Vecka 33

Efter att ha försökt sova, läst halva VeckoRevyn och ätit en kiwi kände jag att det var dags för ett inlägg om vad jag har haft för mig i veckan. Förutom i torsdags då, för jag skulle gissa att de flesta utav er fattade att jag var på Kräftskiva då. Dock får ni inga bilder idag, och kanske inte ens imorgon heller, för min kamera är på semester i Skärhamn city – men jag meddelar er så fort jag fått hem kameran igen!

I tisdags var jag ju på gymmet. Själv. Jenny bangade ur. Men jag får hoppas på henne någon annan gång istället!
Där körde jag i alla fall 35 min. crosstrainer innan pumpen. Och gosh, det var nog dom bästa 35 minutrarna i mitt träningsliv hitentills! Jag är helt såld på denna underbara maskin, så imorgon åker jag till gymmet och kör en timme crosstrainer. Baraföratt.
Onsdagsmorgonen erbjöd en joggingtur. Sedan var det bara mys, pannkaksätande och tvtittande hela dagen lång. Väldigt bra :-)
Även på torsdag morgon blev det lite mys, med frukost, planering, pussar och tv. Sedan, när min gäst hade åkt hem, var jag oerhört onyttig och proppade i mig en tre mackor (bra) och två silviarutor och en kärleksmums (dåligt). Efter denna konstiga lunch/middag blev det att stressa bort till Skärhamn, köpa kräftor+räkor+bröd (världens godaste bröd förövrigt), hem, duscha, göra iordning mig, snabbt få ihop en outfit (som blev rätt tråkig) innan det bar av till Skärhamn igen. Men den gången för att stanna. Räkor, kräftor, börd och en massa annat gott var det som slank ner, innan det var dags att sova.
Igår, fredag, när vi vaknade – vilket blev så tidigt som 10 – var det frukost, mys, prat, planering och smsande för hela slanten! Målet var att få ihop så många som möjligt på 15:00 bussen, vilket vi lyckades någorlunda bra med. Jag, Andreas, Jenny, Sebastian, Andreas, Axel, Cornelius, Bosse och Rebecca satte oss på denna buss och anlände till Göteborg ca. 16:45. Då gällde det att ta sig till Max och käka. Kan ju berätta att min mage kurrade som aldrig förr, så en Max Orginalburgare med potatisgratäng (JA, potatisgratäng. På ett hamburgehak) och vatten passade mig perfekt då. När alla var goa och mätta var det inte mycket annat att göra än att traska vidare till Liseberg där Hotell Gasten (uh :-(), Ben’n’Jerry’s och Hoffmaestro väntade. Och det är just tack vare Hoffmaestro och dess publik (speciellt någon galen Niklas och hans kompis) som jag har så oerhört ont i mina hälsenor. Alltså vem kör hela havet stormar (ellervaddetnuhette) med världens trängsta publik? Jag bara undrar!?Bussen hem var en upplevelse, och en tröttsam sådan. Men jag hade som tur va en sittplats både på Röd Express och Tjörnexpressen, så rätt så nöjd är jag ändå.

Dessa dagar har vart bra. Och bra dagar betyder även en bra vecka, en bra sista vecka.

Så nu är det bara att hoppas på att idag, imorgon och måndag blir likadana. För sen är det back to hell i 10 långa veckor innan det är höstlovspaus.
Blog u later, XOXO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0