Videoinlägg

Efter en fralla och nästan tre bitar kladdkaka är jag hemma. Och jag är ett shampo och balsam-set, en chokladkokbok samt en choklad-klubba-att-ha-i-varm-mjölk rikare.
Träffade ju, som sagt, syster M för första gången på mycket länge. Och syster K då va. Fast det var inte så längesedan vi sågs. Heh-heee. Men syster M berättade en kul grej om bloggare. Faktiskt. Hon går/gick i samma klass som Paow's stalker. How funny :-D
Lägger upp en video made by him, för er som inte vet/vill skratta lite gött:




Förlåt


Yester me, yester you, yester day

God morgon! Dagens planer är engelska, engelska, engelska, engelska, kanske träna, engelska, engelska, en träff hos syster med syster, engelska och - guess what? - engelska. Jag har ju, som sagt, prov imorgon. 10:00. Och sedan, på eftermidda'n, så har jag redovisning. I geografi. Inför halva klassen. How fun???!?!???!!!!

Igår spenderade jag kvällen i Hällebäck city med Moa, Axel och Joakim. På bussen dit mötte vi en massa fulla nior som skulle på nån random fest till en väldigt ofestlig person - trodde jag. Men det visade sig att han hade ''kommit upp sigg'' lite om man nu får säga det så. Yey him :-D Anyway, det jag ville komma fram till när jag skrev nior som skulle på fest, var att jag saknade nian. Och att gå på fest då. Kanske saknar jag helt enkelt att gå på fest? Haha. Det är ju gal1 ju så dött här på Tjörn nu så jag vet inte vad. Riktigt booooooring är vad det är. Men men, de är väl bara att hoppas att nästa helg är lite mer party an this one. Can't be that hard, can it?

Och jo, justja. Vi åt mumsig kaka a la mamma fast med nötter runt om. Nivet kärleksmums. Fast ljusa. Eller vita, som jag har för mig Moa sa. I mina öron lät de inget alls gott, speciellt inte när hon berättade att Axel gjorde twise as much klet som det skulle vara, och bara åt det rätt ur. Det äcklar mig fortfarande lite (och jag brukar inte bli äcklad av fet/konstig mat, liksom). Men när jag väl såg vilken kaka det var så såg den ju helt mums ut. Speciellt när jag smakade den. Det var nötter på den. Liksom hallå, nötter♥
Vi tittade även på The Hangover, och till den kan jag väl använda ett ord: hahahahahahahahahahahahahaha!

Nu: frukost och engelska. Blog u later, XOXO

Tonights plans

Hola peps! Waz up? Själv sitter jag här nyduschad och fixad och väntar på bussen - får vi se vart kvällen tar mig.

Imorgon ska jag göra någonting jag inte gjort på länge. Väldigt länge. Sen ska jag plugga engelska som bara den, också. Prov på måndag morgon 10 o' clock. Om det nu blir någon skola då. I ST-tidningen idag stod det att dom hoppades det. Haha. Tänk vad snö kan ställa till med, egentligen ;-) 

Men aya, tänkte mest medela vad jag ska göra ikväll. Hope you do fine! XOXO

Tryck här

Tryck här men speciellt här.


Facelook

Hey guys! Igår var jag hos Nina med Martin, Erik, Emelie och Claes. Vi spelade risk - don't try that at home, säger jag bara. Haha, det var ingen jättehitt bland nån av oss!


This was ungefär the look of yesterday :-) Fast med smink då.

Nu ska jag plugga, plugga och plugga, så kanske jag drar mig till Skärhamn sedan. XOXO

Johnny Logan - Hold me now



Don't... Don't close your heart to how you feel
Dream, and don't be afraid the dream's not real
Close your eyes, pretend it's just the two of us again
Make believe this moment's here to stay
Touch... Touch me the way you used to do
I know tonight could be all I'll have with you
From now on, you'll be with someone else instead of me
So tonight, let's fill this memory
For the last time -

Hold me now
Don't cry, don't say a word
Just hold me now
And I will know -
Though we're apart, we'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough?

Time... Time will be kind once we're apart
And your tears... tears will have no place in your heart
I wish I... I could say how much I'll miss you when you're gone
How my love for you will go on and on and

Hold me now
Don't cry, don't say a word
Just hold me now
And try to understand that
I hope at last you've found
What you've been searchin' for
And though I won't be there anymore
I will always love you

(Hold me now)
(Don't cry,) don't say a word
Just hold me now
And I will know -
Though we're apart, we'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough?

