Nu har vi fikapaus :D

dsc00170 (MMS)

Nu har vi fikapaus :D


Nu ska jag, Moa, Jenny, Maria och Nina ut ...

dsc00169 (MMS)

Nu ska jag, Moa, Jenny, Maria och Nina ut med Ninas båt. Skepp o' hoj!!


Nu vecka, nya möjligheter

- Mina planer är att under sommaren jogga fram och tillbaka från Kuballe varje måndag, onsdag och fredag. Eller, målet är fresten att kunna jogga denna sträckan när sommaren är slut. Tills dess gör jag det i ertapper. Ex. denna veckan joggar jag 2 minunter,  går 4 minuter, joggar 2 minuter o.s.v.
- På tisdagar är tanken att jag ska cykla till gymmet och gå på Body Pumpen. I och med att jag blir så trött utav detta så tänker jag att mamma får hämta mig när jag är klar - men de dagar hon jobbar, så har jag ju inget annat väl än att cykla hem.
- På lördagar och söndagar ska jag cykla runt Kuballe, vilket inte är några större problem.
- Varje dag ska jag också äta frukost. En halv potion havregrynsgröt, en aktivia, ett glas proviva och ett knäckebröd. Frukost är faktiskt dagens viktigaste mål!

Resultatet av detta ska bli en mycket vältränad rumpa när sommaren är slut. Det är åtminstone mina förhoppningar. Och även att kunna äta vad som helst utan några problem.
Förra veckan gick ju detta åt skogen. Varken måndag, onsdag, torsdag, fredag, lördag eller söndag blev det någonting utav ovanstående. På tisdagen däremot då lyckades jag med träningen - men det räknas ju lika mycket som en nål i en höstack.
Så denna veckan är det nya tag. Jag har nämligen ätit både frukost och joggat/powerwalkat idag.


Svar:

''Du tror inte att jag menar märkret runt själva ögat? =) Inte plåstret. så dum är jag inte haha :P''

Svullanden från själva operationen åker neråt. Så ''märket'', eller blåtiran, är helt enkelt de blodkärl som brast under operationen. Visst har jag ett blåmärke under plåstret också - men det har storleken av ett ''vanligt'' blåmärke.
Detta är i varje fall som jag har uppfattat svullnaden.
Sen har jag en question till dig, oh du anonyma människa, och den lyder helt enkelt: vem är du? :-)


Kommentarer

Det är inte ofta jag får kommentarer, men igår så. Då var det en liten kommentar på inlägget om att jag använde linser igår.
''Men shit, vad har hänt med ditt öga? Nitad? :o'' stod det.
Jag har ju opererat mig.
Men jag kan inte gå in nån annans blogg eller vadsomhelst och svara på det. För kommenteraren var anonym.
Alltså man orkar ju inte!


Linser


Jag har linser för första gången sen i tisdags!!! :-D :-D :-D

Omg. Man kan köpa MAXs hamburgerbröd. Dom ...

dsc00168 (MMS)

Omg. Man kan köpa MAXs hamburgerbröd. Dom luktar precis som hembakat!


En midsommarnattsdröm

...var det inte igår! Jag var hos min vän Moa - om nu det har lyckats undgå någon. Där var även ett fyrtiotal bjudna, och säkert ett tjugotal random peps. Att folk kan med, säger jag bara! Bjudna folk tog med sig objudna, som absolut inte skulle vart där, sen var det folk som bara kom och vissa utav dem försökte bjuda dit fler o.s.v. Åh, man orkar ju inte, säger jag bara! Felt sorry for Moa, är allt jag kan säga.
Men men, igår var igår. Nu ska ni få bilder istället, så glömemr vi denna dagen sedan.

















Midsommarafton

God morgon! Midsommar idag då. Dock är jag inge vidare pepp. Som ni, kanske inte, förstod av onsdagens inlägg så gick jag igenom en liten operation då. Jag hade - från onsdagen och tillbaka - haft en kula vid ögonbrynet. En fettkula, sades det. Så jag gick till doktorn för ett tag sedan för att se vad man kunde göra åt saken. Han berättade att den kunde tas bort, bokade en tid åt mig och sade adjö.
Tiden jag fick utav doktorn lille var i onsdags klockan 10:20 på Kungälvs sjukhus. Väl där klämmde och kände dom lite innan dom bedövade och cuttade upp mig. Efter ett tag med dragande, kikande och jagvetintevad insåg doktorn att det inte var en fettkula, utan en ofarlig cysta (en vätskefylld blåsa). Så efter en hel timme och väldigt mycket bedövning sydde dom igen mig med fem små stygn. Detta resulterade i att jag blev väldigt seg i onsdags. Och igår. Och idag. Det är anledningen till att jag inte är nått vidare pepp.
Och jag som till och med har väl planerade planer för dagen - och hur ofta händer det på en midsommarafton egentligen?

