When u wasn't famous

Åh gud! Alla dessa patetiska kändisar!
Läste om Miley Cyrus häromdagen och har tänkt skriva om det sens dess - och nu har jag äntligen fått tid.
Alltså om ni inte har hört det, så vill inte hon ha barn för hon är rädd att förlora sin figur, vill inte bli stor som ett hus o.s.v. Först när jag läste det så trodde jag faktiskt att hon inte ville ha barn över huvud taget, men när jag väl fick läst det ordentligt insåg jag ju att hon bara vill vänta lite. Och visst, det kan jag förstå, jag håller absolut med henne! Sexton är ingen ålder att skaffa barn. Men skaffa ett bättre argument mot det då! Inte att du inte vill bli ''stor som ett hus''. patetiskt.
Och så undrar folk var alla dessa skönhetsideal kommer ifrån..Saturday night

Gårdagen började med fint väder - kan den bli annat än bra?

Först såg jag klart High School Musical för andra gången i mitt liv, och alltså.. Den är väl inte den bästa filmen nånson. Men vem köper tvåan&trean till mig? Just got to have them.
Sen så drog jag ut på promenixxxxx och tog kort o.s.v. and after a while så kom Fridis. Vi talkade en stund och hade det mys, och så kom Albin, Andre & Carl. Sen så drog jag hem för att käka en efterlängtat kycklingrulle utan lök! Rawr, vad det är godt! Fast nästa gång får det nog bli en pizza trotts allt.. Sen så gjorde jag mig iordning och drog ner till Maraja, där hon och Amanda gjorde sig iordning. Sedan så kom Anna efter en låååååång stund må jag då sänga, och även Matilda, Robin och Julia. Ett tag sen jag såg den sistnämnda! Inte kul, men hon var såklart lika snygg som alltid!
Så titta vi lite pics på www.facebook.com och www.bilddagboken.se dåra, droll, hehehe. Fast sen fick det upphöra, för mycket av det goda liksom. Så jag, Anna och Amanda åkte och hämtade Christian istället.
Påväg till M igen så frågar Robin om vi vet vem som har gjort bromsspåren, som var någe ställe, ingen svarar. Robin: Törtels. Christian: Fan, jag trodde du skulle säga Sarah Kerttu.. Haha!
Sen så åkte vi tillbaka till Maria och det var väl sådär lagom osocialt så vi drog till McDonalds insted. Väl där så hittade vi Rebecca, med syster och kompis, så är vi med henne för hon skulle åka med oss hem för systern hennes skulle driva people. och så lämnas Christian oss, förmodligen för lite barkis på Orust..
Men så efter ett tag så kommer efterlängtade Lisa och Mathias iatället, och även Rikard, Christian, Bagarn och Doriz. Fast de fyra sistnämnda drog till Burger King istället. Nåväl, vi hittade Robin Karlsson, tog med oss han och typ hundra flaggor och racade med nån okänd bil som verkligen iiiiingen av oss visste vem det var. Detta är fort. ett mysterium för mig!
Anyway, sen drog vi hem till Maria - utan Lisa&Mathias och den mystiska bilden - and after half an hour drog jag därifrån.

Och idag blir det väl Body Pump/gymmet och förhoppningsvis Gossip Girl. Vad hittar ni själva på idag/går kväll? XOXO

Fullt upp.

Hallelujah! Äntligen har jag tid med lite dator. He-he. 
I måndags blev det klänningletande i Kungsbacka och på Ademarks - tyvärr hittade jag ingenting.. Blev bara vääldigt sugen på att fika inom en snar framtid, vilka är på?

Igår så blev det träning och Desperet Houswifes. Shit! Kärlek till den som gör denna serie må jag säga! Underbar! Dock, efterssom jag är så otroligt lättskrämd, fick jag lite svårt att sova då Dave pratade med den där mystiska kvinnan och hennes son.. Men Anna har kommit på det; förmodligen så är det dem som Mike Delfino körde på en gång, där alldeles innan 'fem år senare'. Men det återstår att se. Jag längtar i jalle fall redan till nästa tisdag!

Och så idag så blev de håltimme i skolan. Då åkte jag med Moa hem och åt gö'go pudding, lyssnade på Plättlaggen (rekomenderas!) och Moa cuttade lite short.
Sedan bakade jag bröd - dock utan Måns, Sebastian och Alexander som svek mig och var smarta på Schalmers - men jag klarade mig finfint med Marika, Hasib, John, Truls och lite David.
Sedan vandrade jag hem, med lite sällskap utav Moa & Laban, och käkade lättsaltat långa - mums! Och så bar det av till Träningskliniken och spinning! Riktigt gött, behövligt och skall absolut göras igen nästa ons. Kanske även ska köra på coren som är efter då..
Men nåväl, nu är det Grey's om 10 röda sen så blir det sängen vill jag lova! Härligt! XOXO

Lördag hela veckan!

Hallo meine Freunds! Wie geht's?


Med mig är det bara bra och jag känner mig äntligen utvilad! Igår var världens slöaste dag som började med biologiläxa - vilket jag börjar få lite panik för, ska vara klar på ons, hjälp mig? Sen hoppade jag på bussen - som för övrigt kördes av världens sötaste busschufför, införskaffa fler sånna tack! - till gymmet, åkte med mammi hem vid tre, sen åt jag mat och bara tittade på film hela eftermidda'n.


En film jag rekomenderar alltså!
SÅ bra.

Sedan blev det 15minuter på Melodifestivalen också - tyvärr.
Den där operalåten vann, och jag är rädd att den kommer bli kallad det också. För det är väl knappast någon som kan uttala namnet på det? La-någonting..


Och denna dagen har jag planerat in biologi, bodypump, Gossip Girl och kanske Fun with Dick and Jane. Eller om det blir en callgirls dagbok. Can't deside. XOXO


Inlägg #1
Hejhej! Nu är det så att jag är ruskans ny med detta bloggande,
men kännde att det var dax även för mig. Vi får se hur det går
men jag skall göra mitt bästa och försöka få ett längre inlägg på söndag förmodligen!
Får bara hitta på någonting intressant att skriva om innan.. XOXO

RSS 2.0