What can I say
When my words are not enough

Scones

Ingridienser:
50 g margarin
4-5 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
-
Sätt ugnen på 250° Knåda ihop, med hjälp av händer (=mer känsla), margarin, mjöl, salt och bakpulver till en jämn deg. Häll sedan i mjölken och knåda återigen ihop till en jämn deg. Dela degen 4-8 gånger, beroende på hur många du vill ha. Rulla sedan dina delar till bollar, nacka dem (nivet sådär med gaffeln) och grädda dem sedan i 6-8 minuter.

 Jag TROR att detta är scones. Dock inte nackade - som ni ser.

What shall I do?

God morgon! Vad har ni för er? Själv gör jag ingenting. Jag är ju trots allt ledig idag med p.g.a. rasrisk på skolan, so why would i?
Dock borde jag göra någonting. Typ städa. Men det är ju bara föööööör mycket tråkighetsvarning på det, isn't i? Kanske borde jag ta en promenix då? Blev ju faktiskt ingen igår :$ Men med tanke på vädret så tror jag att jag dissar det med... Så. Jag tror. Att jag bakar någonting. Det brukar ju alltid piffa upp min vardag :-D Typ banankaka. Och scones. Mh mmh!

Well, well, min förmiddag är fixed. Bara att ta reda på någonting att göra ikväll. Det blir dock lite svårare, men I shall fix it. Blog u later, XOXO

En liten Stenungsundtripp

you guys! Vad har ni för er? Själv kom jag nyss hemifrån Stenungsund där jag har klippt mig och köpt både en ny kofta och en ny inpackning. Och en välbehövd sådan. Frisören komenterade x antal gånger hur torrt mitt hår är. Fast thanks to två färgningar och en slingning mellan den 31 decemeber och nu så har hon alldeles rätt.


Den nyinköpta koftan. 299 :- på KappAhl

Ledig torsdag

God morgon där ute! Nu har jag just proppat i min dagliga dos av havregrynsgröt. Mmmm! Tänkte alldeles strax gå upp och klä på mig, göra lite engelska läxa - som jag ju för övrigt inte har prov i idag, utan på måndag istället - och sedan ta mig en promenix. Egentligen så hade jag tänkt mig en promenad ner till Kårevik med kameran, men i och med att solen inte ens tittar fram lite idag, så tror jag att jag hoppar över det. Det skall ju trots allt bli mer snö inom en snar framtid, så då kan jag ta några ''strand''/snö bilder i helgen.

Annars idag skall jag klippa mig (endast topparna, sparar nämligen till långt hår inför balen 1012), plugga geografi och träna. Så himla gött att jag är ledig idag, för annars hade jag aldrig kunnit med träningen.

Langar en gal1 grym låtar med en viss Calle Kristiansson också. Enjoy!




Dagens upplevelse

Det hände på samhällskunskapen. Mitt under Anna-Lenas föredrag om Lag & rätt började telefonen att låta och ett medelande från Raymond Vaske kom ut. Jag minns inte särskillt mycket ifrån det, mer än att vi skulle vara lediga imorgon. :-D :-D :-D :-D. På torsdag. Mitt i veckan. På grund av snön. Jag älskar snön, har jag nämnt det nån gång?
Freddy ställde sig upp, så glad blev han, och i klassrummet tvärs över såg man hur en viss Erik Holmgren blev gal1 glad han med. Tänk vad lite ledighet kan göra för oss ungdomar.......

Jag har en liten läxpaus och delar med mig utav denna:


Dagens snö bilder





Just a thing I've forget

Och, ännu mera JUSTJA; förut när jag, Emelie, Sara, Jessica och Matilda stod vid bussen så berättade Sara att hon gillar min blogg. Minns jag saken rätt brukar hon inte läsa alltför många utom denna. Typ lite Jennys också. Ibland brukar till och med Saras pojkvän läsa min blogg, men det är nog mest när Sara makes him. Men still! Haha! Såntdär mys förgyller mina dagar säger jag bara.

Men nu: tillbaka till maten!