Kan man annat än älska denna kvinna?



Här hittar du fler.

Cookie Dough

Just nu sitter jag och mumsar i mig Ben'n'Jerry's Cookie Dough för fulla muggar. De två senaste dagarna är det inte mycket annat jag har gjort.
Måste bara säga: vaniljgräddglassen i CD är ju nästan godare än själva kakdegen och chokladbitarna - och då snackar vi!

Onsdag 23 juni

Knife goes in,
cyst come out.

Kvällsmat:

Kyckling/biff i currysås med ris, jordgubbar och grädde plus ljummen O'boy med grädde.
Och jag som inte ens äter kvällsmat.

Midsommarförberedelser

Med huset för mig själv och dansband på högsta volym försöker jag nu hitta någonting att ha på mig på midsommar. Om jag lyckas? Nej.


Levande begravd

Jag såg nya Beck-filmen igår. På bio. Men bioljud.
Jag dog rätt mycket i ungefär en och en halv timme, kan jag lova.

Tråkiga saker i livet:

- När man loggar in på Facebook och inte har fått en ny vänförfrågan.
- När man har alldeles för mycket kläder på sig när det är alldeles för varmt ute.
- När det regnar.
- När man inte fattar sammanhanget i en bra låt.
- När man har ont i magen. Konstant ont i magen, alltså.
- När man målar naglarna och inte hinner ta bort det som kommit utanför för man måste springa till bussen.
- När man målar naglarna och det inte hinner torka, för man ska till bussen, så det kletar ut sig.
- När man har jättegod mat i kylen på morgonen, men inte får äta det för man har bestämt sig för att äta havregrynsgröt till frukost.

Jag är ute i buschen. Såg nyss en räv!

dsc00165 (MMS)

Jag är ute i buschen. Såg nyss en räv!


Frans ♥

I'm still in love.

Igår var jag...

...på Bleketskolan och 9rnas avslutning med Emelie, Cornelius, Martin och Erik. Där träffade vi lärare såsom Ann, Eva, Annika och Ulla. Jean-Mauris (min mentor under Bleket-tiden) hade åkt hem. Alltså jag kände bara såhär: HALLÅ?! Åka hem?! Att han kan leva med sig själv... Och Inger (min tyskalärare under Bleket-tiden) var inte heller där. Alltså man orkar ju inte!
Men Ann sa åt mig att jag skulle komma tillbaka till hösten och träffa alla. So that will I do.

...intryckt i Cornelius bil från Bleket till Skärhamn med Erik, Martin och Emelie i baksätet. Och med Cornelius mamma i framsätet. Det var mys. Hon släppte av oss vid Skärhamn torget (nästa punkt).

...i Sebastians sjöbod. Gamla Sebastian, nivet. Han som gick med mig i 9b1 förra året. Han skulle ha klassfest för sin nuvarande teknik-klass. Men tack vare Måns så blev det inte så. Goa, goa Måns. Så jag gick dit med gårdagens gäng. Kramade Måns, Sebastian och Rodi, sen gick jag. Ungefär. Med Martin och Emelie - Erik och Cornelius är nämligen teknikare, trotsallt.

...hos Rickard. Med en massa andra. Och då menar jag verkligen massa. Men kvällen där avslutade jag rätt tidigt och gick till Kroksdal istället. XOXO

Tisdag

Hej på er! Vad gör ni, alla sommarlovs-människor? För jag antar, och hoppas, att de flesta utav er har fått sitt sommarlov nu. Och ni som jobbar - ni har haft erat roliga - så häng inte läpp!
Själv har jag precis ätit middag. Skinka, potatis och legymsallad plus jordgubbar, grädde och Ben'n'Jerry's Halv Baked. Till och med mamma är såld. Då är det heavy shit.

Snart tänkte jag börja fixa alla mina tusen sladdar jag har här på rummet. Och ja, det är faktiskt tusen. Minst. Efter det skall jag börja tagga inför kvällen. Mina planer är följande: 1. Bleketskolan och 9rnas avslutning med Emelie, Nina, Moa, Maria och kanske Lisa, Caroline och Jenny. 2. Skärhamn med 09SPb - eller åtminstone delar av den. 3. Festa. Förhoppningsvis.


Sommarlov!!!

Mitt sommarlov, va jätteskönt mitt sommarlov ska bli!
= jag har fått sommarlov nu. Så inte föräns tisdagen den 24 augusti är jag tillbaka i på Nösnäs. År två närmare bestämt. Samhälle ekonomi, ännu närmare bestämt.

Imorgon, imorgon, imorgon!

Sommarlov imorgon.

Foodey

Jag proppade just i mig en Apollo utan mandariener och en Daimstrut. Life's good fat.

A wish.

A dream is a wish you heart makes.

