Dagens I-landproblem

Jag pratade med min syster för nästintill en timme sedan. Om några helgen så ska jag ner till henne och M och baka, julmysa, lyssna på min Spotify-lista som jag har kämpat en längre tid med. I och med allt jultalk så kom vi in på att imorgon är det första december = achokladkalender. Tror ni jag har en chokladkalender? NEJ! Inte sjutton har jag en chokladkalender :-( Hur i hela världens namn har jag kunant glömam det? Jag har ju nästintill toppkoll på allt - oså glömmer jag årets chokladkalender. Man orkar ju inte!!
Så fort som attans smsade jag mamma, som var i Skärhamn city, med texten: 'Ring mig när du har slutat mötet!!!'. Hade även tänkt tillägga 'Det är VIKTIGT', men trodde hon skulle ta det alltför hårt då.
Tio-tjugo minuter senare ringde mamma upp mig helt förtvivlad. Det samtalet avslutade vi med lite skratt och lovande ord ifrån mammas sida med att komma hem med en kalender.
Tror ni hon kommer hem med en kalender???? NEJ!!!!!! Dom var slut på himla Ica. What's up with that, egentligen? Tror ni min morgondag är förstörd nu? JA! Ännu mer med tanke på att jag måste gå upp 6:15 och har svenska gramatik-prov den förste lektionen.

Zlatan gjorde mål!!!!!!! :-D :-D :-D

Jag tittar inte på fotboll, har endast sett en hel match på tv i hela mitt liv. Och två irl då, och då kollade jag inte ens på hela. Men jag vet i jalle fall att Zlatan gjorde mål ikväll = jag drar slutsatsen att det har varit match just ikväll.
TACKA vet jag facebook.

1:de advent

Förut, vid 18tiden, så gick jag en promenad till affären och tillbaka. Utomhus alltså. men en massa hus fyllda med julpyntningar och annat mys. Väl i affären så var den fylld med pepparkakor, julgodis, julmust i stora och små förpackningar (dem små är förövrigt SÅ söta!), jultidningar och allt annat man nu kan tänka sig.
När jag väl kom hem så åt jag pepparkakor och drack julmust tillsammans med pappa samtidigt som vi tände det första adventsljuset.


Julmysfaktor? HÖG! Om jag har nån julkänsla? Nej..............................

If i used to love you, baby, it ain't nothing like I love you now






Lisa Ekdahl




Their is only 1 thing 2 do, 3 words 4 you

Hallådär! Vad har ni för er? Själv sitter jag och lyssnar på Carola's - Tommy tycker om mig och smakar pepparkaka i munnen. Julen är på G, även om det inte syns när jag tittar ut genom fönstret.

Gårdagen spenderades ju i Skärhamn och Toftenäs city samt Kroksdal. Det var bara trevligt och om jag hittar bilder så lägger jag upp dem här sedan. Annars kommer det en bild eller två på mitt söndagsmys som jag tänkte ha mig ikväll.
Och, justja!, ett recept också. XOXO




Ger er denna också, håll den varmt om hjärtat - för sötare låt är svårt att hitta.

Är det hemmafest på eran balkong?

Nu är jag äntligen klar vid datan. Energiuppgiften är gjord, och nu tänker jag inte öppna den filen föräns på tisdag.
Imorgon spenderar jag dagen framför svenska gramatik och jag hatar det nästan ännu mer än energiuppgiften. Men bara nästan.

Nu ska jag duscha, sminka mig, platta håret o.s.v. för ikväll är det dags för hemmafest! XOXO

P.S. Jag gjorde iordning sådana där söta adventsljusstakar förut med mossa och hela köret. I'm soooo in to christmas!

Morgon inlägg

God morgon! Eller ja morgon och morgon, jag har vart vaken i snart två timmar, vilket suger! Men i och med att jag har så himlans mycket att göra idag, så är det väl lika bra.
Först och främst ska jag skriva klart detta inlägg och såklart så måste jag ju spela Farmville och Resturant city. Det är ju såå to die for! Sedan blir det frukost och nån himla jobbig energiuppgift med pappa.
Någon gång under dagen har jag även tänkt mig att ta en promenad ner till min syster, baka och lägga upp ett recept eller två här på bloggen. Så mycket att göra, så lite tid!

