Fam. Wahlgren


Alltså hur rolig är inte denhär videon?

Just nu sitter jag med Erica och Jenny på ...

dsc00146 (MMS)

Just nu sitter jag med Erica och Jenny på en brygga i Stenungsund City och belönar oss med varsin glass efter att ha fått reda på årets nationella.


Hej alla hästar! Nu sitter jag här och vän...

dsc00145 (MMS)

Hej alla hästar! Nu sitter jag här och väntar på min ponny (d.v.s. bussen). Ska ha gympa nu, men innan tog jag, Frida, Jenny och Erica oss en tripp in till da torg för att få oss en go sockerkick (bilden). Men nu ska jag kila, hejdå alla hästkompisar. XOXO


Vill se!!!!!!!!!!!!


Hej gott folk! Nu sitter jag på bussen hem...

dsc00144 (MMS)

Hej gott folk! Nu sitter jag på bussen hem. Så himla gött! Bara en sisådär fyrtio minuter tills jag är i mitt älskade Rönnäng. Mindre gött kanske. Väl hemma blir det i varje fall byxbyte, matlagning, plugg, Desperate Housewives, en dusch och förhoppningsvis lite mys innan natten kommer. Som ni förstår så slutar jag himla tidigt idag. Har bara haft datakunskapsprov och tyska. Och fy, för tyska säger jag bara :-( Ännu värre är det att jag ska läsa det nästa år med. Det är ju så man dör lite inombords. Men, men, that's life. Blog u later, XOXO


En liten paus

Hej igen! Jag tog mig en liten paus i pluggandet och promenerade fram och tillbaka till affären. Där träffade jag min lilla Anna som jag inte sett sen kvällen hos Carl. Vi bara måste ta en fika snart. Det måste vi. Med Anna var också Amanda och Caroline. Carro hade jag inte sett på ännu längre sen, så det var bara kul!
I affären köpte jag bl.a. kräftstjärtar, dill, creme fraich och krossade tomater. Jag skall nämligen laga mat imorgon efter skolan. Slutar ju redan 11:15, vilket betyder att jag är hemma runt 12:30 (JA det tar så långt tid från Std till lilla mig) så jag tänkte laga mat till min lilla mamma. Nämligen kräftstjärtar i sås med pasta. Mh mmh, säger jag bara!

Men nu kallar samhällskunskapen! XOXO

Med samhällskunskap och dansband spenderar...

dsc00140 (MMS)

Med samhällskunskap och dansband spenderar jag min dag. How fun! Fast så är det inte fun ;pPppPPp


SD


Och nej, jag gillar inte Sverigedemokraterna. Om ni inte förstod det.

Ballas av Stål besöker Sverigedemokraterna


När jag var hemma hos Emelie i lördags så tittade vi på Ballar av Stål och då var bl.a. detta klippet med.
HAHAHAHAH säger jag bara!

Min underbara mamma

Efter en helg fylld med magont så har min underbara mamma lagt kokt korv och mos till mig. Jag är egentligen inget fan av kokt korv - men idag var det faktiskt riktigt mumsigt. Moset blandar jag med en massa cayenpeppar och salt och till hela måltiden har jag keptchup, mjölk och rostad lök.
Och till efterrätt äter jag mumsigaste brulepuddingen på nånsin :-D

The last days

Hej på er där ute i solen! Blir ni nått bruna eller? Själv har jag inte vart ute mycket alls i helgen. Förutom min cykeltur runt Kuballe igår, men det var ju inte ens en timme - så räkna inte med att jag är brun i varje fall. Om någon nu mot all förmodan gjorde det...

Jag tänkte köra en liten snabb update om vad jag har gjorde de senaste dagarna.
Torsdag: skolan sedan blev det en tur till fin fina Skärhamn
Fredag: Skolan, men ingen simmning. Jag vågade helt enkelt inte. Ni förstår, det är såhär att vi fick sluta tidigare i fredags, och då har teknikarna gympa. Tänk om dom hade simmat samtidigt som mig. !!!!!!. Erica tyckte jag var söt när jag sa det, jag tyckte mest jag var töntig.
När jag kom hem blev det lite tid i solen, men annars målning, promenad till syster samt filmen Dagboken. Se den!
Lördag: Jag hade konstant ont i magen hela dagen. Det var helt olidligt. Jag är säker på att jag hade ont i varenda liten del i min mage. Men trots det målade jag, cyklade jag, åt grilalt och tog mig en tur till Emelie med söta tjejer på Holmen.
Idag är planen kalas, lämna pappa och kanske lite mys. XOXO

Har lånat dessa av syster och hennes boy, ...

dsc00139 (MMS)

Har lånat dessa av syster och hennes boy, så nu blir det till att kolla på film. Tror närmare bestämt att det blir Dagboken som är först ut! Hur spenderar alla andra sin fredagskväll, tro?


