Dagens

Vi satt på tyskalektionen förut och Erica undrade om det var mat efter den lektionen.
Jag: Nej, vi har svenska först.
Erica: Åhnej, jag vill inte ha svenska igen idag!
Jenny: Men du har väl inte haft svenska idag?
Erica: Nej! Juste! :-D

Haha - bara jag som fattar det roliga? :-D



Kan även ge er gårdagens och dagens meny, mest p.g.a. detta inte kommer bli ett så himla innehållsriktigt/roligt inlägg annars (för mat livar upp så himla mycket!!) då jag är brottom till läxor. As usual. Och, såklart, för dem var så himla mumsiga:
- Pasta med skinksås made by mamma. Min nya favorit!
- Wopper jr. at Burger King. Att dricka till? Fanta exotic. Jummie!

Next time we'll talk I'm going to tell you all the good 'nd the bad stuff about busdrivers. But most there will be bad stuff. As usual på den med. XOXO

I don't like mondays

Hej hej hej på er där ute! Trots att det nyss var helg så sög min uppdatering under dessa dagar - shame one me. Men jag hade faktiskt fullt upp. På fredagen blev det väl ett inlägg eller två - tror bestämt två - men det var ju lite dåligt det med, men det är smällar man får ta. Men kvällen där spenderade jag framför tv:n så det var p.g.a. det. Mona Lisas leende såg jag och den var underbar! Lite hoppig sådär, men jag gillade den anyway. Skulle ju sett Män som hatar kvinnor också, men det hann jag inte.
Så i lördags, ja då bloggade jag faktiskt. Dock bara en gång. Vaknade, gjorde pannacotta och bakade. Lovade även att langa recepten till dem senare den dagen, men hade jag tid med det? Knappast! Så dem får ni en annan dag, it's a promise! Sedan gjorde jag mig ju iordning och allt såntdär, cyklade till mormor på kalas, cyklade hem, duschade och gick sedan ner till Melinda. Dit kom Emelie, Cornelius, Rickard och Andreas. Mysiga människor vill jag lova! Tittade gjorde vi på Män som hatar kvinnor (äntligen!!) och Twilight (ännu mer äntligen!!). Män som hatar kvinnor var så mycket bättre, det är ju ett som är säkert. Men visst, replikerna i Twilight var ett stort plus!
Och så igår. Dagen då jag igentligen var mest upptagen. Lagade mat ifrån 11:30 till 14:00. Men oj, så gott det var! Ibland blir jag lite stolt över mig själv. Haha! Mosarella med tomat till förätt, mousakka till huvudrätt och såklart pannacotta till efterlätt. Langar även mousakka receptet någon dag snart. Vet att ni fått det förr, men då jag gör om det lite så vill jag ge er det med :-D Jag är så snäll ibland, va! Änu snällare är jag ju förstås om jag langar lite låtar, så det gör jag ju. Njut av dem tills nästa gång jag bloggar, för det vet man aldrig när det blir D: XOXO


(Mamma om du lyssnar på denna så är det han Jay-Z)








Clothes, clothes, clothes. I like clothes and cars

Hej på er! What's up? Men mig är det bara bra, men jag är lite smått stressad. Har stått i köket hela morgonen och först gjort vaniljpanakotta och sedan bakat muffins till mormors kalas som jag skall på om en halvtimme. Langar recepten sedan för nu är det kläder, kläder, kläder som gäller! XOXO

It's friday I'm love

Hej på er, igen, mina vänner! Vad har ni för er? Själv sitter jag här och mummsar på ett par kakor. Men inte vilka kakor som helst, utan Ballerians Pepperkakskakor. Och jo, dom är underbart goda :-D Någonting som inte är sådär underbart goda, eller i jalle fall inte utmärker sig sådär speciellt som man trott, är OLW' Soundercrem & Bearnaise chips. Trodde dom skulle saka åtminstonde lite bearnais, men icke! Någon slags svagt souercrem för hela pengen! Inte okej!