Idag

Började dagen med att äta havregrynsgröt - såklart. En tallrik havregrynsgröt håller dig söt (eller nått)! Sedan åkte jag och mamma upp till fabror doktorn för att ta lite prover för min mage. Dendär saken som är en riktig pain in the ass 24/7. Dock vet jag fortfarande inte vad det är, utan doktorn lille skulle höra av sig när han visste.
Sedan åkte jag och mamma vidare in till donken och drive in för att köpa mig två cheesburgare och en chckladmilkshake innan skoldagen drog igång. Matte första lektionen, där jag mot slutet faktiskt förstod lite mer. Fick även en hel del sms av en hemlig beundrare, som gjorde mig lagom confused - men när jag väl fick reda på hans rätta jag så lättade en sten från mitt hjärta, haha. Eller nått. Efter denna oh, så förvirrande mattelektion hade jag, Jenny och Anton håltimme p.g.a. Ericus var sjuker. Annars var det meningen att vi skulle redovisat ett geografiarbete, men icke sa Nicke.
När håltimmen tog slut och klockan närmade sig 14:50 tog vi oss upp mot klassrummet och hade även fått sällskap utav Adam, Antons lille vän, som även var min hemliga beundrade under förmiddagen. Dock fick han inte närvara vid lektionen, men det är smällar man får ta. Den lektionene var ränkt att vi skulle redovisa våra powerpoint-presentationer om oss själva. Dock var det bara sju stycken som var klara, och var jag en av dem. Och jag säger bara en sak: pinsamt! Jag har nämligen gal1 svårt att prata inför folk, till och med så svårt att jag skall gå en kurs inom det till hösten (mitt individuella val). Men dagens prata-inför-folk gick väl rätt bra ändå, även om jag helst hade sluppit. Men vi avslutade skoldagen med att Anna, vår lärare, lät oss sju ta 15:40 bussen istället för 16:40 bussen, så det var värt det ;-)

Resten av dagen skall jag nu spendera framför engelska glosor och geografi boken. Och framför maten då. Och pepparkaks-ballerina. Och mjölkchocklad. Och två flaskor Ramlösa Jordgubbe/Lime. Och räkna timmarna tills nästa tisdag då det är Desperate Housewifes preimär. Och så justja! Jag skall äta baugetter idag med! XOXO

Hej, mitt vinterland






Såhär ser det ut hemma hos mig nu. Får jag vara ledig ifrån skolan för det kanske?
NEJ, jag får ju inte det. Jag säger bara Västtrafik och skolan; tänk om, tänkt rätt!


Än så länge har jag spenderad dagen på bussen, i skolan, på bussen ocg nu framför datan för att fylla magen med tacosoppa och varma baugetter. Mmmm! Resten av dagen fyller jag magen med efterrätt samt pluggar geografi, svenska och ngelska. FUN!!!

The Clik Clik - Did you wrong


Just nu är jag fylld med kärlek till Storbritannien och Stefan Abingdon♥

Jag är så kär!!

Såklart i nått så sött som i en blogg och alla henns spellistor:

nej inget mer vin tack men skulle du kunna kyssa mig lite precis här, ja där. du luktar så gott i nacken sa jag det förut?

när gruset försvinner från trottoarerna och vi dricker rosévin i parken.

Motown, northern soul och sånt.

Blir så satans vemodig när hösten närmar sig.

superflotta låtlistan

femtusen timmar i din säng.


Konsten att baka nyttigt

Och med nyttigt menar jag bananakaka, morotskaka och äpplekaka.

Redan igår började jag med detta ''nyttiga'' bak och gjorde en banankaka. Och idag har jag spenderat förmidda'n till att baka morotskaka:
Vispa 2 ägg + 2 dl socker poröst. Häll i 2 dl mjöl, 1 tsk bikarbonat, 1 tsk vaniljsocker, 1 tsk bakpulver och 1 msk kanel. Rör om. Riv ner 3 skalade morötter i smeten och rör om detta med hjälp av en slickepott. Häll sedan ner det i en smörad och bröad folk och ställ in i ugnen på 175° i 15-20 min (eller tills den har fått färg och ''släppt'' ifrån formen).
och äpplekaka:
Visa 2 ägg + 2 dl socker poröst. Vispa sedan ned 3 dl vetemjöl, 1/4 dl grahamsmjöl, 3/4 potatismjöl, 6 msk matolja, 2 tsk bakpulver och 2 dl mjölk. Häll i ett rivet och skalat äpple och rör om med en slickepott. Häll upp smeten i en smörad och bröad form. Tag sedan yterliggare ett äpple, skal det och dela det i skivor. Doppa skivorna i socker och kanel innan ni trycker i dem lite lätt i formen. Sätt in alltsammans i ugnen i 30-40 minuter (eller tills den har fått färg och ''släppt'' ifrån formen), känn med stickan så att den är klar, på 175°

Bon apetit!