Innan jag äter frukost så måste jag bara berätta om förut när jag var inne på Bloglovin' och hittade en blogg här ifrån Rönnäng som skrivs utav en annan tjej vid namn Linnéa. Men inte nog med det, jag hittade även ''mitt blogguttryck'' - som Frida så käckt kallar det - på hennes blogg:


Nu rostat bröd och o'boy!

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Tonight

Har nyss vart ute och träffas Anna, Robin, Fabian och Alice. Mysmänniskor! De och jag är väl de enda som inte är i Aröd. Och Julia då va.
Ska snart tilla på Skavlan med pappa. Minns jag saken rätt så skall Thåström vara med där, vilket räddar min kväll.

Kvällen spenderas hemma

Kvällen spenderas hemma, trots alls. Mest på grund av att alla kompisar är upptagna, inte svarar på sms (=ingen buss kvar) eller allmänt ovilliga att åka till Aröd city. Men who cares? Jag sparar mig till morgondagen istället ;-)

Tonight's gonna be a good, good night

Nästan tre timmar av denna dagen har jag tillbringat i skolan, och jag börar inse hur onödiga fredagarna är.

Ikväll är det utgång, men frågan är om man orkar.. Jag stannar gärna hemma och lyssnar på Beyonce hela natten lång! Haha. Hör av er, my dear bff's! XOXO


Beyonce Knowles



Beyonce Knowles. Den tjejen. Dom dansstegen. Den rösten. Lady Gaga. Den mixen.
Behöver jag ens säga nått mer?

It was a fast one

Idag har jag minsann vart sur hela dagen (speciellt på herr B) så detta blir inte ett långt inlägg - tack och lov!
Resten av eftermiddagen spenderar jag framför svenska gramatik och sedan blir det ishallen och förhoppningsvis lite godis innan jag hoppar i sängen. XOXO

Underbart är kort

Nu är det såhär hörrni, att jag spenderade lite för mycket time framför läxan och Facebook så jag hinner tyvärr inte göra ett särskilt långt inlägg nu, men jag kan i varje fall förbereda er på att till helgen så kommer det komma upp minst ett nytt recept. Precis som Jenny önskade! Kanske, kanske kommer det upp ett videoinlägg ifrån geografin igår - men don't make that a promise.

Innan jag går för kvällen så tänkte jag bara vara lite extra jobbig och lägga upp tre låtar. I Spotify format. Dessa t r e fick jag av några gossar på FB - dem gjorde absolut min kväll! Skulle även lyssna på lite fler låtar ifrån sistnämnda länkningen/artisten, om jag var ni, tror det kan vara nått att rekomendera! Nu: Greys' Anatomy! XOXO

I still ♥ COMHEM

Minns ni när jag la upp dendär Com Hem-reklamen? Om inte, här kommer en reminder:


Och nu har jag hittat originalet till dendär 'Chocolate rain':


Den är så himla bra!! Haha! Men nu ska jag ägna en stund åt samhällskunskapen, blog u later, XOXO

Dagens

Hejhej! Sitter här och försöker göra min samhällskunskaps läxa, och OH så jobbigt! Man ska komma två intresanta och viktiga frågor och se hur svaren skiljer sig mellan Moderaterna och Vänsterpartiet. Jag har kommit på EN fråga (Hur ser partierna på invandring?)! Vad sjutton ska min andra fråga vara, undrar jag då?
Tjaa, while I'm thinking 'bout that lägger jag upp dagens...

...tjat: Ja, gissa tre gånger? Denna himla SPRUTA såklart! Alltså vem sjutton bryr sig om ni har ont? Inte jag i varje fall, och säkerligen inte hela facebook heller.

...bloggprat: Såklart handlade dagens bloggprat om Kissie, Kenza, Gaybloggen, Dessie, Paow o.s.v. men även om två nykomlingar inom bloggvärden. Nämligen Jenny och PG. Ni bara måste se deras bloggar! You won't regret it! Lär väl även länka den förstnämnda till vänster om denna sidan.