Dagen har jag spnderat onödigt länge i skolan. Okej, visst, jag hade bara två lektioner men med tanke på att klassen knappat har gjort någonting vettigt p.g.a. vikarie - okej, en (numera) trevlig vikarie, men ändå - så kunde ju jag lika gärna stannat hemma. Som tur var fick vi ta 12:40 bussen istället för 13:15 bussen, så lite bra var det ju. Men bara lite. Tog bussen och hoppade som sagt av i Skärhamn, väntade på ICA med Albert som bara tjötade spel - inte för att det var en överaskning, men. Sedan kom mamma, vi handlade, åkte upp till apoteket och köpte mat innan bilen körde hemåt. Väl hemma åt vi, såklart, och nu sitter jag här. Tänkte faktiskt fasta en sisådär tjugo minuter framför tyskaboken också - trots att det är fredag kväll - innan jag bosätter mig framför tvn. Män som hatar kvinnor och Mona Lisas leende är det som står på menyn idag. Någonting ni rekomenderar, kanske? Har hört att båda är bra, och känner att det är dags att jag ser dem. Speciellt den förstnämnda.

Måste även medela att under dagen blev jag medlem i en icke-rök-klubb på Facebook. ''I don't smoke. There are cooler ways to die.''. Lite tufft namn, eller hur? :-D

Nu börjar dock detta inlägget lida mot sitt slut, men först ska jag försöka få in en video och ett låttips. Vi börjar med videon. Som faktiskt är om fotboll. Eller typ.

Tror mest att Tjörnbor i min ålder ser ''poängen'' med den, om man kan kalla det så, men ni andra kan ju också titta och njuta.

Låttipset då. Tja, det är inte vilken låt som helst utan en som jag dessutom är kär i: Black Eyed Peas med deras nya I gotta feeling. Vem gillar inte?! XOXO

Good mornin' to you, you 'nd you

God morgon! Vad har ni för er såhär tidigt? Skulle gissa att en del av er är i skolan, men tack och lov inte jag! Sovmorgon är ju trots allt the shit! Har just tryckt i mig två rostade mackor och funderar starkt på att ta en till innan jag går upp och gör iordning mig. Bussen går vid nio, framme vid tio och då har jag matte med vikarie-Johan. En kille som jag hade mycket starka ogillar-känslor för för ca. två veckor sedan, men numera diggar jag killen stenhårt! Det var helt enkelt så att vi inte kom någe vidare bra överens i slutet av lektionen; jag ägde han och sedan ägde han mig rätt så rejält om man säger så. Men i onsdags då vi hade han som vikarie också verkade allt glömt och förlåtet, så det gillas.
Men men, nog om det. Mina planer för idag då? Slutar ett, hoppar på bussen och chillar lite med alla goa skärhamnare, klädesholmare m.m. som jag bara kan göra på fredagarna, då vi annars inte åker samma buss. Sedan så hoppas jag av vid ICA går in och handlar där med min lilla mamma inför helgens söndagsmiddag. Och där slutar nog mina planer för denna dag. Hur ser eran dag ut? Dela med er utav kvällen, tack!

BARA tre månader kvar till julafton

Hej, hej, hej, hej, hej! Hoppade just ur min systers bil som nyss kom till Rönnäng efter att ha varit i Skärhamn på sprinning. Oh, harre, vad jag har svettas den senaste timmen vill jag lova! Men oj, vad jag gillade det! Lite mer mmmmh i livet, tror jag bestämt. Förmodligen blir det spinning på lördag morgon 9:30 och alldeles säkert spinning på söndag kväll 18:30 då det är tema-spinning. Michael Jackson + cykling en hel timme är väl ändå inget man gärna missar?
Riktigt gött är ju att jag har tränat 4/4 dagar denna veckan nu! :-D Måndag: step, tisdag: body pump, onsdag: gympa; sprang/power walka 2 km och slutligen torsdag: sprinning. Hade detta varit Facebook så hade jag ''gillat'' för fullt!
Vad gör jag nu då? Proppar i mig Ben'n'Jerry's som finns i kylen, kanske? Tjaa, det lockar faktikst liiiite. Men icke, sa Nicke! Äggmacka fo sure!

Förövrigt så har jag spenderat dag i Stenungsund (förutom skolan då alltså) med Caroline. Först hur länge som helst på McDonalds där jag fick proppat i mig en QP meny (min andra QP burgare idag), dippsås och en glass med chockladtopping = träningen behövdes. Sedan drog vi in till Kicks och Carro fick med sig lite consiler, kajal och någon annan käck sminkgrej hem. Tack återigen för dag, bumman. Det var supertrevligt!

