Paul Anka

Just nu sitter jag och lyssnar på en massa blandad musik på Spotify. Jag letade efter en bra version av ''My way'' med Paul Anka. Egentlinge är jag inget fan, men vi brukar lyssna på den under avslappningen efter Coren på gymmet. Visserligen hittade jag låen, dock inte den versionene jag ville ha, men what ever. Jag hittade någonting mycket intresantare:









Okej, jag gillar inte alla av dem, men dom är ändå pretty okej. I varje fall den förste!

Ingrid Michaelson - Keep breathing


Kalas + magont = inte kuuuuuul

Hallå på er! What's up?

Jag har nyss vart på kalas hos mitt kusinbarn, Anton, som fyllde fyra år. Galet härlig ålder, måste jag påpeka! Jag gav honom en bok och en pruttkudde. Kan lova att det sistnämnda uppskattades pretty much, vilket jag är glad för. Jag menar, vad sjutton köper man till en grabb på fyra år? Jag som aldrig varit kille vet ju inte vad sådana vill ha.. Men en pruttkudde var det visst!

Kan även berätta att jag har så galet ont i magen så jag vet inte vad. Helt seriöst vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det gör ont när jag är mätt, när jag är hungrig, när jag rör mig och när jag ligger still = ALLTID. Visserligen är det något bättre om man sitter still, men det är ju ändå inte bra. Mamma tror att det beror på mina tjejproblem, men det tvivlar jag starkt på.

Fresten! Har ni lysstat på mina låtar jag länkade igår? If you havn't, do it now, now, now! Blog u later, XOXO

Blogg

Jag har hittat en underbart söt blogg.

Mätt, mätare, jag

Gårdagen med pancakes var helt underbar! Jag, Emelie, Caroline och Nina samlades hos Nina och mumsade pankakor, polly och efter en stund så joinade Melinda oss med chips. Kvällen avslutades med Skip-bo och Svälta räv och många skratt. Tack, tjejer :-)

Och dagen till ära har jag och mammsen varit på Torp köpcentrum. Där köpte vi bl.a. krukor och dukar = vi har ett väldans snyggt kök numera, presenter till en viss Anton samt en mobil till mig. Och justde, två Double Wopper Cheese köpte vi också. Vilket betyder att jag är grymt mätt just nu. Groteskt mätt. Gal1 mätt. Nästintill jobbigt mätt. Inte okej, men andra ord! Dock väldigt gott...

Nu tänkte jag lägga mig framför tv:n och kolla på Brüno the Dove of Peace. Kärlek! XOXO


All we kan do is keep breathing






The storm is coming, but I don't mind
People are dying, I close my blinds


All that I know is I'm breathing now


I want to change the world, instead I sleep
I want to believe in more than you and me


But all that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now


All that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing.
All we can do is keep breathing


All we can do is keep breathing
All we can do is keep breathing
All we can do is keep breathing
All we can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now


Tegan and Sara - Were does the good go?


Look me in the eye and promise no love is like our love.

Blåbärsgino

Jag har just blandat 500 gram blåbär


med 2 msk socker, 2 msk potatismjöl och 3 msk kokos.


Sen la jag alltsammans i en .

Över detta rev jag 50 gram vit chocklad, och sedan bröt jag ca. 50 gram i bitar och lade över:


Sedan ställde jag in det i ugnen 5-7 minuter i 250° och åt tillsammans med glass. Mmmm!

Utflykter wherever

Hej där! Fredag eftermiddag. Pepp? Ohja. Ikväll blir det nämligen pancakes, Let's Dance och tjejmys! Hugh vuxenpoäng till oss, med tanke på att de flesta andra är ute och super, slåss, strular runt och får allmäna minnesluckor efter ikväll, medans vi bara myyyyser. Lite som Ferdinan på julafton faktiskt.

Igår både gymmade, promenerade, solade och duschade jag. Efter den dagen var jag bara sugen på en god natts sömn. Och sömn it was! Shit, jag är så himla trött theese days, kanppt så man orkar ju upp på mornarna. Jag fattar inte hur folk orkar jobba. Haha. Fast visserligen skulle jag hellre haft ett jobb än gått i skolan.. Jobbet har man ju at least valt själv!