...tanke: Ska jag se 'Ullared' eller inte? I skrivande stund så tror jag att jag hoppar över det. Men vem vet, jag kanske får ett sug efter en riktigt dålig svensk serie om ett köpcentrum senare under kvällen?

Desperat Housewife

Kom på någonting mer jag skall göra idag: SE PÅ DESPERAT HOUSEWIFES!! Såklart! Missade det ju i tisdags - hur man nu kan med att gör det - så idag är jag klistrad framför tv:n 16:15. Whos with me?

Igår

Jag börjar detta inlägg med att berätta att gårdagen sög. Det var den värsta dagen i mitt liv och jag vill aldrig göra om den. I Höviksnäs då. Där spenderade jag väl en timme eller två innan jag, Jenny, Rickard, Andreas, Axel, Cornelius och PG drog oss tillbaka till rätt sida Tjörn. Tittade på film hemma hos Rickard med dem, Sebastian, Henrik, Eric och Rickards söt-djur! Mh mmh!
Förmiddagen var hella inte helt fel med mamma och pappa på Torp. Fick äntligen tillbaka min iPod :-D Sitter i skrivande stund och laddar den full med musik. Införskaffade även ett par skor som jag tror att jag kommer älska inom en snar framtid.

Idag då? Tjaa, räkna matte. Tyvärr. Och, ännu värre, göra naturkunskap-arbete. Fast innan det så ska jag äta pappas mat! Mums!


Myspys

Hejhejhej! Helgen är äntligen här och det gillas! Dock kan jag fortfarande inte prata riktigt, men who cares?

Imorgon åker jag till Torp med mamma och pappa och får tillbaka min iPod! Yey! :-D Ska även införskaffa ett såntdär jättefult plastskydd till den. Det är ju ändå fjärde gången den blir skadad, så plastskyddet är ett måste!

Dagen har jag spenderat i skolan i två timmar. Jag bara älskar mina fredagar! Sedan bar det hemmåt med mamma och bilen. Aoum! Efter det blev det ett besök hos min syster. Myspys! Jag 'beställde' även två filmer av henne (= jag ville låna film av henne), Björn Gustavsson - Ett mästerverk och Sex and the City filmen.

Kvällen spenderar jag hemma hos M med lite underbara människor och film. Ännu mer mys! XOXO

Rädda julen!

Hallå där! Jag är sjuk idag igen, så jag har spenderat den mesta av min tid framför datan. Var inne på facebook och såg världens tradgedi! Aladin asken skall byta ut en pralin! Bara för att dem fyller sjutio år iår så ska dem fira lite, och ta ut en pralin och sätta in en ny. Spännande! Undra vad för nytt det kommer in?
Jag gick i varje fall in och röstade för att trillingnöten skall vara klar. Väl inne på sidan så fick jag reda på två 'intresanta' grejer: trillingnöten togs bort under 1974, men det vara bara på prov. Skulle gissa på att den kom tillbaka rätt fort. Just nu har den 14.1 % av rösterna vilket gör att det ligger på andra plats. Yey! :-D Det andra jag fick reda på var att ägglikören bara har 2.4 % av rösterna och det är jag bara glad för. Den pralinen är sannerligen inte min favorit! Uschanemig!
Jag nämde att jag vart hemma hela dagen va?

Svininfluensan

Hej på er! Länge sedan jag skrev ett riktigt inlägg, men here it comes:
Idag är jag sjuk. Vilket betyder film. Men eftersom jag inte har tillgång till nya filmer, så har det bli till att se på filmer vi har här hemma = gamla filmer. Och då menar jag riktigt GAMLA filmer! Typ Hair. Originalversionen. Lite för mycket musikal, även för mig. Men den var bra, och tänkvärd.