Och vi, mina vänner vi hörs imorgon. XOXO

Foodilicious

Hejhej på  er där ute i blåsten! Eller ja, regnet också, för den delen.. Hur har ni det?

Jag kom nyss hem ifrån skolan. Slutade egentligen 13:30 idag, men då det inte gick någon buss föräns 14:27 så åkte jag, Erika, Jenny och Frida in till torget och köpte bullar. Jag fick även med mig hörsnäckor och tre par örhängen hem. Mycket lyckade köp, måste jag erkänna!
kan även berätta att idag så var det fiskbullar i solan (skolans fiskbullar = inga hit) så jag och Frida gick och köpte oss varsin 90 grams hamburgare i badhuscafeeterian som finns några meter ifrån skolan. Och shit, va gott de va! värt sina trettioåtta riksdaler.
Nu tänkte jag dock äta igen. Tacopaj och äpplepaj serveras och jag gillar't! Någonting som jag gillar ännu mer är att vara ensam hemma. Riktigt gött efter en jobbig dag i skolan. Sedan är det tyvärr läxorna som kallar. Och kanske en och annan body pump om syster K tillåter. Blog u later, XOXO

I don't wanna say goodbye to you so I'll just say good night to you

Godkväll, bloggen! Tror att detta blir sista inlägget för idag. För nu tänkte jag resa mig ifrån datorn, koka ett ägg eller två, lägga det på några mackor, blanda till ytterliggare ett glas oboy och försöka förstå Samhällskunskapen.
Sedan blir det nog till att ta mig en dusch med mina (i fredags) nyinköpa skrubbhanskar. Då min hud kliar så otroligt mycket när jag har duschat kände jag att det var nog en bra idée att införskaffa sådana. Hoppas bara att jag har rätt. Efter det är jag förhoppningsvis laddad för en ny, otroligt plågande vecka med geografi, naturkunskap, datakunskap, idrott och flingor. Gjorde mig en kik på matsedeln nyss och det ser ut som att jag får  skeda i mig fil och flingor måndag-torsdag. Möjligtvis fredag också. Men det var 'ej fastställd' då så man vet ju aldrig.. Mysterium, mysterium..
Men, nåväl, läxorna kallar. XOXO

En vanlig j*vla muffins, hade dom det?

''Nej, för dom hade bara mackor med pastej och en liten svettig fralla med fisk och remoulad.''
Det jag vill säga är att de tyvärr inte blev några muffins förut då vi inte hade florsocker hemma = ingen glasyr = vem vill äta muffins då liksom?! = inte jag! Så jag pluggade istället. Och OJ, vad jag pluggade! Är klar med Geografin nu och jag dör snart - vad tråkigt det är! Så jag tyckte absolut att jag avr värd en paus nu innan jag fortsätter med dendär obegripliga Samhällskunskapen. Plus att jag var lite sugen på Farmville och Resturant City - mitt nya favoritspel på Facebook!

Todays song (och nej, det är inte Muffins med Björn Rosenström, trots att jag har varit väldigt inne på den i de senaste två inläggen):

Inte trodde jag att caféer fanns, som inte hade muffins

Hej igen! Sitter här mätt och go efter en ostmacka och ett glas oboy, trots att jag åt middag vid ett. Shame on me, typ! Ännu värre är att varken jag och syster var pepp på gymmet idag, så det blir bara att sitta här och jäsa för min del. Eller fresten, värst är nog att jag förmodligen bakar muffins sedan - om det finns ägg så det räcker - och det blir man väl knappast vältränad av? Eller? Vi hoppas det! :-D

Men nu blir det till att plugga, på riktigt denna gången, innan jag förmodligen bakar, klämmer en film och tar mig en dusch. XOXO

Helg-update

God dag! Hur är det med er där ute, i regnet, tror jag närmare bestämt?

Tänkte bara blogga lite snabbt nu, eftersom jag har läxa att göra, men eftersom datorn har stått på off nästintill hela helgen för min del så kände jag att nu var det dags!
I fredags skulle jag ju gått på Håkan men då det inte lockade mig sådär överdrivet mycket så åkte jag bara med Moa och Nina in till stan, käkade på Paprika, kollade i en affär eller två och satte mig på bussen hem igen. Plingade på stopp gjorde jag utanför mammas jobb, satt där en halvtimma sisådär innan jag drog hem till Emelie Broman. Kvällen ballade ur och jag ångrar att jag inte stannade i Göteborg hos Håkan - but that's all information you get, guys!
Så igår tittade jag på film: He's just not that into you eller som den heter på svenska ''Dumpa honom!''. Det skulle kunna vara den ärligaste, bästa, romantiskaste filmen som någonsin gjort! sevärd!