Jag testar att mobilblogga!

Jag testar att mobilblogga!


Two can keep a secret if one of them is dead


A day off

I och med att det är nationella these days samt en massa kursen o.s.v. så är lärarna borta för det mesta numera. Det betyder att jag inte har någon engelska, samhällskunskap eller svenska dagen till ära. I och med det så fick mina clasmates tjatat sig så att vi inte behövde ha någon gympa heller. Istället skulle vi göra situps och springa. Situps gör jag redan varje kväll, men springa... Nja, det vettekatten alltså. Men man ska aldrig säga aldrig!

Det betyder alltså att jag är ledig idag. Eller ledig kanske är fel ord att kalla min dag. Jag ska ju trots allt sola, fota Jenny, gå igenom en påse med kläder, måla om mitt nattdugsbord, plugga och motionera. Men bortsett från det är jag ledig idag.

I want you to do me with a Tommy-Gun, babe


Ovärd dag

Mitt shema för måndagar brukar se ut såhär:
10:00-10:55 engelska
11:00:11:15 klassföreståndartid
lunch
12:10-13:05 svenska
13:15-14:10 samhällskunskap
14:20-15:20 geografi.

Mitt shema för denna måndagen såg ut sådär:
11:05-11:07 klassföreståndartid
lunch (läs flingor)
12:45-13:45 nationella, muntligt, engelska
14:20-15:20 geografi.

Visste jag om det? Nej.
Var jag i skolan redan halv tio? Ja.
Var detta den mest ovärdaste dagen på väääldigt vääääääääldigt länge? Ja.

Annars idag har jag ätit mat och vart på spinning.

Desperate Housewives-fanblogg

Hur underbar är inte denna bloggen egentligen? Fast å andra sidan så handlar den ju om den bästa tv-serien genom tiderna - så vad annat kunde jag förvänta mig liksom?

Marabou Polka


Redan i torsdags köpte jag denna - mest föratt. Den måste ju smakas på, liksom.
Läste på nån blogg att det är vissa som ser den som det svenskaste som finns.
Polka och Marabou är ju trots allt väldigt svenskt.
Jag rekomenderar i varje fall denna chokladen!
Visserligen är den inte slut än, så visst finns det godare Marabou, men det kan ju också bero på att jag inte äter SÅ mycket godis längre.

Justin Bieber


Torsdag

Igår då? Vad gjorde jag igår?
Jo, ni förstår, Moa var söt och fick med mig till Mtla.
Åkte dit med Maria, Moa och Nina och i början var det faktiskt inte så rockigt där. Men after a while blev det pretty nice, men lite fler folk oså. Det är ju alltid roligt med en sådär halv chillig myskväll once in a while.
Avslutade kvällen gjorde jag i varje fall med en efterlängtad åktur hem med en underbart snäll kille. XOXO

Sommar, sol

Hey you guys! vad gör ni?
Jag sitter och tittar på Belly & Tysa show. Faktiskt. Trots att det är sol ute och jag är blekast i världen, så sitter jag inne. Det är inte ens ett så bra program. Inte jämfört med sol, i varje fall. Men I don't give a crap, har ju faktiskt redan varit ute idag. Hela två timmar.
Haha, okej, det var faktikst inte så mycket, såhär svart på vitt. men jag får väl göra mig iordning för att dra ut sen. Sådär vid halv sju tiden när det redan är too late att få nån bränna. Men det finns ju en morgondag. Förhoppsningsvis en morgondag med sol. Heh.

P.S. Några ord om Bella & Tyra show: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA. Kissie är ju dum i huvet. D.S.

I wasn't born to run

Okej, jag var inte ute och sprang förut. Jag var verkligen inte det.
Jag lyssnade, gående, på en låt och efter det, när nästa låt kom, så började jag faktiskt att springa. Faktiskt. Jag sprang nästan hundra meter. Nästan. Sen gick det bara inte mer. Så himla pinsamt va.

