Vad gör vi?

Vad gör vi? Nu kör vi!

Filmer man bara måste se

När jag var på bio i torsdags så var det, som alltid, reklam innan filmen. Det gjordes bl.a. reklam för dessa två underbara filmer som alla där ute bara måste se. Måste.


Run

Run is fun.

Jag - en livs levande matlåda

Om denna veckan räknas som nummer ett, nästa som nummer två, nästa efter det som nummer tre och sen ytterliggare nästa vecka som nummer fyra. Ja, i sådana fall är det fyra veckor kvar tills skolan börjar. Räknar man även med den första veckan i skolan, så har man fem veckor. Under dessa veckor går jag på en strikt diet. D.v.s. jag får inte äta efterrätt, bullar, kakor, glass, godis, chips, salta pinnar, nötter, O'boy, nattmackor eller popcorn.
I onsdags var jag så godissugen så jag trodde jag skulle dö. men jag stod emot tryck, drack lite vatten, och åt inget godis.
Igår var det ju bio. Detta betyder också att igår blev min första synddardag. Jag åt popcorn. En stor popcorn, dessutom. Visserligen delade vi på den. Men ändå. Det var popcorn. I min mun och mage. Jag hade tillochmed popcornsmulor kvar på tröjan när bion var slut. Då kände jag mig nästan som en fetknopp. Okej, det gjorde jag inte, men hallå; Smulor. På tröjan. Som man inte märkte föräns en halvtimme efter dom fastade där.
Inte nog med att jag åt popcorn igår. Idag har jag varit hundra gånger onyttigare. Minst.
Dagen till ära har jag nämligen tryckt i mig havregrynsgröt, ett knäckebröd, en aktivia, ett glas provia, en stor lunch innehållande ris, typköttbullarisås, couscous och sallad, ett wienerbröd, en apelsin, en rostbiff/potatissallad smörgås, två köpta panacottor, en halv kärleksmums, tre gaffelkakor och snart en påse popcorn.
Känns ju som att jag har ätit upp alla kallorier jag har tränat bort under veckan. Minst.

Dagens vill ha

Gosh, vad jag vill ha denne manick! Dock känns det bäst att vänta ett tag så att det kan förbättras a bit.

B-Day

Idag fyller min mamma år. Det firar vi med frukost på sängen, kramar och en visit hos pappa som är i Göteborg med båten dagen till ära.

Bio

Bion förut var bra. Sällskapet förut var bättre.
Dock hade vi lite klurerier om hur vi skulle ta oss från Centralen till Bergakungen. Men efter många om och med kom vi rätt. Och vi åkte faktiskt bara fel en gång.

Bio

Nu sticker jag iväg på Trollkarens lärling.

28 juli

Igår spenderade jag dagen med jogging, frukost, hemligheter, dusch, bilåkande, promenader, Scrubs, Simpsons, Two and a half men, Family Guy, 50 first dates, pussar och bussåkande. Och sicken busschufför sen! Visste inte ens att min busshållplats fanns.

Mina tre senaste dagar

Hej igen! För att jag skall kunna sova någorlunda gott inatt måste jag bara berätta om mina tre senaste dagar.

Söndagskvällen spenderade jag med M'n'M, Axel, Uno, Skip-bo, Den Försvunna Diamanten, Alfapet, mörotter, gurka, chips, Hollydaydipp (som faktiskt var god) och vatten.
Annars den dag bodde jag i min pyjamas.

Igår, måndag, joggade jag till Kuballe. Nästan.
Denna veckan är det 3 min. gång och 3 min. jogging som gäller. Oså fyra minuters vila.
På dagen sedan var jag på stranden med
Moa och Lisa. Tyvärr för sent, för jag fick inge vidare färg.
Kvällen avslutade jag med massa pussar. Och en promenad. Och en badkruka.