Och idag så skall jag ju göra klart mina läxor och Body Pumpa sedan, förhoppningsvis med min syster. Blog u later, XOXO

Jag kom, jag såg, jag segrade

Hej igen! Nu har jag tre saker att berätta och snabbt ska det gå: det är Håkan Hellström imorgon men dock har jag ingen kamera med. Fast jag är ju lika glad ändå :-D Synd för er bara! Eller ses vi där?
Om ni inte märkte det så har jag ny heades, lite mer enkel kändes det som. Vad tycks?
Och nu ska jag på spinning. Hejdå! Haha!

I'm walking in Memphis

Hej på er, igen! Hur e leget? Själv är jag sjukt seg och har ont i hela benen. Spinningpasset vid 19 kommer inte göra saken bättre heller, kan jag lova! Men motion är motion och vi gillar'e! Dagen till ära har jag ju gått ca. 1 mil (told you that yesterday and two days before that) och visst var det sådär lagom ogött, men när fikapausen väl kom så var det inte så farligt som man trott. Bara frächt, egentligen. Åt en grov macka med ost, keso och paprika på. Plus ett äpple under resans gång (he-he-he) och min Vitamin Care då såklart.


'nd this where the look of the day. Nya västan var på och jag stormtrivdes! XOXO

Yesterday - all my troubles seemed so far away

Hej på er, igen! Hur är det med er nu när natten närmar sig? Med mig är det bara bra, min promenad förut piggade verkligen upp! ;-) Fick med mig ett äpple och en Well's Vitamin Care att ha tomorrow. Asgött! Blir nog för mig att göra en smörgås imorgon bitti också, men det återstår att se.

Nåväl, nu skulle jag berätta om gårdagen. Varför, what's up with den, tänker ni kanske? Och jo, det ska jag säga er, det var då absolut den goaste dagen på länge :-D Bortsett från att jag gick upp 6.15, tog bussen 7:40, var i skolan 8:10 och min lektion började inte föräns 10:00. Lite surt! Men då allas vår älskade Sune/svenskalärare är i England, och dumma som skolan är så har ingen satt in en vikarie eller medelat oss om att det faktiskt inte blir någon lektion, så fanns det inte mycket att be för. Så jag gick till biblioteket med Sara och Ida från klassen. Shit, vilket tyst bibliotek, säger jag bara! Okej, det är väl så det ska va, men jag jag då aldrig upplevt de så innan. Haha. Sedan vid 10:00 hade vi då en tyska lektion. Lagom ovärd med en massa byggarbetare utanför så man knappts hörde vad man tänkte. Efter tyskan skulle vi egentligen haft en svenskalektion till - men utan Sune så kan ni ju själva räkna ut hur det gick. Alltså skulle vi då haft en lunch i almost två timmar, inte gött! Men Emelie fick tat sig ett snack med läraren som vi skulle ha sista lektionene (geografiläraren Therese) och vi skippade den i utbyte mot att göra två uppgifter. I like!
Då drog jag, Erika och Jenny in till McDonalds där vi spenderade nästan en timme innan dem drog hem och jag gick inne på torget i typ två-tre timmar innan klippningen inträffade. Innan cuttningen köpte jag mig en bok och efteråt en väst.
Jag gillar gårdagen, helt enkelt! Någonting som jag gillar ännumer nuför tiden, är att sova. Så det är vad jag ska göra nu (läs om en timme eller två). XOXO

New cutted

Hej bloggen! Japp, jag har fallit för grupptrycket och lär använda den frasen rätt flitigt hädanefter.
Min dag har varit fruktansvärd med tanke på att jag slutade fyra. Men också eftersom jag hade en lektion med Ronnieboy (=världens värsta 65 minuter på denna skolan) och för att sista lektionen var så hemskt som gympa. De enda som har förgyllt min dag var att Emelie fixade så att vi fick ta tio i fyra bussen, att Linus var och hälsade på i skolan idag igen (dock har han snaggat sig - inte okej!) och att det blev fint väder till slut.
Så för att verkligen visa min kärlek till dagens väder så tänkte jag nu ta mig en preomenad ner till afären för att bye some fika till morgondagens gå-en-mil-dag. Blog u later 'nd tell you all 'bout yesterday, XOXO

           
Det känns som att nåååååågon har klippt sig lite, lite, lite va?