Johnny Logan


Torsdag den 10de juni

Jag var ute och gick i torsdags och helt plötsligt hör jag ett ljud. Ett ljud som inte är musik. Jag tar ut ena musiksnäckan ut örat och tittar upp - och ser en hel ballkong fylld med en massa människor som både tittar och ropar på mig.
kan någon berätta för mig vad det var för någonting? På en helt vanlig torsdag.


Läst på Facebook:

Tänk om varje andetag skulle vart en puss.

Aloha! Just nu sitter jag på tåget hem frå...

dsc00155 (MMS)

Aloha! Just nu sitter jag på tåget hem från Göteborg med Moa (bilden). Mätt och go är jag med. Proppade nämligen i mig en Wopper jr meny. Mh mmmh! Förutom en full mage så har jag fått med mig ett par jeans, en tröja, en äggklocka och en popcornskål hem. De två sistnämnda är till mitt kommande hushåll (om sisådär två-tre år). Brevid mig sitter hem himlans cool kille. En vuxen kille runt typ femtio år. Han har en HTC-mobil. Och Facebook. Och en plats högt upp på min lista med 'coola människor'. Han bor i Ytterby, tydligen, för nu gick han av. Blog u later, XOXO


10 juni

Idag så har jag vaknat med bra humör, fikat kladdkaka med A4-papper som tallrikar, fått VG i matte, umgåtts med klassen i skolan (som jag faktiskt inte brukar göra sådär jättemycket), slutat tidigt, promenerat, ätit ost- och skinkpaj, pratat mys och sittit vid datan med bra musik i öronen i flera timmar.
Nu ska jag snart gå ned till affären (i regnet) och köpa goa ingridienser till mina dumlemuffins som skall bakas under kvällen. Blog u later, XOXO

O M G

Oh my god. Bara jag som såg Grey's Anatomy nyss?

Body Pump

Jag var på gymmet förut. Och shit va grym jag var (no shit, Sherlock), men det är inte det jag skall skriva om. Istället tänkte jag skriva om tanten som stod framför mig under body pump-passet. Jag skulle göra en gissning på att hon var närmare 60, men förmodligen var hon yngre. Anyway. Jag har aldrig någonsin sett henne på vare sig gymmet eller pumpen innan. Och det märktes på hennes vikter att hon inte var en van gymmare - om man nu kan kalla det så. För er som inte vet så går ett body pump-pass ut på att man, helt enkelt, pumpar igenom alla kroppens muskler under en timme. Ben, bröst, rygg, biceps, triceps, axlar, ben igen och sist men inte minst mage. Tanten framför mig klarade inte att genomföra en enda utav dessa grejer utan att pausa emellan. antingen för att ta luft, ta av vikter eller helt enkelt chilla lite. 
Och då känner jag bara såhär; hon kanske inte var menad för body pump?

Stök och bök

Efter en helg fyllt med plugg, plugg och åter plugg kräver mitt rum att bli städat. Eller okej, jag erkänner, det har inte vart SÅ mycket plugg - men still, mitt rum behöver städas! dock är det inte bara pluggandet som har stökat ned. Förra helgen så fick jag en dator av min kära fader, så den, musmattor, datamös, högtalare en en triljon sladdar har också hjälpt till att stöka ned. Och massa kläder också. Och annat onödigt trams sm ska bort från mitt rum inom kort.
Mitt liv är inte lätt.

Elias & The Wizzkids:

Something was missing,

hey, what could it be?

Could it be coffe or could it be tee?

Promenader och plugg - SÅ rätt these days

God morgon alla studenter och studentfirare där ute! Waz u... Eller. Dum Fråga! Ni är väl på studenter - såklart. Själv slipper jag sånt iår. Istället har jag varit ute och promenerat nästan en timme nu. Härligt! Nu sitter jag här, lite fräknigare och lite fräschare, och försäker hitta en god efterrätt. Helst kall. Väldigt svårt, ska jag lova! Men någonting skall jag väll komma på...får man hoppas.
Efter mitt efterrättsletande blir det till att lägga mig ute och läsa om Snorre Sturlasson och grabbarna gänget! XOXO

Update: Det blev ingen efterrätt. Varken varm eller kall.

En stadig frukost.

dsc00149 (MMS)

En stadig frukost.


Kardemummamuffins


Dessa
gjorde jag till min mamma i söndags. Dom heter morotsmuffins. Jag hade i typ 5 morötter. Smakade det morötter. Nej. Jag hade också 2 tsk kardemumma. Smakade det kardemumma? Japp, som aldrig förr!
Därför kallar jag dessa för kardemummamuffins.

Prickar och plugg. Plugg och prickar.

Idag har jag en massa prickar överallt. Och jag vet inte om det beror på gräset eller solen. Förmodligen båda. Men p.g.a. detta så stannar jag inne resten av dagen. Jag skall nämligen plugga som aldrig förr. Och rensa mitt skrivbord - it's a got-to-do. XOXO


RSS 2.0