Här har jag spenderat ons-tors


Det vill säga i Falkenberg. Med mamma. Vi åt trerätters, badade, promenerade och sen gjorde vi ingenting. Vilade ut oss. Gal1 behövligt!

Plugg, plugg, plugg

Hej på er! Just nu sitter jag och väntar på att Jenny och Ericis ska komma hit. Vi skall nämligen käka pancakes och göra geografiarbete. Det där sista är väl sådär lagom kul, men vi måste ju göra't.
Kan berätta att jag har gal1 mycket läxor nu över lovet. Detta geografiarbete då, som skall vara klart nästa måndag, engelskaprov torsdagen efter lovet, geografiarbete fredagen efter lovet, veckan efter det (v. 9) har jag matte och tyska prov - om jag har fattat saken rätt. Frågan är ju hur man ska hinna med allt?

Men nu måste jag dra, ska möta Erica och Jenny vid da buss. XOXO


Blogg ändringar

Som ni ser så har jag ändrat ''temat'' här på bloggen. Kommer snart en ny header också, ska bara ta ett par kort på mig som mörkhårig - 'cause that's what I am right know.

Dagens vill-se...


I ♥ The Midnight Beast

Skrev om dem för ett tag sen, men nu har jag hört ännu fler låtar med dem - and guess what? I'm just getting more annd more in love!


Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket


''Men det är bara Morris och Betty. Vi är ju Peanut och Sailor. Vi sitter i en båt som går till Amerika tillsammans med Kristina från Duvemåla och hennes trevliga kamrater. När vi kommer fram ska vi köpa sockervadd och rootbeer, se på teveshower i vårt hus som ligger i North Carolina. Det är ett fantastiskt litet hus med utsikt över en flod där röda fiskar hoppar upp och ned. På baksidan har vi en pool där vattnet är så blåt att man tror att himlen har gått och lagt sig. för en stund. Jag ska vara hemmaman, köpa ett förkläda pyntat med små flickor fyllda av lösgodis. Våra grannar där heter Brandon, Kelly, Dylan och Steve.''


'' ''Du vet den natten vi badad utanför Stadshuset?'' Hennes ögon tindrar till. Hon pratar mer rakt ut i rummet än just till honom, som om hon mindes högt.
''Ja, vad är det med den?''
''Jag smygtittade på dig när du klädde av dig. Tänkte att Morris är det enda som lyser i allt det mörka.''
''Men det lyste ju tusentals lampor på andra sidan vattnet och borta vid tunnelbandespåren.''
''Jag vet, men jag tittade inte åt det hållet.'' ''

Hallon och jordgubbsmilkshake

Egentligen borde detta inlägget ligga i en kategori vid namn Laga med Linnéa och Jenny, men nu finns inte den, så vi får nöja oss som det är nu.

Tag ca. ett halv paket djupfrysna hallon, ett paket (0,5 l) gamaldags jordgubbsgräddglass samt en stor skvätt mjölk och lägg i en mixer. När den är färdig skall den vara slät, men inte rinning - know what I'm saying? Häll upp i glas, toppa med några hallon och sugrör och voila:


Sammanfattning...

...of the helg:
Freitag: Drog ner vit halv nio tiden till Ishallen med Jenny. Stannade en sisådär tjugo minuter innan vi drog hem till henne istället, för milkshake a la oss och Girls just wanna have fun. Thank you for the night, Jennygirl.

Samstag: Göteborg med syster. Tack för det med <3 Avslutade kvällen hos Andre med lite gött snack.

Sonnerstag: Städa, städa, städa. But what you got to do is what you got to do. Pricken över i:t på den kvällen blev Farsan med Nina, Andreas, Arvid och Axel. Personligen tycker jag att kvällen avslutades lite väl fort, men det skyller jag på mamma. Blog u later, XOXO


What to do

Idag ska jag...
- städa mitt rum, toaletterna, vardagsrummet
- damsuga köket
- måla naglarna
- gå igenom min garderom
- åtminstonde kolla igenom läxan
- baka (?)
- träna

Imorgon ska jag...
- plugga med Jenny och Erica
- göra pangkakor
- plugga geografi
- Step:pa (?)