Monday dosn't even start, it's friday I'm in love

God eftermiddag där ute i solen! Hur har eran dag varit? Min har varit precis som alltid : boooring! Plus att allas vår älskade svenskalärare Sune är i england med nån klass hela veckan, så det är lite b. På hans svenskalektion idag hade vi nämligen nått så tråkigt som betygsinformation. Alltså jag blir ju stressad så fort dom nämnder det bara. Och när dom säger att om man går Samhällsprogramet så skall man absolut inte vara nöjd med ett G, då känner jag änna att detta kanske inte är min grej.
Och på torsdag så skall vi gå en mil - det är ju inte heller min grej!?
Någonting som dock är min grej är att imorse så tog jag samma buss som Lisa till skolan, och det var verlkligen ett tag sedan jag träffade den tösen, så det var bara kul :-D Ännu roligare var att hon nämde sådär i förbigående att hon läst min blogg, och att jag nu i eftermiddags fick lite cred av Rodi (ifrån min gamla klass) att den var kul att läsa var ju som grädde på moset. I like!

Men för att få in lite blogg-prat i detta inlägg så tänkte jag berätta upplägget av mina kategorier. 'Hits music only' skall bort och istället lägger jag alla musik-inläggen inläggen på 'Allmänt' som numera har bytt namn till 'The fabulous life of Linnéa'. Invecklat? Ja! Lite småtufft? Ohja!

Nu mina vänner skall jag dock gå, läxorna kallar. Inte kul! XOXO


Helg-update

Hejhejhejhej! Jag suger verkligen på att updatera här, känner ni det med? Så därför tänkte jag köra på en helgupdate right now: Fredagen spenderade jag först i Ishallen med Jenny, Emelie, Nina, Cornelius, Andreas, Erik, Sebastian, Conrad m.fl. Dock såg jag bara 2/3 utav matchen vilket betyder att jag fortfarande aldrig har sett en hel hockeymatch - kort sammanfattat så är sport helt enkelt inte min grej. Varför jag inte såg hela matchen berodde på att jag, Emelie, Andreas, Cornelius och Erik gick hem till Emelie istället. Dit kom även Conrad, Sebastain, Nina och Axel (som förövrigt spelade matchen) senare. Väl hemma hos Emelie kollade vi på Hostel (inte att rekomendera), bakade kladdkaka och kollade bloggar - en toppen fredagskväll helt enkelt!
Lördagen då: Jag vaknade kvart i nio, vilket inte heller var okej. Åt pankakslunch med mamma innan vi drog oss ut på en promenad. Kom hem vid fyra tiden igen och gjorde lasange som vi åt tillsammans med keso, fetaost, melon, sallad och grönsaker. Mumsigt värre, am I right? Sedan blev det till att dra hem till Emelie igen där Andreas, Cornelius, Axel och Erik befann sig. Väl där så blev det till att prata minnen om att allt var bättre förr och titta på film. American Pie - The Naked Mile och nästan hela Yes Man för min del blev det dagen til ära. Även Melinda och Sebastian kom efter ett tag. Mys!
Mina planer för denna dagen är att gå upp och klä på mig nu, sedan ta en promenix till Ica och så Body Pump till kvällen. Förmodligen med syster, men det återstår att se.

Skulle tro att det blir lite uppehåll i bloggandet nu några dagar då skolan får gå före, men jag skall göra så gott jag kan. På tisdag klipper och färgar jag håret, så då planerar jag att få in en bild på förändringen i jalle fall. XOXO


Do I really feel the way I feel?



Denna glömde jag ju! En underbar Idol-audition med Calle Kristiansson när han framför 'Walking in Memphis'.

Men nu blir det duchen innan jag smsar Emelie, Cornelius, Nina, Jenny och hör hur dom har lagt upp sin kväll. XOXO

Fem favoriter klockan fem (nästan)

Hallå där! Äntligen fredag och jag kan äntligen blogga igen! I like, I like! Kan denna dagen bli bättre, tro? Så är nog fallet: varm oboy och hockey väntar till kvällen och min fredag är fullbordad. I like even more!