Anton, min vän och clasmate, fick sitt körkort i förr förrgår så igår åkte vi bil. Först till McDonalds och åt frukost (McMuffin♥), sen tillbaka till skolan så att Johan kunde hämta sin väska och sedan krusade jag, Anton, Johan, Frida och Erica vidare mot Tjörn. Fick se några ''guldkorn'' som jag aldrig hade sett förr, so I'm happy. Vi lämnade Johan at his apartment innan vi åkte tillbaka till skolan för matte och, för oss tjejers del, tyska.

Kan även medela att igår när jag var påväg till gymmet så fick jag mig en riktigt galen bussfärd. No shit, theese days. Jag skulle till gymmet på ett pass som började 18:00, åkte med en 355 upp till Myggenäs där jag bytte till en tio minuter sen Texp som tog mig till Skärhamn och gymmet. Alltså what's up with that? Jag säger bara en sak: tänk om, tänk rätt! Blog u later, XOXO


Foodey

Hallå där ute! Hur är läget? med mig är det väldigt bra. Dock är jag mätt. För mätt. Under dagen har jag proppat i mig havregrynsgröt,  en liten tallrik flingor, en kycklingbaugett, en coca cola, en cheeseburgare, en pucko, en chockladboll samt två rutor chocklad. Alltså hur orkar jag?!

Dagens värsta:

fjäskisar. Jag tror alla vet vilka jag menar. De där jobbiga typerna som bara sätter sig in hos folk - vare sig dem gillar dem eller inte. Jag säger bara usch för er fjäskisar! You kinda' ruend my days.

ICA gör det igen!


Jag bara undrar...

...varför har Nösnäs skolan fisk minst en gång i veckan??????! Helst på tisdagar också.
Fisk är ju inte ens gott!!!!! Face it! Eller okej, saltlånga, fiskbullar, mina fiskburgare, fiskpinnar, och fisk med curry, dill och ägg är ju helt underbart - men kokt sejfilé, fisksoppa, och ugnstekt sejfilé är bara inte okej!! Eller typ fisk och ris. Hur tänkte dom där egentligen?!

Cornelis Vreeswijk


Cornelis Vreeswijk

Frida, Jenny 'nd moi ♥

Och justja! Igår åkte jag till Skärhamn och Frida där även Jenny var. Vi hade en riktigt lugnt och mysig kväll, vilket kan behövad ibland - faktiskt.


''...sitta och snacka, dricka och skratta,
prata gamla minnen och se på kort...''

Body pump

Nu är jag hemma ifrån gymmet. Passet var bara skönt! Dock tror jag att jag har sträckt mitt lår eller nått, för det gjorde galet ont i det under benböjen. Inte helt okej, alltså!
På bussen hem satt Peter Harrysson, vilket jag tyckte var lite småcoolt. Visserligen bor han på Åstol så egentligen var det ingen biggie, men jag har aldrig sett honom irl, förstår ni, så jag blev nöjd :-)

På facebook förut ansökte jag om Spotify-spellistor. Tyvärr fick jag bara tag i två fungerande. Men jag är lika glad för det, för den ena är jag redan såld på så :-D XOXO

Busiga busstider

Hej hej! Vad har ni för er? Själv sitter jag och lyssnar på musik. I pyjamas. Halv fyra. Alltså man orkar ju inte. Men det är ju faktiskt söndag, så what ever.

Sedan ska jag åka iväg till gymmet på body pump. 16:28 närmare bestämt. Så håller passet på 17:30-18:30 och - till min stora lycka - så går det en buss klockan sju. Så himla gött! Första gången jag blir glad över en förändring som busstids-gubbarna har gjort. Jag log till och med när jag fick reda på det. That's some heavy shit!

Men nu: kläder, rena tänder och platt hår. Blog u later, XOXO

Vilken fest!

