var alldeles, alldeles underbart! Mhm! Nu sitter jag här och försäker installera min mobil på datan (så att jag kan lägga in bilderna därifrån) innan jag skall gå upp och besöka toaletten. He-he.

Gårdagen spenderade jag ihop med Hårda Bud där bl.a. Jessica Alba och Paul Rudd medverkade. Den skulle vara 'det roligaste sedan Borta' men ack nej! Borat är ju rolig (by the way så finns det en ny film med honom, måste se måste se!!) men denhär filmen vara bara sådär lagom rolig. Lite småwierd då och då, vilket fick en att skratta, men lika rolig som Borat var den verkligen inte!
Idag spenderar jag min tid framför Paris Hilton's my new BFF på 3an klockan 17:05 (som AK rekomenderar starkt). Bara-för-att liksom, och sedan så blir det Privileged för hela pengen - som jag för övrigt missade förra söndagen :-( Uppdatera mig någon?
Men först så ska jag baka. Recepten kommer när jag har bestämt mig för vad jag ska göra, har ni några tips?  Blog u later, XOXO


TV-update för tisdag

Hörrni, hörrni! På tis. klockan 14:00-00:00 på tv4 så är det ett program om Michael Jackson, har jag hört av min moster. Måste se, måste se! Det är även då som dom har en minnesgudtjäns för honom i USA, sade hon. Vi två tänker absolut sitta bänkade framför tv:n, tänker ni? XOXO

Saturday night live

Inte är det natt och jag bloggar inte live, men lördag är det allt! Och jag har riktigt tråkigt ska ni veta. Vad har ni för er? Marstrand för hela pengen, eller va? Själv sitter jag här och diggar till ''(Stop) The love you save'' med Jacksons 5:


 
Den är bara så härlig och fastnar på hjärnan direkt!

Jag var ju som sagt i Skärhamn, på Nya närmare bestämt, en sväng förut. Jag till och med badade och usch, vilket skabbigt vatten! Alltså, det var ju härligt varmt och gött i vattnet oså, men herregud säger jag bara! Det låg ju en halv slog i vattnet. Minst! Tång och äckligt sjögräs överallt. Uh, aldrig mer säger jag bara. Eller bara ett dopp i sådana fall, inget snuskigt långsim som denna gången, inte!
Men jag lovade er ju att ta med mig kameran, and a promie is a promise så såklart tryckte jag ner den med i väskan bland badkläder och annat innan jag åkte bort. Dock stannade jag bara i en och en halv timme och var väldigt opepp, men here they come:

Frida och Love schteekte som bara den med kokosolja och brillerna på plats!


Evelina, Frida och Love


Evelina a.k.a. Biffen posa järnet!

Men nu blir det till att plocka undan disken (som om jag inte har plockat undan disk nog under två veckor nu) innan jag går upp och letar efter lite Jackson musik på datan där. Blog u later, XOXO

Nationalday of the U S and A

Hej på er där ute. Bara jag som sitter inne just nu eller? Men jag ska faktikst gå ut. Klockan tre.


Gårdagens eftermiddag och kväll spenderade jag hemma hos Mria. Hon fyllde nämligen år! Först så var det bara vi tjejer (jag, Maria, Lisa, Moa, Nina, Emma & Alice) och då bjöds det på tacopaj! Mh mmh, det är nog det godast som finns. Egentligen. När vi hade ätit klart och började få lite sådär lagom långtråkit så kom Carl, Mathias, Fabian, Mathias, Robin, Amanda, Christian, Robin och även Anna och Caroline tittade förbi en sväng ;-) Det var riktigt trevligt att bara sitta och umgås med lite gamalt folk. Det är nog egentligen det absolut bästa med sommarloven; att man träffar så mycket olika folk, av så olika anledningar. Jag fick mig även en snabbträff med Oskar, Viktor, Douglas och Rasmus innan kvällen tog slut och jag cyklade hem. Men tack för igår, alla!


Sitter just nu och borde verkligen redigera lite bilder, eller varför inte göra en header. Men seg som jag är så orkar jag inte. Det enda jag är pepp på just nu är stranden. Och om två timmar är jag där - stor plus. Någonting som är minus är att just nu så ser det ut som att jag skall spendera min dag på Nya i Skärhamn. Inte gött! Jag får väl tvinga mig till ett dopp bara för att... Men en plus-grej till är att jag tar med mig kameran, and that's a promise! XOXO


9/15 dagar avklarade...

...på mitt sommarjobb. Och ursäkta, ursäkta, ursäkta att jag inte har bloggat idag. Eller igår. Men nu ska jag äntligen berätta för er om min dag. Och tack ni som önskar mig trevliga dagar, detsamma! Men nåväl, först då så jobbade jag ju (daa), där jag bl.a. käkade Kesokaka for the first time in my life, wich was very good! Have to bake it here at home some day ;-) Och ja, jag ska lägga upp receptet då.
Efter jobbet så gick jag och käkade glass med Fredrik som jag inte har träffat sedan skolavslutningen, och då blev det knappast ett avslut på det hela. Så detta var efterlängtat! Vi pratade om allt och ingenting och hade det gött! Sedan så kom min lilla pappi och hämtade mig, jag åkte hem hämtade badkläder osånt innan jag drog ner till Kårevik och Melinda, Amanda, Jenny, Nina, Sara, Axel, Mattson, Kristian, Rasmus, Martin, Cornelius, PG och Erik (hoppas nu inte jag har glömt någon) och schteekte med dom (och min solskyddsfaktor 30 då jag brände sönder min baksida igår). Men jag fick mig faktikst ett bad (gånger 2 med Rasmus hjälp). Efter badandet så åkte jag, Martin, Nina och Rasmus med Martins båt till Dyrö Krog får att klämma i oss en burgare - och oj, vilka burgare se'n! Shit, säger jag bara! Den var att rekomendera, vill jag då lova er! Sedan när vi var go'a och mätta så körde Martin mig och Nina tillbaka Rönnäng och jag cyklade hem till mig där jag sitter nu. Tack för en härlig dag, hörrni!
Jag har bara en fråga innan jag tänkte lägga upp en skön sommarbild: vart badar ni i helgen? XOXO


Svar på tal återigen

  • Billy: ''bra text du skrev:) Men ne jag vet inte vad jag skall tro om han var det eller inte, men de hade ju inte häller några bevis för att han gjort något sånt. Det var någ föräldrarna som manipulerat sina barn om att ljuga i domstol mm. Men nu det sista efter sina 300 oprationer får du medge att han såg ful ut, mest kvinnlig. Men vet du hur han dog?''
    Tack, äntligen någon som inser precis vad jag menar!
    Det med tjock text, alltså.

RSS 2.0