Eftersom jag inte bloggat på ett tag (tisdags senast) så tänkte jag lägga upp en lista med favoriter under veckan. Temat skall vara att det måste vara fem saker i varje kategori. Varför? Jo, det är ju dag fem på denna vecka. Dock så har jag bara två kategorier, men ni får vara lika glada ändå :-D
Roligaste videor:

1. Såklart är det första klippet ifrån Idol. För ingen har väl missat att det började i tisdags?


2. Jag minns inte ens hur jag hittade detta klippet men jag älskar det så otroligt mycket. Kan titta på det om och om igen och skratta lika mycket varje gång, haha!


3. Vem gillar inte Parlamentet? Just detta klipp får mig också att skratta varje gång.


4. Denna låt lyssnar säkert många och skrattar åt, men jag driver verkligen inte när jag lägger upp det och säger att det är det sötaste jag sett på länge.


5. Ett ord: raawr!


Bästa låtar:
1. Pitbull - Hotel room service


2. Kings of Leon - Use somebody


3. Hoffmaestro - Highwayman


4. Tila Tequila - Fuck your man


5. Swingfly - Touch 'nd go


That's all, over 'nd out. Blog u later, XOXO

Wie heisst du?

Chacha allesammans (jag var bara tvungen)! Har just pratat i telefunken en ca. tjugo minter. Först slog moster en pling och sedan pappa, som förövrigt är i Tyskland och har det tråkigt. På tal om tyska så är det precis det jag borde öva på. Men vem orkar sitta med det hela eftermiddagen? Kände att det var dax för en paus! Dock skall jag starax gå tillbaka till min himla-tyska-som-man-nästan-somnar-av, men först skall jag bara lägga ut ett recept på en smulig hallonpaj, blåbärspaj eller varför inte både hallon&blåbärspaj:
150 gram smör
1,5 dl kokos
1,5 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Vispa samman det med en elvisp, så lättast är ju om smöret är sådär lite halvmjukt. Sedan kan ni ställa in det i kylen i allt från en halvtimme till en dag. Det sistnämna är vad jag tänkte göra idag, så imorgon blir det paj, mina vänner! Fyll sedan en pajform med valfria bär och smula pajdegen över, shoffa in i ugnen i ca. 15-25 min på 200 grader. Jag kommer faktikst inte ihåg, hihi. Smulig måltid, XOXO

Om du har ett äpple vill du dela det med mig?

God eftermiddag på er! Hur är det med er nu för tiden, fresten? Själv är det bara bra, men jag blir så himla trött på skolan. Eller av skolan. Fast egentligen är det nog båda. Som idag typ, först hade vi vikarie i engelska (dock var detta den enda lektionen som jag faktikst har lärt mig någon engelska på, men det behöver vi ju inte prata högt om). Anyway, den timmen hade jag kunnat få som sovmorgon och tagit en senase buss. Sen hade vi svenskalektion med allas vår älskade Sune, lunch, och återigen en lektion, denna gång samhällskunskap, med vikarie. Man. Orkar. Ju. Bara. Inte.
Någonting som irriterade mig ännu mer idag var att jag hade med mig ett äpple till skolan, för då jag alltid lyckas bli så himla hungrig så det var ju käckt, tänkte jag. Men icke! På lunchrasten hade jag nämligen suttit ute en stund så när jag sedan skulle ta min kam för att göra håret sådär mjukt och gött igen och stack ner handen i väskan upptäcker jag nått vått. Men det var inte bara vått, utan kladdigt också! Åhnej, tänkte jag, nu har min parfymflaska gått sönder och min iPod är helt förstörd. Igen. Men inte det heller! Utan det var mitt äpple som gått sönder p.g.a. det var så gamalt Usch, usch, usch säger jag bara. Det var äckligt. Riktigt äckligt alltså.

Shit. Nu har jag har skrivit en spallt om äpplen. Och spallten innan beskriver att jag är trött och varför. Nu ska jag ta mig alltför intresanta liv och gå till affären med mamma. Undra om det händer nått spännanade där tro? Tvek. Blog u later, XOXO

Varje vecka har ett slut

Helgen börjar lida mot sitt slut och min chocklad lika så. Jag kan på ett ungefär sexton löv och nu tar jag det lugnt framför tv:n med What happends in Vegas. Förut var jag på Body Pump med min syster och på vägen hem fick jag med mig en kycklingrulle - känns det gött eller känns det gött?