Nu tänkte jag alldeles strax titta på Grey's Anatomy, men jag måste bara skriva av mig lite först ang. denhär svininfluensan. Och hur mycket det stör mig. Så fort någon blir sjuk eller bara råkar hosta lite så har han/hon/den/det svininfluensan. Skulle inte tro det? Om ni nu går runt och säger att ni har det, så big deal? Det är som vilken himla influensa som helst. Bara att om man har sämre imunförsvar eller är inom en riskgrupp så kan man dö av den. Men liksom, man kan dö av allt så varför förstora upp hela denhär svingrejen?
Och OM ni nu skulle ha symtomerna, så kan man ju tycka att ni ska kolla upp det. Men jag säger nog nej till det. För det första så kostar det tydligen en massa att kolla upp det. Och vi vet ju alla hur Tjörn har det med sådana penger these days. Att slösa pengar på andra än sig själva (=de som sitter i komunen) är ju bara dumt. Och för det andra så testat det på marsvin. Hur kul låter det egentligen?

Dad's girl


Idag kommer min pappa, sjömannen, hem och jag är gladare än vad jag vart på länge :-D

Gammalt men gott

I fredags, då jag var hos en kille vid namn Oliver med Jenny, Erica m.fl., så insåg jag hur underbart mycket bra musik det egentligen finns:










This only happends once a year

- Merry christmas everybody!
- Yeah, merry christmas everybody. Big deal.
- Hey man, what's wrong with you, Jermaine?
- Yeah, that's no kind of attitude.
- This only happends once a year!
- Hey fellows! Don't bug him! Hi and his girl just broke up! So get of his back! Canät you see there is tears in his eyes?
- Yeah. Yeeaaah, his crying.

The Jackson 5 - Christmas Album och min Spotify-jul-lista.








Babyface

Babyfacemannen tros vara en 15 åring. Återigen en nyhet som man undrar om man ska skratta eller gråta?

''Oftast har 15-åringen ringt på en dörr och trängt sig in om en kvinna öppnat. Om han stött på en man har han sagt att han gått fel.''
Tydligen så ska denna killen vara lätt utvecklingsstörd - no shit, Sherloock?

Bio

Hej på er! Lördag kväll, vad har ni för er? Skulle gissa på att de flsta, och likaså jag, sitter framför tv:n med en film. Dock hade jag ju hellre vart på bio och This is it, men det får vi ta imorgon eller på onsdag.
Tittar på bioprogrammet för Tjörn i skrivande stund (varför åka längre än Skärhamn om man inte måste, liksom?) och nu är jag sugen på bio, bio, bio!


Michael Jackson: This is it, går imorgon 16:00 vilket betyder att jag även hinner gå på spinning efteråt.
Måste ju dock ha någon att gå med oså, men det är ju ett lösligt problem!
Går äver på onsdag 19:30 så det lutar nog lite mer åt det tiden.


Nästa ''vill-se-film'' är Flickan som lekte med elden, nästa söndag, den 22 går den i Skärhamn. Jag bara måste se den! Och såklart Luftskottet som sprängdes, helgen efter.
Och, jag höll nästan på att glömma, så måste jag ju såklart se den nya Twilight filmen; New moon nästa helg!
Såg ju ettan nu i höstas, och jag fastnade inte direkt för den. Sa till och med att den var dålig, men det var nog bara för att den var under mina förväntningar. Att själva handlingen inte var så himla speciell, och det står jag kvar vid, med replikerna. Oh, replikerna! Kan man bli annat än förälskad i dem?

Blogg

Nu är det såhär, gott dolk, att jag funderar starkt på att skaffa ny blogg. Men jag skulle behöva lite domän-hjälp i sådana fall. Vilken är att rekomendera?


Hit me baby, one more time

''Läxade upp telefonbusande elev

Kvinnan ringde till skolan gång på gång för att få tala med sin dotters lärare. Varje gång tog en 12-årig grabb luren och svarade ”Gregers Pizzeria” och nä, där fanns ingen lärare.

Relaterat

Till sist tröt tålamodet på kvinnan, hon åkte till skolan, gick in i pojkens klassrum och tog honom med sig till rektorn. Hur våldsam hon var, går meningarna isär om, men facit blev att kvinnan på onsdagen åtalades i Varberg för misshandel, uppger Hallands Nyheter på nätet.