Dock tar jag nya tag imorgon, och tänkte springa typ 150 meter då - om jag nu orkar. Men fortfarande.
Så himla pinsamt.

13 maj

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min namnsdag.

Typ såhär känner jag nu

Ni vet att jag brukar bli kär ibland, va? Mestadels i saker och ting. Såsom en bild, en bok, en låt eller nått liknanade. Det har hänt igen. Men denna gången i en text. Nästan som en novell. Skriven av en tjej. Typ världens underbaraste tjej.
Såhär går den:

''Jag har varit kär i honom i exakt två månader. Jag vet inte riktigt när det började, när han förvandlades, men jag är så överjävla kär i honom nu. I jackfickan sparar jag en tändare han lånade en natt på en balkong och han har fått tio egna sidor i ett svart anteckningsblock. Det mesta skrivet i slarvig bläck, otydligt, med smörfläckar bredvid från nattliga rostade mackor efter rusiga ben på dimmiga efterfester. Vi umgås med samma kompisar och han har rågblont hår och tre födelsemärken på ena kinden, som en väntan på morrhår. Han stammar ibland och mina killarkompisar brukar skämta om det. ”Gi-gi-gi-gi-ssa vem jag är” och sedan skrattar de. Jag skrattar också, så att ingen ska förstå, men halsen som ingen ser när mitt hår är utsläppt blir rödfläckig, pulserande och hundra grader varm.
Han är det finaste jag vet.


Det är fredag på en fest som min kompis är med och ordnar. Hon går på en musikskola och de har svartklubb i en lokal vid Rådmansgatan. I en lång betonggång, under en tunnelbanestation ligger lokalen. Det spelas hög electro ur högtalarna, för det är år 2002 och alla som är något har minimal techno och electro i sina skivsamlingar. Inte jag, bara några låtar, för i hemlighet kan jag bara inte släppa de där mjuka Belle and Sebastian-gitarrerna. Vi står lutandes mot ett räcke på övervåningen med tio kronors svartklubbsöl i handen och hettande kinder.
- Jag borde inte säga någonting alls, säger jag till min kompis. Hon har sitt huvud mot min axel, vinglar lite på för höga klackar.
- Jag tycker det. Jag tycker du kan säga allt nu, för han är inte ihop med henne längre. Och han vet ju inte vad du känner, han kanske skitgärna vill hångla med dig.
Och det är såklart. Jag vill inget hellre än att hångla med honom. Men jag vill också ligga i hans säng varje söndag, gå bredvid honom längs med gatorna, dela handflator och pussa på nästippar.
- Men vad ska jag göra då, säger jag lite högre tillbaka för att överrösta allsången till Miss Kittin på nedervåningen .
- Gå bara fram till honom. Gör det bara. Han är ju full, du med.
Hon sticker ner två sugrör i min öl som hon tydligen haft i sin väska. Ett rosa och ett gult, sådana som går att böja, sådana som man kan köpa i mataffärerna när man ska ha barnkalas hemma.


Jag sneglar mot honom där han står vänd med ryggen till, ser när han drar händerna genom luggen, ser hans beniga tonårsaxlar genom en tunn tröja.
Jag släntrar fram efter tio djupa andetag och lika många klunkar öl. Säger hej och han vänder sig om, vänder sig bort från sina kompisar, mot mig och ser mig rakt i ögonen.


- Hej, säger han tillbaka. Han frågar om jag tycker festen är rolig, om jag är full. Jag svarar att jag är full, jättefull faktiskt, och undrar om han vill smaka på min öl. Att vi kan ta ett sugrör var. Det tycker han är en strålande idé och vi delar på ölen med var sitt sugrör, ett gult och ett rosa, och han skrattar lite och min hals blir rödfläckig och varm.
Sedan dricker vi en till öl, och en till. När klubben stänger och alla ska gå till garderoben och hämta sina jackor tar jag tag i hans tröjärm.


- Jag är nog lite kär i dig.


Han stannar upp.


- Hur kär då?


- Det vet jag inte. Kär bara. Kanske förälskad, jag vet inte.


Han skakar på huvudet, tittar ner mot sina fötter och förklarar att han precis blivit singel, att det inte är bra att vara kär i någon som man är i samma kompisgäng som, att vi träffas ju så ofta och att det kommer bli konstigt. Jag svarar att det var dumt att jag sa något, att jag säkert kan ordna så att jag slutar vara kär.