Frågan är nu bara vad veckan har att erbjuda.. Imorgon, måndag, är det vanlig skoladag. Jag börjar tio, slutar fyra och skall kunna sexton sorters löv. Boooring! Även tisdagen är en vanlig dag, men gött för mig så slutar vi tjugo i två. Och börjar tio!! I like, i like. Onsdagen då? Ingen vanlig dag och det gillas! För annars så betyder onsdagar gympa vilket jag absolut inte gillar någonstans i världen. Men nu på onsdag är det klassdag (=lära känna varann-dag), vi börjar tio och skall spendera dagen framför film. We are sooo gonna get to know each other!
På torsdag och fredag är det vanliga dagar och vi slutar relativt tidigt på dem båda. Bortsett från att vi har typ trettio tyska-glosor tills torsdag och börjar tio så är dem dagarna rätt goa! Så nu är egentligen frågan hur man spenderar kommande helg.. I Göteborg på resturang Paprika eller Liseberg, I hope. Dax att leta lite gött folk som är på bara, XOXO

They both look pretty good baby girl, but then so do you.




Jag går ner till Årstaviken och sparkar höstlöv med min son

Hej på er! Sitter för tillfället och lyssnar på musik, dricker vatten och smsar med Moa. Egentligen borde jag plugga, ska lära mig sexton löv tills imorgon. Men jag kan faktikst redan tolv av dem, så det är rätt lugnt.

Igår var jag hemma hos Emelie med Melinda, Cornelius, Andreas, Erik och Robin. I huset med världens finaste utsikt tittade vi på fotboll och The Departet. Det var trevligt och jag har äntligen, äntligen börjat uppskatta att bara sitta, prata, mysa och umgås. Yey me!

Men nu är jag väl så illa tvunen att gå upp och träna löv. Blog u later, XOXO


Stekt kyckling lever - eller?



Fattar ni vad äckligt eller?!

Rest in peace


Beat it



P.S. Min kära vän Cornelius visade mig denna låten, tror han ville att det skulle påpekas. XOXO

American Pie - The wedding

Vi har väl alla sett American Pie - The wedding? Om inte så har ni sannerligen missat nått! Speciellt den delen då The Stiffmaster dansar på en bögklubb - bara för att få en designer att göra en klänning åt hans bästa väns fästmö. Men anyway, nu ska vi inte recensera film här utan jag ska langa musik:



Ursäkta kvaliten och att det inte är riktiga musikvideos - men efter att ha hört låtarna kommer ni kunna stå ut.

Tjock och lycklig

Jag är hemma från skolan och har två dagars ledighet framför mig, 286 gram Marabou mjölkchocklad ligger på köksbordet, ris och kyckling med curry är på värmning i mikron, internett fungerar efter nästan ett dygns uppehåll, det var pann(g)kakor i skolan, jag är ensam hemma vilket betyder hög musik för hela pengen. Min eftermiddag är gjord. Frågan är bara hur jag skall spendera kvällen?

Botten / toppen

Hallå där! Det var ett tag sen nu, hörrni ;-) Men jag skrev ju faktiskt häromsistens att jag inte skulle blogga föräns till helgen - so don't say that you didn't know it. Eller nått. Men jaja, jag kunde såklart inte hålla mig ifrån att bara skriva ett litet, litet inlägg om veckans ''bottennapp'' och ''toppennapp''. Två ord som min föredetta lärare använde under Livskunskapen och nu när jag har kännt mig lite sentimental hela veckan tyckte jag att det var dax för dem igen! Anyway, here they comes:
TOPPENNAPP:
 Sminkbortagning = ren och fräch hud. Såå ett måste!

BOTTENNAPP: Bussar. Återigen bussar. Igår tog jag på tog fel buss och fick nästintill panik för jag trodde att jag skulle få sitta på bussen i två timmar. Eller i värsta fall stanna i Kållekärr. Men det gick för sig och jag fick bytt buss efter många om och men. Tur nog.

Men nu ska jag göra mig iordning för att gå på Core med min syster. För justde! En gymkort har jag införskaffat också. XOXO

RSS 2.0