Pojken anser att kvinnan slog honom i ansiktet och att en söm på hans luvtröja sprack när hon tog tag i honom. Kvinnan nekar. Hon krävs på 25 000 kronor i skadestånd, 1 500 för sveda och värk samt 600 för den spruckna sömmen.''

Alltså serri, ska man skratta eller gråta?


94

Idag kommer niorna från Tjörn och hälsar på på Nösnäs :-D
Igår var Oust 94orna och hälsade på, och gädens! Vilka fjortisar! Hoppas man kan vara lite mer stolt för dagens 94or ;-)

           
Bleket skolan, 2007
Haha, insåg just att det inte finns så många fler bilder som är värda att lägga upp. Här. Får helt enkelt bli till att göra ett nytt album med Facebook med ooooooooold pics.

G(r)ym

Hej på er! Kom hem från gymmet för en halv timme sen nu! Fick pillat med mig Fida dit med :-) Dock kämpade vi inte så mycket med vikter o.s.v. idag, utan gick mest. Och pratade då! Tur att det inte var så mycket folk där idag, så man kunde prata om det mesta ;-)

Nu ikväll ska jag bara mysa framför Desperat Housewifes. What are you up to? XOXO

I hate this part right here


No milk today

Hej på er! Just nu sitter jag här framför datan och är alldeles proppmätt! Har typ proppat i mig en hel kycklingrulle, utan lök, med vitlökssås som mamma hade köpt till mig. Frågan är hur jag orkar!? Till det en burk Sprite.
Dock så tänkte jag ta fem-bussen bort till Skärhamn för att gymma bort lite kycklingrulle. Yey me!

Imorgon är det uvecklingssamtal för mig del och jag är inte ett dugg nervös. Bara väldigt glad att jag missar gympan :-D XOXO

I ♥ COMHEM


Min mamma - världens bästa

Kom nyss hem och gick raka vägen in i köket för att se vadför mumsigt min mamma hade lagat till middag idag. I och med att hon jobbar ikväll så har hon laga nått till sig att äta innan hon går, oså tar jag resten av det nu när jag kommit hem ;-)
I varje fall, på bordet var det två tallrikar, ett tuggummipacket och en lapp där det stod: Hej! Tuggummit är till dej. Allt annat som finns i kul o så får du ta så mycke du vill av. Det finns paprika o lite annat i kylen. /P.K.
Efter en urjobbig dag i skolan kan man inte önska sig annat!
Förövrigt så var det köttbullar och mos till middag och det låg en stor chockladkaka, vindruvor samt jordgubbskräm i kylen. Kan man bli annat än glad? XOXO

IKEA

Idag har jag och mamma spenderat dagen på Ikea. Riktigt mysigt, men galet mycket folk! Hallå, borde inte alla vara hemma och fira fars dag!!? Min pappa jobbar ju, så det är min ursäkt - med vad är alla deras? Aya, jag fick i varje fall med mig en lampa vid namn TALLVIK, juldoftande ljus, tre klädförvarings-lådor och två julklappar hem. Kändes som en lyckad dag ;-) Och dessutom(!): ska jag hålla på såhär så lär jag snart vara klar med mina julklappar = ingen panik före jul - som jag alltid har annars - och det är ju bara härligt.
Vi fick oss även en kik på Mediamarkt (där jag förövrigt hittade en mobil och tjugotusen filmer, skivor, serieboxar) och Clas Ohlsson innan färden bar mot Kinesen och sedan hem.

Ikväll tänker jag titta på Gossip Girl på kanal5 och John Adams på SVT1. XOXO

Lots of love



Jag har gått och blivit sådär galet kär igen. Men inte bara i en sak, utan i så mycket som en, två, tre, fyra, fem, sex, sju och åtta saker och ting.

Fjorton suger

Hej bloggen! Vad har ni för er, egentligen? Själv sitter jag framför Farmville. För andra kvällen i rad. Men inte deppar jag för det. Istället sitter jag här och försöker komma på hur jag ska få fler XP = komma upp i högre level = visa Anton och Frida mitt sanna jag = jag är bättre än dem.