Han pillar bort en cigarettfimp som fastnat på ena skon, biter sig i läppen och funderar lite.


- Kanske kan vi åka hem till dig och prata om det?


- Kan vi?


- Ja, vi kokar te och pratar om det.


Sedan går allt väldigt fort. Han hämtar ut min jacka, vi väntar på en tunnelbanevagn som tar oss hem till mina föräldrar, knyter tyst och försiktigt av oss våra skor, låser dörren till mitt flickrum och han placerar mig i min 90säng och där kysser han mig.


Han kysser mig alldeles mjukt och tyst, för att inte väcka någon.


När morgonen kommer har vi inte pratat alls, inte överhuvudtaget. Men jag har inga kläder på mig och han tittar mig inte i ögonen. Istället plockar han ihop sin tröja och sina jeans, klär på sig under tystnad och ställer sig sedan framför min helspegel, drar händerna snabbt genom håret och vänder sig mot mig.


- Jag är så glad att vi redde ut det här.


Jag hör honom i hallen, hur han sätter på sig skorna, hur ytterdörren stängs.


Ligger naken kvar i sängen och tittar upp i taket. Tänker på de tre födelsemärkena över kinden, på hans beniga axlar och mjuka läppar.


Sedan är jag olyckligt kär i honom i sex månader och inte en enda gång igen ligger han böjd över mig i mitt flickrum, på min 90säng och kysser mig. Inte en enda gång.''


Markus Krunegård:

När du pratar verkar du jättedum.

Born to run

God morgon alla glada! För jag skulle gissa att alla är pretty glada idag, man är ju ledig - åtminstonde vi skolgångare. Och det ända till söndag. Kan man bli annat än glad av en sån sak?

Nu sitter jag här och har precis proppat i mig en underbar frukost. Två knäckemackor med potatissallad och rostbiff på, en Activia och ett glas Ramlösa Jordgubb/Lime. Mh mmh, säger jag bara!
Samtidigt som jag spelar Petville då - vad mer kan man önska, liksom? Att jag spelade Sims 2, kanske...

Om a while tänkte jag gå upp, klä på mig o.s.v. innan jag går ut på en liten powerwalk/joggingrunda/handlingstur. Alltpåenochsammagång.
Kan även medela er att jag var ute på en liten halv joggingtur igår redan. Vadå halv, tänker ni? Tjaa, med tanke på att jag har världens sämsta kondis så sprang jag en bit, gick en bit, sprang en bit, gick en bit, sprang en bit, gick en bit, sprang en bit and yeah, you get it. Tänkte göra detsamma idag. Gå varannan låt, springa varannan låt. Men inte bara idag, fresten, utan ändra fram till söndag. Och ja, jag är lika förvånad som er över mitt beslut, men det är Jenny som har peppat mig, men allt sitt prat om att hon springer numera.
För jag tänker att om jag ni vill ha en snygg rumpa (vilket jag vill) så får jag väl se till att göra någonting åt den åt. Inte bara tro att den ska kunna trolla dit sig - sånt händer ju bara i Harry Potter.
I sommar skall jag till och med göra en 10 veckors kurs för att lära mig springa. Hur hurtigt känns inte det, egentligen?

Aya, Petville kallar! Blog u later, XOXO

T to the o to the d to the a to the y

  • Promenera x2 √
  • Duscha √
  • Städa rummet
  • Plugga matte √
  • Damsuga toaletten
  • Få fler fräknar √
  • Lägga upp alla bilder från Nina's B-day √

I have also visited grandma' and trinken Pucko!


Trisse


Min katt ♥ Activia

Lördagsgodis

Denna har jag jobbat med hela kvällen. Dock är jag inte partysugen at all. Bara myssugen. Så imorgon ska jag mysa för hela slanten!

Fast det gjorde jag aldrig ;PPppPPp

7 maj 2010

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga om gårdagen. Bara att det var så gal1 mycket folk. Och då menar jag verkligen gal1.

Den yngste jag träffade var 95:a. Nivet han som jag slängde ut ifrån Lisas i höstas eller när det nu var... Vi bad varann om ursäkt, och blev vänner - eller nått.
Dock skulle det inte förvåna mig om det var folk som var ännu yngre där. Typ 96:or. Eller ännu värre; 97or. Tack och lov såg jag inga, men vem såg alla som var där? Det var ju trots allt runt 50-60 stycken. Och nästintill alla dessa slogs. Varför? Tja, I did never found out, men jag lär väl få reda på det på måndag.
Nu när jag tänker efter så var nog den äldsta jag såg född sisådär 89-88. Alltså händer det verkligen så lite på Tjörn, så att alla måste gå till en, för de flesta som var där, random 93a?