Julklapp

Good morning folks! Just för tillfället sitter jag här och försöker få ut några bilder att ha i min ram som jag fick i present. Har inte fyllt den än :$

Igår var jag i Göteborg och fick min julklapp av systra mi. High School Musical på Lisebergsteatern. Åh, så himla bra var det va :-D

Måste dock säga att början var föööör mycket look-alike Grease. Inte okej!
Men sen blev den ju bara bättre och bättre :-D Visserligen är jag ju en sucker för musikaler, så hur skulle den kunna vara dålig?

Göteborgskvällen avslutades på Hard Rock Cafe med kyckling faijats och glass med chockladsås och grädde. Mmmm! Sedan drog jag även ner till Andre en sväng för lite gött snack. XOXO

IF MR. BEAN WAS IN AVATAR HE WOULD LOOK LIKE THIS!!


Åter en Facebook-grupp jag är kär i ♥

Tånajt

Häj på er görls and båjs. Idag är alla i Ödsmål och i och med en massa veleri ifrån min sida så är jag inte där. Men jag är lika glad ändå - visst tror jag att det kommer bli kul, men inte sjuttio-spänn-och-två-timmar-buss-kul. Fattar ni?
Istället spenderar jag kvällen med denhär puddingen och kanske ett par till. Over and out


Brownie


Inte världens goaste facelook kanske,
men ser ni va gal1 brun jag var i sommras eller?

I lol'd at this Seal


AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Jag säger bara en sak; bli medlem i denna gruppen på Facebook ''I lol'd at this Seal''.

Blogg's

Minns ni förra bloggen jag ''hittade''? Well, this time I've found an even better one! Visserligen fanns det ju på blogg's förstasidan, so I guess that I ain't the only one who have seen it, men alla kanske inte har klickat på den ;-) Men det råder jag er i varje fall till att göra nu :-D Here it is. Insåg även nu att tösen som driver bloggen har ett lika tjusigt namn som mig. Sweet!

Ekonomi hit och ekonomi dit

Jag bara måste berätta att mamma hade ställt fram två cheescakebrownies (bakade av mig, ni får receptet i helgen) också. Dock är dem slut nu.

Vad gör jag på dagarna annars då? Förutom att äter, vill säga :P Tjaa, hela eftermiddagen idag har jag skrivit engelska och nu håller jag på att lära mig ALLT om samhälls ekonomi. Vilket är rätt intresant, om du frågar. Lucky me, i och med att jag är en blivande ekonom ;-)
Imorgon då? Börjar 8:35, så det blir tidiga bussen. Men med Moa, så I'll survive it. Sista gången jag ser henne på en vecka nu, för hon ska ju till Egypten på fredag. Fuskis henne! Det är allt jag har att säga, hitentills. Ni lär väl få lite fler inlägg angående det kommande vecka, skulle jag tro. Skall även käka frulle på donken, samt skriva tyska läxa, öva samhällskunskap, gå på core, sola och mer samhällskunskap. Ibland suger verkligen mitt liv. Det enda jag längtar till är lördag just nu. För då blir det High school musical och syskonmys, som aldrig är fel, right? ♥

Nåväl, nu: mera ekonomi 8-) XOXO


Nasnäs

Hej på er! Idag och igår hade vi Östling cup (massa random fotbolls spelare från en massa random skolor kommer och spelar på Nösnäs) på skolan, vilket betyder fotboll, fotboll, fotboll. Inte min favorit, men jag kan nog lära mig gilla det ;-) I varje fall herr-fotboll.
Lite smårolig var ju början på sista matchen i varje fall. Slutet missade jag dock. Tack och lov kanske? Hört att det var slagsmål by no reason at all. Haha! Det är Nösnäs det ;-) Men aya, början då. Tre stycken från nån random skola satt bakom oss och diskuterade vilka lag det var som spelade. ''Nått på N tror jag att det är...'' Ja, är det inte Nasnäs eller nått? Näsnos?'' Höll på att vända mig om och vänligt, men bestämt, säga att ''Nösnäs is the word, keep that in mine''.