Idag då. Cyklade till Aröd för frukost med mammsen. Gosh, vad det är gott där!
Väl hemma la jag mig på en solsäng utomhus med täcke och kudde. Jag fick varken färg eller sömn,
men härligt var det ändå.
Sedan blev det att laga mat. Kyckling och potatis i ugn. Mmmmmmm!
Kl. 17:28 kallade gymmet. D.v.s. Budy Pump. Med Lotta. O M G. Hon är stenhård!
Avslutade denna dag har jag gjort med vindruvor, banan, ägg och mjölk framför Morden i Midsommer.

Jag har fyllt år

Jag har införskaffat mig världens snyggaste klocka
och en helt awesome filt+kudde med amerikanska flaggan på.
Med andra ord; jag har fyllt år.

Gymmet

Now I'm off to the gym!

Pain in the stomach

Hej igen! Kom hem för en halvtimme sedan och har nu döont i magen. Jag har det de inte lätt... men imorgon är det back to normal vad gäller frukost, så med lite tur är magen som vanligt då. men man ska aldrig säga aldrig, är ju trots allt inne på min andra dag av magsmärta.

Idag är det gymmet som kallar. Men det är inte föräns kl. 17:28 då jag hoppar på bussen, så tror det får bli några timmar sol innan. Blog u later, XOXO

Recept på bacon, spagetti i spenatig ostsås för tre personer


God morgon! Nu är det snart off to Aröd och Husmanskonst med mamma. Där väntar dagsfärska räkor, äggröra, grovt bröd och en sallad. Mamma tycker det är onödigt att gå upp så tidigt, när både hon och jag är lediga - men efter hon har ätit sin frukost där uppe kan jag lova er att hon kommer tycka detta är lika nödvändigt som jag.

Har ni tur, d.v.s. om jag kan med, så får ni en bild på maten sen, men annars hörs vi när jag är hemma igen. Under tiden tänkte jag att ni kan få underhålla er med ett recept från min vän Maria. Eller om det är från min vän Nina... Jag lagade det i alla fall förra veckan, och lovade er då receptet ;-)

Du behöver:
2 pkt bacon
3 dl makaroner (i stl. med skruvmackisar)
1 tsk salt
1 stor pkt ostsås
1 påse spenat
Salt
PepparStekpanna
Kastruller
Sax
Stekspade

Gör såhär: Koka upp vatten. Klipp baconen i bitar, stek den sedan knaprig. Sänk plattan till sisådär 2an-3an. Häll i makaronerna och salt i det nu kokande vattnet. Rör om. Låt koka enligt förpackningen. Häll i ostsåsen i en annan kastrull och koka upp. Vid första bubblan - häll i spenaten. Rör om, rör om och rör om lite till. Stek baconen om möjligt lite knaprigare. När ostsåen blivit varm igen och makaronerna är färdiga häller du av vattnet från makaronerna och blandar sedan ned både bacon och ostsås i samma kastrull med makaronerna. Salta och peppra! Bon apetit!


Snabbt om 23/7

Hey folk! Nu sitter jag här, nuduschad och mätt, och borstar tänderna. Snart bär det nämligen av mot Skärhamn.
Förut på stranden var det helt okej. Skvallrade, badade och solade med Moa och Lisa. Just like the good old days:

Vi girls konfimeras, 2008

Ska, som sagt iväg nu snart, så hinner inte skriva alltför mycket. Men kan ju berätta lite snabbt om i fredags:
Jag fick pengar, presentkort, underkläder, shampoo, inpackning och en klocka.
Åt Skagen Toast + hamburgare på Haddan med mamma, syster och hennes pojkvän.
Spenderade kvällen hemma med Tolken och massvis med pussar.

Got to go! XOXO

Back on track again

Hej! Nu är jag här igen. Allt som behövdes var visst bara att starta om modemet. Så nu är jag, internet och tv:n back on track again. Sweet!
Dock hinner jag inte skriva så vidare mycket. Stranden kallar nämligen! Trots att det, enligt mig, inte är strandväder kletar jag på mig lite kokosolja och går ner dit ändå. XOXO

För förstå gången detta halvåret tänder ja...

dsc00188 (MMS)

För förstå gången detta halvåret tänder jag värmeljus. Hösten är på G, med andra ord! Skriver mer imorgon, mitt internet är nämligen kaputt. XOXO


Den tråkigaste kvällen på länge

Igår var nog tråkigaste kvällen på länge!