Justde! Igår var jag hos Simon min vän med en massa gött folk :-) Hur jag kom dit är ju dock en annan femma! Haha. Först var det nämligen bestämt att jag skulle spendera kvällen i någon lokal i Myggenäs med Jenny, Frida, Elma, Erica, Sofia, Frieda m.m. Men när vi väl  kom dit så var det ju hur tråkigt som helst. Åtminstonde så tycker jag, Frieda, Daniel, Patrik och Jenny det. Så vi spenderade på sin höjd tio minuter i Myggenäs innan vi sprang som bara den till bussen igen. Såklart missade vi den med typ en halv minut. Men från ovan sänd (eller nått sånt) så stannade en kille bilen och frågade om vi ville åka med. Jag säger bara TACK. När jag får körkort skall jag också bli en sån som stannar för ungdommar i nöd.
Han körde oss i varje fall till Kållekärr där vi tacksamma som jag-vet-inte-vad hoppade på bussen till Skärhman och Simon. Kvällen var i varje fall bra, med bra sällskap och sen buss hem. Och rolgare buss resa hem får man ju leta efter! Jag säger bara Alex ♥ Haha!

Men nu ska jag ta det lugnt några timmar och jag, förmodligen, tar mig bort till Skärhamn igen. XOXO

Lördagskakor

Förut, på morgonkvisten, så bakade jag kakor. Några goa havrekakor som jag hittade på internett samt gaffelkakor. Yummie!

Havrekakor:
100 gram smör
2 msk socker
1,5 dl vetemjöl
3/4 dl havregryn
-
Blanda ihop alla ingridienserna med händerna, rulla till bollar och platta ut dem med en gaffel. Sätt in i ugnen i 10 minuter i 200 grader.


Gaffelkakor:
100 gram smör
1/" dl socker
2 dl vetemjöl
1,5 msk kako
-
Blanda ihop alla ingridienserna med händerna, rulla till bollar och platta ut dem med en mjölad gaffel. Sätt in i ugnen i 12 minuter i 175 grader.


Båda sorterna gräddas mitt i ugnen, och det blir ca. en plåt av varje. XOXO


Lars Winnerbäck









Lars Winnerbäck med syster K och M 2007 i Lisebergshallen.
Ingen glittar som dig, Lars, ingen har lockat mig som du.

(S)He wolf


Puke

Jag kom precis efter att mamma hämtat mig vid Rönnängs brygga. Tog bussen dit ifrån Stenungsunds station. Det stank spy i hela bussen! S P Y ! ! ! ! ! Hur fresh är det egentligen? Och vem sjutton spyr på bussen??!!! Euw.
Det, och att Buss-Kenneth satt och mumlade till mig och Emma ifrån Skärhamn till Bleket var ju ingen hitt. Kind of ruend my day :-(


Svartedalen ft. Navid Modiri och Gudarna






Daddy cool


Kan även berätt att min pappa åkte till jobbet sisådär igår. Inte helt okej!
Och ja, detta räknas som bildvisning två ifrån Svartedalen.


The day after tomorrow

Hej på er! Kan villigt erkänna att det har vart en grymt dålig updatering denna veckan, men, som sagt, det är p.g.a. det nya schemat - som för övrigt suger. Men enough about that! Eller jag måste bara medela att jag har valt att läsa Samhälle Ekonomi till hösten. Dock all by my self. Utan Frida, Jenny och Erica, det vill säga. Men jag tror allt att det kan bli bra ändå. Eller jag vet egentligen att det bli bra ändå. För tänk sen så kan jag jobba på ett kontor a la Lynette Scavo. How cool isn't that? :-D


Men hösten efter trean, det vill säga 2012, har jag som planer på att åka ned till typ Cypern-Grekland, där nån stans, och jobba som bartender. Har starkt för mig att man kan gå nån såndär lite snabbkurs för att bli det. And that, my dera little friends, is even cooler than working at an office.