Min eftermiddag har jag spenderat på mitt rum med dammsugaren och rengöringsmedel. Ingen hitt kanske, men det är ju rent nu i jalle fall :-D Efter städningen satte jag mig, för ovanlighetens skull, framför tv:n. Först en halvtimme framför SVT1 och sedan en halvtimme framför Barnkanalen. Guds tre flickor del ett och två. Det var sannerligen den värsta serien jag har sett i hela mitt liv. Eller, kanske inte riktigt så överdrivet. Men nästan.. För det första så var skådespelet så dåligt så jag-vet-inte-vad. Och för det andra så är jag nog för gammal för sådana serier. Och med sådana serier så menar jag en serie med fjortisar. Skådespelarna skulle trots allt föreställa fjorton år, vilket betyder att dem är fjortisar ;-) Så jag får faktiskt säga så. XOXO

Bussåkande är bara så B

Idag har jag varit, kort och gott, i skolan, på gymmet, på bussen och hemma. Sådär lagom kul. Speciellt detdär med bussen alltså.
Först åkte jag till skolan. 45 minuter, byte. Sedan så åkte jag ju ifrån skolan. 60 minuter, inget byte. Efter det så gick jag hem, chillade framför Farmville och fick sedan stressa ner till en tio minuter försenad buss. 35 minuter till gymmet och 40 minuter hem. Jag hatar, från och med nu, att åka buss.

Igår...

...hade jag geografilektion och vi fick världens svåraste fråga: Hur kan man göra fattiga länder mindre fattiga (typ)? Det enda vi kom fram till är väl typ att vi har en rasist i våran klass. Eller hon tckte inte den frågan var relevant då hon tyckte att de fattiga länderna skulle vara fattiga.

...åt jag lunch på McDonalds med Rasmus, Jenny och Erica! QP menyn is the shit, jag säger bara det.

...hade jag prov i samhällskunskap och jag gillar det INTE. Visserligen tycker jag att der kan vara rätt intresant med regeringen, partier och deras åsikter - men alla dessa svåra ord alltså.. Whats up with that?

...var jag i Göteborg med Frida. Jag köpte värsta snygga plånboken/väskan :-D Frida och Evelina köpte en sådan, vit, i sommras och jag har vart förälskad since then. Så såg jag den i onsdags när jag och Erica var inne på torget (p.g.a. bussinsidenten nivet) och kände att jag bara måste ha den!


149 svenska riksdaler på Gina Tricot

Jag fick även med mig ett bälte, en gå-ut-med-kompisar/fest-klänning och årets första julklapp hem!

Inte min buss-dag

Min dag har varit fruktansvärd. Trots att jag bara tillbringade en timme i skolan.
Första lektionen var engelska i A26 10:00-10:55. Man skulle skriva en recention av en bok och jag valde Harry Potter and the Half-bloog prince. dels för att jag har löst den på svenska och sett filmen, och dels för att den är så otroligt bra så det finns inte. Insåg jag igår kväll i jalle fall.
Men när det var tio minuter kvar på lektionen hade jag dock bara skrivit klart handlingen. Men eftersom det var så för typ alla i klassen så ska vi, förhoppningsvis, få mer tid på måndag.
Men det var faktiskt inte det jag skulle berätta. utan min berätelse tar sin start i början av engelska lektonen, innan alla hade kommit. Emelie gick fram till tavlan och skrev: 11:00 C15 Matte. Vanligtvis så har vi lunch då, men våran lärare, Anna, ville tydligen låna en halvtimme-fyrtio minuter av åra liv till att gå igenom provet vi hade veckan innan lovet. Eftersom vi fick sluta efteråt så var det nemas problemas med oss.
När Emelie hade skrivit klart gick hon tillbaka till sin plats och till Sara, där dem bägge konstaterade att detta var en mycket bra skolvecka, och jag höll verkligen med dem. För stunden.