Alla P17 från Skärhamn hade planerat att gå på en 94a-fest. Bara det var ju pinsamt. Att det var en 94a-fest, alltså. Men jag och Melinda honkade, efter många om och men, med. To bad, säger jag bara. Buss-resan dit var kul. Promenaden från Kroksdal till ''festen'' vad kul. Men den såkallade festen var ju bara patetisk. Att sedan ''värdinnans'' föräldrar kom var kul. Väldigt roligt faktiskt. Att ''värdinnan'' hade problem med att stå rakt (och det var nog inte p.g.a. alkohol det var med omande liksom) var roligt. Men sedan blev det tråkigt igen. Och äckligt. För en viss Bosse Beach spydde. Så jag och Melinda tog bussen hem. Då fick vi lite motion. Och en pratstund. Det var kul. Bussresan hem var sådär lagom kul, men den gick an.

För denna kvällen betalade jag 18+18. För en rätt så tråkig kväll då alltså. Undra vad sjutton en riktigt rolig kväll kostar?

Bycykling

Cyklade mellan Kuballes busshållplats och Krogens busshållplats förut. På 6.39 minuter. I'm goooood!
Nu blir det Haddocks.

Nu cyklar jag runt Kuballe och förbränner ...

dsc00187 (MMS)

Nu cyklar jag runt Kuballe och förbränner dagens frukost. Blog u later, XOXO


Dan före dopparedan

D.v.s. igår. Spenderade jag med min kära moder och syster.
Först var vi på Näl. Eller Nälet, som Rodi skulle sagt. Kära gamla Rodi. Som för er som inte vet vem denne Rodi är, så är det en old clasmate från Bleket. Men i alla fall: efter ''Nälet'' drog vi oss till Överby där det blev PR 23-shopping för mammas del. PR är present och 23 är ju datumet jag fyller år. För min del blev det plåster-som-skyddar-ärr-och-stöter-bort-UV-strålar- och tröj-shopping. Tröjan, som för övrigt kostaade 350 från början, fick jag för 199 spänn. Sicket katch va!
Efter att vi gått helt wild 'nd crazy i affärerna gick vi och åt. Jag åt fisk. Frivilligt. Fattar ni vad stolt min mamma är på mig eller. Så jag bestämde att jag inte behövde äta mer fisk på hela sommarlovet nu. Bara för att jag vart så duktig liksom.
Efter dinner tog vi efterrätt på Max. Lyxshaken. Den innehöll mjölk blandat med mjukglass, chokladsås och chokladbitar toppad med sprutgrädde. Jag är inget fan av sprutgrädde, men annars var den god. Dock var det ingen såndär wow-upplevelse. Min kära syster tog en med jordgubbssak, och hennes var lite godare. Men fortfarande, inget wow.
Detta betyder alltså att från kl. 7:10 till 14:00 åt jag fyra gånger. Först min vanliga frukost, sen en hallonpaj när vi kom till Överby, sen middag och shaken när vi åkte där ifrån. Att man orkar, säger jag bara. Oså slank det ner några popcorn (och massa bär, som ni såg på bilden) när jag var hos Moa senare på kvällen. Visserligen är väl bär, frukost och middag bra. med hallonpaj och en shake känns ju lite onödigt. Egentligen.
Någonting känns ännu mer onödigt är dagens frukost. En flaska cola, en kanelbulle och fyra ballerina. Mitt mål om vältränade lår går väl sådär lagom bra nu. Så därför är det bara att hoppa på cykeln och börja trampa!
Måste bara berätta att mellan vi kom hem från Överby och att jag gick till Moa så städade jag och mamma hela huset. Hur bra är inte vi på en skala?