Men nog om framtiden. Idag har jag varit på ett efterlängtat, långt träningspass. 18:00-10:45 core och 19:00-20:00 spinning. Lite dåligt att man these days bara hinner träna torsdag-söndag - men what you got to do is what you got to do.
kan även berätta att jag och mamma åt Kyckling med ris och curry på Skärhamns hotell förut. Och mmmm, så gott det var! På tal om mat så är det precid vad jag skll laga i helgen. Julmust kyckling med potatis. Plus efterrätt. Pepparkaks-cheesecake. Och så min nya tradition: lördags kakor. Tror att det blir gaffelkakor denna helgen. Eller varför inte vaniljdrömmar och kakodrömmar? Ever more mmmm! XOXO

Dagens galna bussresa

Idag hade jag en helgalen bussresa. Eller i varje fall enligt Anton. Och det är bara för Antons skull som jag skriver just detta.:
Jag var påväg hem ifrån skolan, med 14:30 bussen och skulle till Toftenäs i Skärhamn. Satte mig på första bästa buss, vilket var en Höviksnäsbuss. Kände redan från början att det var fel. Riktigt fel. Specielt med tanke på de andra som satt på. massa randoms hela högen. Så jag och Erica gick av och satte oss på en Skärhamnsbuss istället. men det var tydligen en Skärhamns buss som gick till Kroksdal, istället för Toftenäs - som gamla 351. Men aya, vi satt på den och snackade med Erik och någon Felix/Hästpojken om alltmöjligt. Sedan i Kållekärr city böt jag och Erik till och TEXP. Vilket betyder sätt buss, vilket betyder att jag kom mig till Skärhamn där jag och mamma köpte pizza, vilket betyder att jag är mätt och glad nu, vilket betyder att jag kan sluta skriva för detta var end of story och lägga upp mina bilder ifrån igår istället.

 


En svart dal

Idag har jag och min käre fader varit i Svartedalen och fotograferat snö, bäckar och snö. Jag tänkte lägga upp bilderna här i grupper om fyra under veckan - för det lär väl bli det enda jag hinner med nu framöver. Vi har nytt schema i skolan = jag hinner inte med någonting längre = inte okej = vad tänker schemaplaneraren på???
JAG BARA UNDRAR.

Gårdagen



Tunikan kommer från Gina Tricot. Otroligt nog.

Gårdagen hos Moa var mysig. Riktigt mysig. Speciellt med tanke på att det fanns nytt folk (tjejerna ifrån Moas klass samt några killar ifrån Kållekärr/Nönäs - även om de sistnämnda utgav sig för att vara osociala som jag-vet-inte-vad i början, så gav dem ändå ett rätt bra sistaintryck) och popcorn.
Alla älskar verkligen popcorn. Inte bara nytt folk, utan alla. Ska jag ha en mysa/prata/chilla-kväll med folk hemma hos mig någon gång så skall jag absolut bjuda på popcorn.
Och jag vet, att hade det funnis en gilla-knapp här (look-alike Facebook) så hade ni gillat sönder just detdär om popcornen :-) XOXO

Nötkakor

Varannan torsdag, under skoldagarna såklart, har jag och Erica vårat estetiska val; foto. Men i och med att vi är en sådan stor grupp så har vi det bara, som sagt, varannan torsdag. De andra varannan torsdag äter vi frukost på McDonalds. Pankakor, McToast, kalkon och cream cheesmackor eller skink och ostmackor. Vad som än lockar. Men det var inte det jag ville säga, utan i torsdag som va så pratade vi om jul och julmat. Att vi äter julmat på julafton och sedan hänger den med en bit - nästan tills del tar slut. Men bara nästan. Jag skulle gissa på att de flesta gör såhär med den mesta utav julmaten.
Men nötterna då? What about them, undrar jag bara. Mamma brukar ge våratill ekorrarna - vilket är populärt. Men idag tänkte jag att det är ju aldrig fel att pröva nått nytt. Så jag ställde mig i köket och knäckte nöttter. 50 gram hasselnötter. Men det hade nog vart godare med 100 gram. Sedan hackade jag dem så smått, så smått. I en annan skål vispade jag 2 ägg och 1 dl socker vitt och poröst, innan jag hällde i 1 dl mjöl också. När dessa tre ingridienser var blandade så rörde jag ned nötterna med en slickepott. Sedan var de bara att klicka ut med två teskedar på en bakplåtsklädd plåt och ställa in i mitten av ugnen 200 grader i 6-7 minuter. Sedan låter man dem bara kallna på ett ugnsgaller.

Detta är alltså vad jag har gjort idag. Samt promenerat, tittat på Desperate Housewives, farmat och ätit middag. XOXO

Dagens låt

Pat Benatar - Hit me with your best shot


En böld i röven på en cykelsemester

Hejdär! Nu har jag ändrat lite stavfel på de senaste inläggen. Bl.a. så hade jag skrivit ''sakrrat'' istället för ''skrattar''. Fråga inte, haha!