Någonting annat nämnvärt är min mamma. No shit, Sherlook. Idag påväg ner till bussen sa hon att jag hade en tia i min jackficka. Dock ville jag inte ha den, så jag gav tillbaka den. Senare, på engelskan, så smsade hon mig och berättade att det låg sjugo kronor i min vante. VANTE! Haha, det var nästan det sötaste jag vart med om ;-) Anton: Ville hon att du skulle stoppa handen i vanten och bli jätteglad av tiorna och köpa mat, eller? Och jag tror nog att så var fallet. Det lyckades kan jag ju säga! En chockladboll och en snusklubba tjockare blev jag.
Och nu när jag kom hem upptäckte jag att kylen var fylld med chocklad, proviva, hallonsylt samt äpplemos. Och nu ska jag äta kyckling som mamma så snällt har värmt till mig :-D Mmmmmmm! XOXO

Fötter, fötter

Nyss hemkommen från rock-spinningen och jag säger bara en sak: AJ, mina fötter. På torsdag blir det ingen spinning för min del, utan jag får helt enkelt hålla mig tills söndag. Eller smörja in mina fötter i den fetaste salva nånsin...

''...Mina fötter, så bra att jag kan gå på mina fötter
Sen sätter jag mig ner när jag blir trötter
Och vilar och masserar mina fötter...''

Taylor Swift - White horse


I'm not a princess
This ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood,
This is a small town
I was a dreamer before you went and let me down.
Now its too late for you and your white Horse,
To come around.

And there you are on your knees
Begging for forgiveness, begging for me
Just like I always wanted,
But I'm so sorry

Cause Im not your princess
This aint a fairytale
Im gonna find someone, some day
Who might actually treat me well.
This is a big world,
That was a small town
There in my rearview mirror,
Disappearing now.
And it's too late for you and your white Horse,
Now its too late for you and your white Horse
To catch me now

Myspys

Igår var jag och tittade på hockey, Nina spelade, med Cornelius, Emelie och Sanna. Första gången jag såg N spela, måste jag bara berätta. She's goooooood.
Efteråt åkte vi bilen till Emelies place och spenderade kvällen där :-) Jag säger bara MYS! Shit vilket go kväll alltså, hoppas på att vi får många sådana på lovet ;-)

Kort inlägg, men I'm in a hurry. Nu blir det till att leta fakta om Tjörnbron och sen laga mat. XOXO


Ramlösa

Hej på er! Igår var jag ju hos Nina och hade det hur mysigt som helst! Vi åt ost, kex, vindruvor, tomat, madelbiskvier, pinnbröd samt rostade och saltade solrosfrön. Jag säger bara mmmmmm! Shit va gott det var. Så dagen till ära har jag bara tjötat om ost och kex :-) Och mandelbiskvier.
Någonting mer vi fick i oss var Ramlösa. Och jag som hatar Ramlösa. Tro Pelle det, när jag bara har smakat naturell Ramlösa! Nina bjöd på Ramlösa med mango samk och med jordgubb/lime smak. Och harre, vad gott det var.


kan även förtälja att imorse när jag låg och sov så smög sig mamma ner till affären och köpte bl.a. Ramlösa granatäpplen som skall smakas sedan. Mums!

Nu: baka! Blog u later, XOXO

Hösten 2012

Jag har just insett vad jag skall göra hösten efter studenten!

Mmmmmm!

Hej på er! Just för tillfället så sitter jag och proppar i min mina efterlängtade smörpopcorn. Mmmm! Har längtadt efter dem en lång, lång tid nu och nu ligger dem änligen i magen :-D Kan även medela att idag köpte jag en ''farmors bulle'' i skolans kaffeteria och SHIT va god den är!


Ikväll ska jag nog mysa med Nina och formodligen Sanne, Moa, Erik och Emelie Martin :-) Det enda vettiga man kan göra nuförtiden. What are you guys up for tonigt? XOXO

Bathing

Hej på er! Nu sitter jag är och luktar klor :-) Med andra ord så har jag badat på gympan idag. For the first time, för min skulle. Måste erkänna att jag var gal1 nervös innan - till och med så nervös att jag frågade mig själv varför. Dock fick jag inget bra svar och nervositete bara fortsatte. Pinsamt nog nästan skakade jag när jag stod och bytte om. Haha! Men, såklart, så var det inte alls så svårt som jag trodde, utan jag gillade faktiskt att bada. Dock var bastun snäppet bättre :-D Dock inte alla händelser... För att uttrycka det fint.