B-Day

17 år

Nu myser vi som aldrig förr! <3

dsc00185 (MMS)

Nu myser vi som aldrig förr! <3


Nu äter jag kvällsmat :D

dsc00184 (MMS)

Nu äter jag kvällsmat :D


Happy feet

Jo, tänke bara medela att min lilltå mår bra. Den var ingen spricka i den. Tackochlov. Den var väl bara blåslagen efter själva stöten mot bordet.
Så nu är allt bra. Jag lever igen. Visserligen kliar det på ryggen alltför ofta - men det kan jag leva med.

God morgon!

Why am I always up so early these days?
Kl. 8 igår och kl. 7.10 idag. Inte konstigt att man är trött ju.

2 - 17 år

Idag är det bara två dagar kvar tills min stora dag är! Och nej, jag tycker fortfarande inte det är sådär jätteskojsigt att fylla år. Men dagarna innan är ju bra pirriga, måste jag erkänna.

Blog u later skall bara kolla på min big kitchenlove Gordon Ramsey först! XOXO

God morgon! Nu har jag precis ätit mackor,...

dsc00180 (MMS)

God morgon! Nu har jag precis ätit mackor, sallad, melon och massamassa räkor till frukost tillsammans med min syster. En perfekt start på dagen! Dock gick vi hit, på nu måste vi ju gå hem också. Frågan är ju hur det skall gå...


Today, today

Heu guys! Äntligen har jag fått tillbaka mitt internet. Av någon konstig anledning så har det varit borta hel dagen. Fattar ni att jag har gripits utav panik flera gånger om eller? Nåväl, nu är det tillbaka - så min lycka är obeskrivlig. Och ja, jag har ett liv egentligen.

Idag har jag lagat mat. Det blev Tikka Masala. Mmmm, va gott! Trots att det, för mig, är skolmat. Receptet med detta får ni i nästa inlgg snart :-)
Nu ikväll tänkte jag ta 17:28 bussen bort till gymmet för att gå på Step-maskinen i en sisådär 40 minuter innan Body Pumpen kallar. Sedan när jag kommer hem skall jag ta mig en dusch och sen lägga mig framför tv3. Där visas nämligen En Förtrollad Romans ikväll. Ja, jag har fortfarande ett liv.

Imorgon är jag däremot tillbaka till ett socialt liv och spenderar dagen på stranden. Åtminstone om vädret tillåter. XOXO

Jag dödade just en insekt! All by my self!!

dsc00179 (MMS)

Jag dödade just en insekt! All by my self!!


Sweet Seventeen

God dag peps! What's up? Själv sitter jag här och planerar inför fredagen. What's up on friday, kanske ni tänker då? Jo, då mina små vänner, då är det min dag. Min B-day, tillochmed. Sjutton stora år är det som gäller detta året! Big time. Eller okej, det ÄR en meningslös ålder. Men ändå. Det är lite spännande nu dagarna innan liksom. Ända fram tills efter mamma har kommit med frukost på sängen tror jag att det kommer vara spännande. Då är det roliga över, typ.
Men, men, idag är idag och inte fredag. Planerna för idag är att laga mat, platta håret, duscha och sedan off to Skärhamn. Eller PH, som man skulle sagt på gangsta'-språk.
Och igår då? Promenix runt Kuballe för andra dagen i rad. Sedan passade jag barn. Och under barnpassningen gick jag in i ett bord. Eller en bordskant, närmarebestämt. Så nu är min lilltå blå. Min syster funderade på om jag fått en spricka i den. Alltså att allt ska hända mig... Okej. Jag överdrev. Men ändå. Nifattarvadjagmenar. Det är synd om mig, liksom.
Aya, ni får gärna skriva en kommentar om hur synd det är om mig, för nu skall jag gitta. Shit va gangsta' jag blivit, fresten. YO!