Idag har jag varit sur. Hela dagen! Med andra ord, min dag har varit en riktig pain in the ass. Att bara vakna var en riktig pain in the ass. Visserligen lyste pappas middag (Afrikana) upp nu på kvällen och Fridas sms imorse. ''Spanar du efter Johan eller?''. Internskämt, men oh, så roligt!
Sedan har dagen vandra upp och ner, hit och dit, kors och tvärs med både uppgångar och nedgångar. Värsta nedgången var absolut när jag lyckades göra sönder låset på mitt skåp. Haha! Först fick jag inte låst det, och sedan fick jag inte öppnat det. Men med lite hjälpt utav Erica så lyckades jag. Tack och lov! ♥

I och med att min bloggning har blivit så dålig det senaste så tänker jag lägga upp några galna klipp ifrån programet Myggan, som gått på kanal 5 någon gång back in the days:



Yellow


Katrin: Men det ser ju bra ut för att vara hemmagjort.
Tveksamt, säger jag nog då.

Hur vet man att man går i skolan?

Första dagen efter jullovet så får man sextionio engelska glosor (S E X T I O N I O ! !), samt en text att läsa igenom i samhällskunskap. Man äter även flingor till lunch och får panik för att man inte har börjat på fotouppgiften som skall vara klar tills på torsdag.
Andra dagen efter jullovet så får man ytterliggare glosor, fast i tyska - men såklart utav samma lärare som i engelska. Man tycker maten är god, men när man tar sin andra portion märkar man hur fel man hade. Man har vikarie i Geografi, och tillsammans med henne så ser man en dötråkig film om tornader. Man kommer även hem en kvart senare än vanligt, för att det är en traktor framör bussen.
Ett annat tecken på att man går i skolan är att man knappt hinner träna, kolla på Despereate Housewives, blogga eller spela Farmville. Allt man har tid med är läxor, läxor, läxor, läxor, läxor, läxor.

Så, känner ni igen er? XOXO

Yellows have more fun?

Jag ångrade mig, det blev omelett med cayennpeppar och vitlök i med grönsaker och gräddfil till, istället för havregrynsgröt. Det ska jag ju trots allt äta imorgon. Och dagen efter det, och dagen efter det..........

Innan jag går och lägger mig så skulle jag bara vilja förvarna så många som möjligt (men jag nöjer mig med dem som läser detta, heh) om min hårfärg:


Detta är UNGEFÄR så jag ville ha det.


Detta är såhär jag fick det.

Puss.

Problem

Jag har probmlem. Och nej, det är inte bara att jag skall till skolan imorgon. Utan det faktumet att jag ska till skolan imorgon, utan Redbull och med gult hår. Det gör mig så opepp! Plus att jag har ont i magen också! Vart ska detta sluta?
I can also tell you att det var inte mitt smartaste val här i livet att välja Samhällsprogramet. Hoppas mitt inriktningsval på Ekonomi skall få mig mer på rätt riktigt i varje fall. Åtminstonde lite. Eller nej, mycket för jag har nästintill ångest för att gå till skolan imorgon. What's up with that?

Men aya, nu ska jag duscha och sedan ta mig en fet tallrik med havregrynsgröt och nåt mums till kvällsmat innan jag nanar kudden. XOXO


What shall I do?

Hej på er! Idag har vart vart i Stenungsund med mamma och pappa. Jag fick tag på
underkläder
sockar (thank God!)
en typ ''fin''-tröja, men jag ska nog ha den i skolan på fredag
två efterlängtade träningströjer
och en röd Adidas-tröja. Raawr!

Nu ska jag gå ner till Mria och hämta min halsduk som lär be a got-to-have imorgon påväg till bussen. Blog u later, XOXO

Tonight's gonna be a good, good night

Nu ska jag tömma mitt minneskort, skriva ett recept sedan klä på mig, hämta julmust och åka till tjejmiddag. Bilder kommer imorgon. XOXO

Update

Hej igen! Nu känner jag att det är dags för en liten update om de tre senaste dagarna. Jag har...

