Två-timmars-knäck

Igår kokade jag knäck. 2 dl sirap, 2 dl socker och 2 dl grädde skulle kokas ihop. 30-40 minuter skulle det visst ta. Sedan skulle man lägga i 50 gram smör eller margarin samt 1 dl hackad och skållad (utan brunt ''skal'') mandel och blanda samman det. Och såklart ploppa ner det i små, söta och ytters irriterande knäckformar.
Två timmar tog det. What's up with that?? 30-40 minter är inte två timmar.
Visserligen varnade mamma och pappa mig att det skulle ta lång tid. Men ärlig talat så trodde jag mer på kokboken. Who doesn't?

Även om dem bev perfekte, så gör jag aldrig mer knäck igen. Aldrig.
Åtminstonde inte de närmaste 51 veckorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0