En snabbis

Hej igen! Vad har ni för er? Själv sitter jag här och redigerar bilder från förra helgen. Att man ska vara så seg alltså! Snart tänkte jag dock sluta med detta och gå ut och promenixa runt Kuballe. Efter det får ni ett längre inlägg, XOXO

God morron! Här står jag och gör frukost. ...

dsc00178 (MMS)

God morron! Här står jag och gör frukost. En del i min oh så stora frukost är ju knäckebröd. Så idag när jag stod och packade upp en ny knäckebrödssort så ställde jag mig frågan: Finns det någon annan knäckebrödssort är WASA? Någon som vet?


Efter en timme, fyrtiotre minuter och femt...

Efter en timme, fyrtiotre minuter och femtiosju sekunder är jag nu hemma. Jag säger bara åh, mina fötter!! Men det är bara att bita ihop, för denna rundan skall göras imorgon med. Blog u later, XOXO


Nu skall jag promenera runt Kuballe. Hörs ...

Nu skall jag promenera runt Kuballe. Hörs om två timmar!


Att kolla tv under täcket efter 6.5 h på s...

dsc00177 (MMS)

Att kolla tv under täcket efter 6.5 h på stranden och en himla bränna är ju inte helt fel kan jag lova er! Try it. Just nu börjar Family Guy på tv6. Det ska jag se i varje fall.


v. 28

God morgon! Nu är det stress som gäller! Egentligen skulle jag vart och passat barn kl. 12, men det blev ändring i planerna så jag ska vara där kl. 11 istället. Det hinner jag aldrig 'nd that's for sure.

Jag tänkte bara fortsätta updaten om vad jag hållt på med i veckan, så att jag kan återgå till att blogga som vanligt idag. here it comes:
Måndagen 12/juni åkte jag tilll Ullared med mamma, syster och moster. Trots att det var typ 35 grader ute. Men jag hade ju som sagt brännt mig några dagar innan, så inte gjorde det mig nått. Jag köpte hörlurar, rakhyvlar x2, parfym, rakskum och solskydd. Oså en tröja inne på MQ Outlet. Sedan åt jag en glass, åt på Burger King med de andra samt fikade hos min kusin i världens finaste lägenhet. Kvällen avslutades i Skärhamn med mys och åskväder.

Tisdagen den 13/juni
var exakt tio dagar innan min födesedag. Den dagen spenderade jag, kort och gott, i Stenungsund och på gymmet. Först gick jag på Step-maskinen i 30 min. och sedan var jag på Body Pump 60 min. Dock var det det gamla passet, för orginaltränaren har semester. Med andra ord får jag ha gamla passet i ytterliggare fyra veckor. Jag dör.

Onsdagen 14/juni passade jag barn. Från klockan 13-19. Sedan gick jag hem till Maria och åt bacon, pasta och spenat i ostsås. Och godis. Där spenderade jag hela kvällen med Lisa, Moa, Anna, Nina och Tobias.

Och det var den veckan det. Nu är det fix och barnpassning som gäller. XOXO


What I was up to last weekend

Så, nu har jag redigerat och laddat upp några bilder på mitt kära Facebook. Det är alltså inte bara bloggen jag är seg med, utan internet i allmänhet. Dock inte mina kära bloggar (Katrin, Gaybloggen, Niotillfem och Linneasskafferi) eller Felsms. Men i övrigt så är jag rätt okantaktbar. Förutom sms då.

I och med detta så är det väl kanske på sin plats att jag updaterar er om vad jag har haft för mig den senaste veckan.
Fredagen den 9/juli spenderade jag kvällen på Dyrön med dessa godingar:
Och Melinda.

Lördagen den 10/juli
var det barnpassning som gällde. Och kokosolja. Och fem timmar på stranden. Det resulterade i att jag blev så röd så jag vet inte vad. Det resulterade också i att när jag gick till Rickard med några andra på kvällen så hade jag inte alls så kul som jag kunde haft. Tack vare vattenbrist, huvudvärk och typ kylfrossa. Resultatet av fem timmar i solen med koksolja, alltså.
Måste även medela er om vilken lyx jag hade när jag kom hem efter mina fem timmar på stranden/barnpassning. Då hade min kära mamma köpt Nordeviks potatissallad, rostbiff och en tomat och mozzarella-blandning. Kan man bli annat än glad på den frun eller???