- ...promenderat både till mormor och till min syster and her boi. I kylan. Utan mössa.
Hallå, who uses that things these days anyway?!

- ...tränat inne på gymmet med Lisa and her mum. Roddmaskin, gångband och crosstrainer is so my thing!

- ...tittat på Desperate Housewives. Suprise. Not, heh. Är till och med på säsong tre nu (för andra gången i detta liv) = jag kan snart börja på fyran som jag fick i julklapp. Yey!!

- ...vart hos Mria med Moa, Lisa, Joakim, Axel och Mathias. Killarna lekte i snön lite och efter ett tag så tog vi oss en biltur i de nydesignade bilarna:


Kan ju lova att det tog ett tag att ''köra'' av detta. Haha!

Nu; Desperate housewives. XOXO




Det är snart 2000 år sedan Jesus dog, kanske dags att glömma och gå vidare?



Linnéa ft. Fredrik @ Ellös

Efter många månaders kämpande (jaa, MÅNADER) så har jag äntligen frågat min pappa om hjälp, fått in korten ifrån skolavslutningen på Ellör på datan och tänker härmed ladda upp dem här. Eller i varje fall dem som fått mig att skratta mest.






Hahah, jag skrattar fortfarande åt dessa kort! Trots att dem togs 15 juli förra året.
Men gosh, vad jag saknar Fredrik, klassen och Bleket.
Längtar redan tills alla Bleket 93:er ska på klassträffar igen. Bara nio år kvar? ;-)


The Baseballs

Jag är sådär lite lagom sen och lite lagom kär i The Baseballs. Dem är helt enkelt underbara och ni bör lyssna på alla låtarna här nedan. Helst samtidigt.











Nytränad

Just nu sitter jag här och bara tar det lugnt efter Steppen. Grymt skönt var det, i varje fall. Att träna, alltså. Har ju tagit en paus nu under jul (=mitt gymkort tog slut), men nu är jag back on track igen!


Intresantare än såhär blir det inte

Idag ska jag inte göra nått intresantare än att vid fem-snåret bli körd bort till Träningskliniken, byta ut mitt presentkort (som jag fick i julklapp) mot ett träningskort. Sedan klockan sex ska jag på Step, åker hem vid sju, duschar, farmar, tittar på Desperate Housewives och går och lägger mig. Har jag ork/tid kanske jag bakar någonting med.
Mitt liv är så himla kul ibland va!
Att jag bara får mer och mer ångest för att börja skolan på måndag gör ju inte direkt saken bättre. Någonting jag lär behöva på måndag morgon klockan 07:00 är havregrynsgröt. Och en redbull. !!!!!!.


Boktips

Jag bara MÅSTE tipsa om två böcker som är nästintill bäst i världen. Den första är Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket av Gunnar Ardelius.


Detta är vad boken består utav. Små dikter, en på varje sida.
Hittade bilderna på google.

Och den andra, som jag faktiskt blev tipsad om på en annan blogg, är Ingen hör hemma här mer än du av Miranda July.

Författaren.




Denna boken innehåller femton noveller. Långa och korta.
Varje en av dem vill man bara ha mer av.


Jag säger bara läs läs LÄS.

Edit: dessa är två utav mina julklappar. Fick även Så dumt! av Mia Törnblom. En bok om hennes liv som narkoman. Tror den är himlans bra, och även den verkar va en got-to-read-book. Finns en slags ''dikt'' i boken som jag är helt förälskad i. Ni lär kunna läsa den här på bloggen inom en snar framtid.

Tolleby tjärn

Även idag har snön täkt marken här på Tjörn, så jag, mamma och pappa tog oss en kort tur upp till Tolleby för att fota lite. Eller, jag och pappa fotade och mamma pratade med alla olika sorters folk som var där.






Gott nytt 2010

Jag varken orkar eller vill berätta hur gårdagen hos CH var. Utan jag beskriver den med ett ord: grym! Raketskjutandet kunde visserligen slutat utan ambulans - men den insidenten verkade ju ändå inte sluta så gal1 som den kunde.







@ Nina right now with Vigge and Nina herself




RSS 2.0