Vi slutade mattelektionen 11:35 och det gick en buss 11:40, men den hann vi ju såklart inte med. Jag och Erica gick till expeditionene istället för att se om hon och Jenny skulle göra NK-provet imorgon, och sedan när vi kom ner till skåpen så var där alleles folktomt. Eller i varje fall 09SPb-tomt. Men påväg ut till stora vägen, där Tjörnexpressen har sin hållplats, såg vi Jenny och Frida. Eftersom vi trodde att bussen gick 12:15 - vi hade ju inte hört annat - så hade vi ingen brådska så jag gjorde mig ett snabbt besök innan vi traskade ut till hållplatsen. Men halvvägs kom Erica på att Jenny och Frida kanske skulle till torget, så vi slog dem en pling och hörde. Tyvärr visade det sig att dem inte skulle till torget utan precis hade gått på Tjörnexpressen, så det blev jag och Erica som fick åka till torget.Visserligen hittade jag en held del inför morgon dagens Göteborgs-besök, men jag hade hellre åkt hem.
Nästa buss gick 12:40. Det skulle komma både en 350 och 354 = en till Erica och en till mig. 350 kom först, en minut försenad, och 354 kom inte. Jag väntade ungefär en kvart innan jag insåg att den faktiskt inte skulle komma heller. Så jag gick. Till Stenungsön. I kylan o blåsten över bron och över vägen med en massa bilar. Satt där och väntade i tjugo minuter innan världens bästa Tjörnexpress kom. Jag var hemma 14:35 och önskade innerligt att jag fortfarande hade gått på Bleket. Där hade det tagit mig 20 minuter att komma hem. Inte himla TRE timmar!


Dagens låtar


Parken - Jag har varit vilsen, Lisa


Hoffmaestro & CHRAA - Seize the day

Lysna extra mycket på texten på den sistnämnda! Nu: läxor!

Skolfoto


Komentarer



Sa jag inte det? :-D :-D :-D :-D :-D

Skoldag

Hejhej! Jag kom nyss hem ifrån, en inte alltför frukstansvärd, första-skoldag-efter-lovet-dag. Dagen började med engelska prov, vilket var sådär lagom gött, men sedan rullade den på med svenska, lunch, ingen naturkunskap, framflyttad samhällskunskap och tidiga bussen. I like!
Någonting som jag tyvärr inte gillar är att jag har ont i mitt knä nu (mopedskada).. Har haft det från och till idag, men trodde att det var över nu, men icke sa Nicke! Mamma kom fram till att det kan vara p.g.a. vädret, till exempel om det blir kallare eller snö/regn. Så jag tror att det ska bli mer regn till kvällen. Får se hur bra jag kan tyda mitt lille knä..

Dagens post innehöll årets klassfoto och ensamfoton. Alltså, serri, jag fattar inte ens varför jag tar ensamfoto. Blir ju aldrig nöjd med det anyway..

Men nu tänkte jag gå in på facebook, ta bort två bilder och sedan läsa alla min tusen komentarer som jag antar att jag har fått på mina bilder ifrån Halloween. Men jag klagar inte :-) XOXO

Söndag eftermiddag

God kväll everybody! Just nu står jag och gör äggost, som jag har hållt på med i tre timmar. Inte okej! Alltså jag gillar ju att laga mat oså, men TRE timmar. Med samma maträtt - nejtack!

Imorgon är det skola, och jag är väl sådär lagom pepp. Ska bli roligt att träffa alla, men där är det stopp. Att gå till fyra imorgon är ju inte heller någon hitt :-(
Men, men, ni vet väl vad skola betyder? Läxor = ingen time för datan = ingen farmville eller blogg. Hur ska jag klara mig?

Trick or treat?

Jag tänker inte fylla detta inlägget med en massa text om hur otroligt roligt jag hade igår med alla underbara människor som var hemma hos Mria. Utan jag tänker fylla detta inlägget med en massa bilder som visar hur otroligt roligt jag hade igår med alla underbara människor som var hemma hos Mria:


































Jag, medans jag höll på att sminka mig: Det ser ut som jag ska på bal eller nåt.. (skulle egentligen vart en ängel, vet inte riktigt hur det blev med det, men aja)
Moa: Med en j*vligt billig balklänning i sådana fall!



RSS 2.0