Söndagen den 11/juli var den VM-final i fotboll som gällde för min del. Faktiskt. Tack vare en söt pojke. Det var nog min andra sedda fotbollsmatch någonsin. Jag gör framsteg. Fast nä. Jag åt även glass den dagen. En stor bägare med nougatsås. Jag åt inte upp hela, men den var god ändå.

Nu, den 16/juli, är det ingen mindre än sängen jag ska hålla på med. Så god natt för idag!

I'm back!

Finaly!
Just nu har jag precis ätit kvällsmat. Skogaholmslimpa med ost och skinka. Och oregano. Sen åt jag jordgubbar och en kärleksmums till efterrätt. Och ett glas mjölk. Nu är jag alltså mätt. Väldigt mätt.
Annars idag har jag vaknat på tok för tidigt (kvart över åtta) för det var meningen att jag och min kära syster skulle promenixa upp till Aröd för frukost. Tillät vädret det? Nej, så vi får ta det nästa vecka. Så efter ett samtal med syster om att det förmodligen skulle bli regn och åska gick jag och la mig igen. Regnet kom förövrigt några minuter efter vi lagt på, så vi gjorde rätt i att stanna hemma.
När jag sedan vaknade igen - och den gången för att vara uppe - så gick jag ner och gjorde min vanliga frukost. När den var nere i magen satte jag igång att baka.
Jag tänkte baka shackrutor (bilden), men inte sjutton gick det! Alltså jag förstår ingenting. Men degen gick i vart fall inte att varken rulla till en lång korv eller kavla ut, så jag fick göra små jättefula bollar av dem istället. Himla åh, säger jag bara. Jag tänkte nämligen baka tills mitt födelsedagskalas (fyller nästa fredag!!!), men det lyckades jag ju inte med. Så himla besviken är jag just nu! :-(!
Så efter mitt misslyckade bak gick jag och tog mig en dusch istället. Efter en välbehövd dusch (hade inte tvättat håret sedan i måndags) så åt jag mat (fisk) och städade. Därefter mös jag hela kvällen igenom.

Men nu måste jag redigera lite bilder! Kommer snart, XOXO

I'll be back

Jag kommer tillbaka när solen är borta.
Vilket kan bli redan ikväll.

8 juli 2010

Hey guys! För er som är vakna nu, om det finns någon, så tänkte jag köra en snabb update om min dag.
Först åt jag min vanliga frukost: havregrynsgröt, knäckemacka, aktivia och ett glas proviva. Sedan chillade jag framför tv:n lite, någonting som jag har börjat göra på senaste - härligt! Efter det tog jag min vanliga runda runt Kuballe. Men jag måste nog hitta en ny runda snart. Den börjar bli lite kort, tycker jag...
Väl hemma kom min lilla mamma med ett strålande förslag om att vi skulle åka till Göksäter. Sagt och gjort! för strålande förslög behövdes ju en dag sm denna. På vägen till Göken stannade vi till vid en lite resturang och tryckte i oss varsin pizza. Väldigt gott, trots att den inte smakade alltför mycket.
På Göken fick jag tag på ett par sockar, en muffinsform (nivet en såndär plåt med formar i) och en ostförpackning (nivet en såndär plastlåda som man har osten i i kylskåpet).

Väl hemma väntade lite fix på rummet innan det var dax att lägga sig i sängen framför kanal 6 med en väldigt mysig person. Go' natt!

Vad jag bryr mig om nu

Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng lyssna till samma regn.

Betyg

Jag glömmde fresten säga att jag fick mina betyg idag.

Bara tre G - jag är nöjd!

Oh, sunny day

Nu är jag hemma igen efter en cykelrunda runt Kuballe. Skall bara byta till bikini, sen blir det ut i solen!