Ryktet säger också att två polisbilar var där. Kan tänka mig att många blev lite halvoroliga då, pågrund av både en och två anledningar. Haha!

Hem gick jag vid ett, efter att ha blivit så sur på en tjej så jag vet inte vad. Det och för att mina friends var borttappade eller hemma.

Nytt hår

Hej på er! Det är fredag eftermiddag och jag är, äntligen, back on track. Jag är inte bara back, jag är gal1 pepp också. Det ni!! Så alldeles strax tänkte jag äta en underbar ägg-, räk- och sparrispaj, platta håret, sminka mig, hitta kläder och sedan dra ner till Jenny. Och sedan vid halv åtta tiden så drar vi vidare och spenderar kvällen in da wood. Med typ 80 andra människor.

Annars idag har jag vart i skolan där jag, bl.a., har gjort geografiprov och glömt min iPod. Visserligen i skåpet, men still. en hel helg utan den. Frågan är ju hur jag skall klara mig...
Efter skolan hade jag bestämt att lyxa till det lite med en ny hårfärg samt toppning på Aqua. Mina planer var även att frisören skulle blåse till mitt hår till en cool partyfriss. Gjorde hon det? Nej, hon plattade det (PRECIS som jag alltid har det) och la i någon galen gele. Varför? No idea. Mitt hår såg i varje fall gal1 fett ut, så det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en dusch med lååång schampoonering.
Med andra ord så kommer jag se ut precis lika dan ut i huvet ikväll som alla andra kvällar. Visserligen är min hårfärg lite mer åt det bruna hållet, men inte mycket.

När man sitter där i stolen och blir klippt, då råkar man höra en hel del. Det jag hörde idag under mina två timmar inne på Aqua, och la på minnet, var:
- En väldigt trevlig estet tvåa som tydligen har ett band som spelar rock musik
- En ointriserad 20-25 åring som gillade billig alkohol. Från Kos, tydligen.
- Sist men inte minst hörde jag att en kunds önskemål var att bli klippt lite som Anna Lindh, nivet. Det gjorde dock inte frisören. Hon visste inte vem Anna Lindh var. Alltså hur tappat är man inte då? Jag bara undrar!

Med detta sagt tänkte jag gå och fylla min mage lite, innan kvällen startar. Blog u later, XOXO


Ikväll

Okej, ett inlägg hinner jag med mellan allt pluggande, kalas och tv-tittande. Men bara ett kort ett.

Dessa har jag spenderat kvällen med.

Så. Nu är det slut. Hörs imorgon!

''Bloggpaus''

Kommande vecka ska jag
måndag: plugga geografi
tisdag: på kalas, kolla på D.H.
onsdag: plugga geografi, kolla på Grey's
torsdag: plugga geografi, på kalas
fredag: ha prov, klippa mig och sedan blir det någonting skoj på kvällen
så detta betyder att jag inte har tid att blogga föräns på lördag. Inte för att det kommer hända någonting intressant kommande vecka (förutom torsdags kvällen då), men just so you know liksom.

Fredag-lördag

God morgon guys! Vad har ni för er?
Jag åt nyss frukost och tänkte nu spela lite Petville. Såklart lyssnar jag på Spotify också. Nya då. Det är så himla grymt! Annars idag är mina planer att promenera om a while, plugga geografi och förhoppningsvis hinna med lite mys också. Det sistnämna blir ett väldigt bra avslut på en väldigt bra helg:

Fredag - Valborg hos Lisa med massa gammalt, gott folk. Även några nya, dock ängnade jag dem inte stort intresse.

Me and Lisa herself! Även en liten Nina i bakgrunden.

Lördag - På förmiddagen blev det grillat at my place med mamma och pappa. Och mh mmh, vilka hamburgare alltså! Sedan på kvällen drog jag hem till Emelie där jag spenderade kvällen med Melinda, Fanny, Nina, Emelie, tacos, klasskaka, L.A. Gigolo och lots of girlstalk.

En väldigt bra helg, helt enkelt. Spank you for that!

Salem Al Fakir


Denna tycker jag är bra.

RSS 2.0