Jag har inte mycket mer att berätta än att jag älskar min telefon mer och mer för varje dag. En W995 är verkligen att rekomendera! Och att igår, när jag tog bussen hem, så var den en halv timme sen. Okej, det var inte Västtrafiks eller kommunenes fel, utan vädret - med andra ord så klagar jag numera på vädret. Jag har tröttnat! Med i och med att det är en lång vinter så hoppas jag på en lika lång sommar. Minst!


Denna gjorde jag i min mobil igår. XOXO

When day turn into night

Nobody's there when you get home
Your renting movies on your own
My photo's on your bedroom wall
You sit there waiting for my call

And I know
I leave you on your own
And I need you to be strong
When I'm walking away
And I
I hate to say goodbye
It gets harder everytime
What I feel
You feel inside
When the day turns into night

Another tired afternoon
Another dusty motel room
I hate the fact that your not here
But now I'm counting down the days till I get there

And I know
I leave you on your own
And I need you to be strong
When I'm walking away
And I
I hate to say goodbye
It gets harder everytime
What I feel
You feel inside
When the day turns into night

And I know
I leave you on your own
And I need you to be strong
When I'm walking away
And I
I hate to say goodbye
It gets harder everytime
What I feel
You feel inside
When the day turns into night

Mitt hår genom tiderna


Första gången jag gjorde någonting annat än att klippa håret.
Gick i sexan och kände mig ursnygg då skolfotot skulle tas ;-)


Inte världens snyggatse bild, haha, I know. Men waz evvah.
Togs by meine Vater på Cypern 2006. På den tiden var jag galen i svart och ville helst av allt färg hela håret svart.
Mamma, syster och säljaren av hårfärg tyckte det räkte med slinogr. Jag tackar dem för det.


Midsommar 2007 såg jag ut såhär.
Skulle tro att detta är ungefär min riktiga hårfärg. Men det är bara vad jag tror.


Några månader senare såg jag en grymt snygg förpackning med hårfärg. Guldigt, såg det ut som.
Det blev orange-rött = jag blev en ginger. Man skulle ju kunna tro att jag var den andra systern Weasley.


Några dagar innan jul 2007 var jag modig och färgade inte bara håret blondt utan klippte page också.


Men såklart tröttnade jag efter ett tag så jag lät min syster klippa upp den ena sidan lite.


Efter ett tag gjorde jag även detta hos frisören.
Någonting som syns mer under min o, så glada tid som konfimand.


Sedan gjorde jag inte mycket alls med håret på ungefär ett år. Nån blond hemmafärgning då och då.
På baldagen färgades håret återigen blont/ljustljustljust hos frisören.


Ungefär ett halvår efter färgades håret återigen blondt, men denna gången med tunna, tunna bruna slingor i för att ge håret lite lyster.


Sedan färgade jag ju håret, som vi alla vet, gult. Dock skulle det bli sådär vitt som det var på balen, men icke!

Men nu har jag tröttnat på detta ljusa samt gula och skaffat mig en ny hårfärg. Dock har jag inga bilder på den, så to be continued...

The Midnight Beast - Tik Tok

Denna hörde jag för första gången i morse. Moa skickade länken till mig för inte alls längesen, och ja, den är grym. Texten alltså... Haha! Knappt så vi ska prata om det ;-)


Crazy bananas

Hej på er! Nu har jag kommit hem ifrån skolan, och gissa vad - jag har ont i magen. Igen. Det är ju inte klokt alltså. Vart ska detta sluta?
Att hela dagen vart helt crazy bananas med jag-vet-inte-vad-som-hänt, har ju inte direkt gjort saken bättre.
Men när jag kom hem, och gick in i köket så såg jag två bananer, en påse jordnötter och en lapp ligga vid min plats där mamma hade skrivit att det fanns vindruvor i kylen också. Kan man ha det bättre? Tvek alltså ;-) Man undrar jag bara om det finns en hake på allt detta. Svar: nej!

Nu tänkte jag sätta mig i köket och fylla min mage med afrikana, ris, bananer och jordnötter. Mmmmm! Senare tänkte jag lägga upp bilder på mitt hår genom tiderna och kanske, kanske skriva upp vilka bloggar jag läser för närvarande. XOXO

RSS 2.0