6 juli 2010

God dag!
Jag har nyss legat och kollat på ett gamalt Desperate Housewives avsnitt som gick på tv. Är helt slut efter gårdagens Body Pump-pass. Eller om det kanske beror på cyklingen dit och hem. Eller promenaden jag gjorde innan. Hm.
Aya, jag kanske skall ta och berätta om vilka jag mötte påväg till gymmet, för det var minst sagt en upplevelse.
Först mötte jag min vän Viktor. Tre gånger. De två första gångerna var i Rönnäng, och sista gången i Skärhamn. Då frågade han hur jag orkade. Jag bara skrattade åt honom.
Viktor är alltså en trevlig människa. Men jag mötte även otrevliga människor på min färd. Eller två otrevliga människor. Ett par, säkert från Stockholm. Åtminstone lät det så på deras dialekt. Damen berättade att man inte fick cykla på trottoaren. Och visst, jag vet att man inte får cykla på trottoaren. Men nu gjorde jag det i varje fall, så dom kunde väl vara så söta och bara flytta på sig. Tycker man. Men icke! Istället stod dem kvar med arga blickar så jag gick cykla sicksack emellan dem. Sicket folk alltså!
Annat jag gjorde igår, förutom motionera, var att övningssköra. Andra gången i hela mitt liv. Men det gick ändå rätt okej bra, tycker jag i jalla fall.
Någonting som dock inte hände igår var mina betyg. Jag verkar bara inte få det. Alltså man blir sur! istället låg det en VeckoRevyn i brevlådan när jag kollade - men som om det skulle vara plåster på såren?

Jag bloggar imorgon! Nu är jag dödstrött t...

Jag bloggar imorgon! Nu är jag dödstrött tack vare en timmes promenad, cykling fram och tillbaka till Skärhamn samt Body pump. Go natt!


18 - 17 år

Hej där! Hoppas ni har det bra där ute, trots brisen på badväder. För nej, är det bara 21º ute  betyder det att det inte är badväder ute. Dock rör inte detta mig, då jag varken får bada eller är sugen på det. Visserligen har jag ju bara plåster vid ögat - så egentligen kan jag ju bada - men bada utan att doppa huvudet är inget bad för mig.

Idag har jag svikit min joggingtur. Men jag cyklade runt Kuballe istället, så det känns bra ändå. Denna cykeltur är någonting jag skall jag göra på onsdag och fredag också, förstår ni, så jogga är det inte tal på denna veckan. Det är nämligen så att jag känner att området runt mina knän är för tjockt för sitt eget bästa, men det försvinner inte utav joggningen (okej, jag har bara joggat fem gånger - men still). Därför skall jag ge cykling en chans denna veckan, så får vi se om jag ändrar träningsschemat helt nästa vecka, eller hur det nu blir.
Imorgon är det däremot som vanligt, med cykeltur både till och från gymmet. Och även på torsdag skall jag cykla - men då bara tur och retur till Tyfta för lite jordgubbsplock. Det är ju bara någonting man måste ha gjort i livet, vettni.

Annars har jag sysselsatt mig med dusch, diskning, bäddning, kakvärmning, pasta och skinksås-ätning, tvättvikning och smsning idag. Okej, typ inga av dedär orden är riktiga ord, men care. Ni fattar what I've been up to.

Rubriken då? What's up whit den? 18 - 17 år? Det blir väl ett...? Tänker ni säkert. Men nej, inte denna gången. Då är de inget sådant mattetal. inte heller de närmaste 18 dagarna är det mattetal det handlar om. Utan det är alltså dagar det är om. Dagar kvar till min födelsedag, till och med. Så hädanefter är det det jag räknar ner till, ingenting annat!

Men nu kom Jenny och Erica, så got to go. XOXO

Nu förändras allt. Igen.

Jag har sedan en lång tid tillbaka varit väldigt mycket emot iPhones. Varför?
För jag tror bara det är en modegrej. Någonting som snart lär bytas ut mot någonting nytt och modernare.
Men nu har jag ändrat min uppfattning kring detta fenomen från Mac.
Jag tror absolut att den är här för att stanna. Åtminstone i min fantasi.
Jag är, med andra ord, helt såld på iPhone 4.

Sagt om mat:

A moment on the lips, forever on the hips.

En underbar dag

God kväll ladies 'd gent's! Just denna kväll spenderar jag i mitt rum med fönstret öppet, hörandes mopeder som åker fram och tillbaka, hit och dit och med Ola Svensson i ena örat. Ja, ni läste rätt. Personligen är han ingen favorit, men både Natalie och Unstoppable (The Return of Natalie) svänger ju faktiskt!

Annars har jag spenderat dagen i Skärhamn. Där har jag ätit hemmagjort bröd till frukost, ''lunch'' vid två (som alltid hos familjen), promenerat till Ica, ätit Ben'n'Jerry's framför Adam & Eve och myst. Myst som aldrig förr, faktiskt.

Kortfattat har jag haft en underbar dag och en pretty nice kväll med. Men nu har jag ont runt ögonbrynet. When will it end?

God afton! Nu sitter jag på bussen till S...

God afton! Nu sitter jag på bussen till Skärhamn. Dagens 18-års-fest var visst inte my cup of tea. Min buss körs utav Västtrafiks, numera, näst bästa busschufför. Han tutade nämligen två gånger utanför Byggdegårn. Där det var fest. Så coolt! Haha. Vad har alla för sig ikväll då?


Inne igen

Jag gick in igen, es ist so warm im Freien.

18-års-fest x2

Igår hade Oliver 18-års-fest. Det var kul.
Förutom ölkorven då - men det förstod ni väl.
Tyvärr hade jag ingen kamera med, men jag är lika glad ändå.

Idag skall jag på ytterliggare en 18-års-fest. Och kameran skall med!

Förövrigt idag så chillar jag bara. Skulle cyklat - jag vet - men jag orkar faktiskt inte. Jag är så himla besviken på mig själv alltså. Istället skall jag gå ner till Rönnäng sen. Somomdetvoresammamotion.
Men, som Amir/Gaybloggen skulle sagt, man ska belöna sig själv - inte straffa sig. Så idag belönar jag mig med en dag ute på en solsäng med kudde och bra musik.


Egoinas sminktips



Ikväll skall jag på födelsedags kalas. Tror jag skall sminka mig såhär - vore inte det hett?

Världens snyggaste



Mh mmh, har någon sett en mer gourgeous man?

Ölkorv är INTE gött :-(

dsc00172 (MMS)

Ölkorv är INTE gött :-(


Fredag 2 juli 2010

Hej alla där ute! Vad har ni för er? Personligen så belönar jag mig själv med lite datatid. Läsa Facebook-uppdateringar, spela Petville, läsa bloggar, lyssnar på Spotify o.s.v. Såntdär som man faktiskt inte har tid med längre. Hur mycket sommarlov man än har. Och hur lite jobb man än har så är datorn faktiskt det man prioriterar minst. Visst, några mobilbloggar every once in a while kan jag väl kosta på mig - men mer än så blir det inte. Trots att jag hade bestämt mig för att blogga mycket i sommar.

Vad har jag då gjort för att förtjäna denna datatid då? Sprungit, ätit nyttig frukost, spenderat halva dagen på stranden med Nina och Alice, spenderat andra halvan av dagen hos Mria med Lisa, nina, Alice och Alice, ätit mellanmål (läs bulle), smakat Ramlösa rabarber (som inte var nått speciellt), bränt mig nått så kollosalt, ätit middag. Jag är alltså SÅ värd denna datatiden. Dock är den slut nu. Kvällen börjar och det betyder nya äventyr. Det betyder även en mobilblogg eller två. Eller tre, fyra fem, sex. Det återstår att se! Blog u later, XOXO

RSS 2.0