Skolstressad

Hejhejhej! Jag är jättestressad så detta blir en snabbt (och säkert felstavat och rörigt) inlägg. Nu sitter jag här och instalerar en engelska- och en tyskaskiva som jag fått ifrån skolan. Enligt min klasskompis Sara skall dem vara jättebra, vilket jag kan bejöva får tyska är sannerligen inte min grej numera!

Min skoldag kan beskrivas med ett ord och det är fruktansvärd. Nu är det läxor som gäller och jag antar att jag kan beskriva dem som fruktansvärda med.
Lunchen idag hade vi i en timme och tjugo minuter. Serri, vad har dem tänkt att vi ska göra så länge?! Visserligen hade vi tur idag och träffade en gamal lärare som skulle bada med sin nästan fyra månader gamla dotter - och GUD SÅ SÖT! Mängder med barn som skulle bada med sina föräldrar och jag, Frida, Emelie och Erica blev bara så kära! Haha.

Men anyway, got to go. Homeworks kallar!  'nd for your information folk så funkade inte skivorna. Man blir ju så sur alltså :-( Blog u this weekend, XOXO

Uppdate

Hej, hej hemskt mycket hej och ursäkta för den urusla uppdateringen! But you all know what school's like ;-) Tyvärr.

Igår efter dendär hemskheten i ovanstående spalt så åkte jag in till torget med Frida och efter ett tag kom även Evelina och Nina. Där inne köpte jag dedär lack legginsen som alla har nivet. Den här omgången av dem på Gina Tricot skall tydligen vara av bra kvalite. Det återstår ju dock att se ;-) Jag fick även med mig LdB sminkbortagning, En M.J. tröja även den från Gina Tricot och hårshampoo plus balsam. Asnice!
Kvällen spenderade jag ihop med Nina, Emelie, Cornelius, Erik, Martin, Andreas, Sanne och Andreas på nya Beck-filmen (som jag inte ens kommer igår namnet på nu) och pizzerian. Sedan drog vi + Axel - Andreas och Sanne hem till Martin för lite fredagsmys med prat o.s.v. Jag gillar't!

Idag har jag och min lilla mamma varit på Torp där vi fick med oss en plattång, en väska, miniräknare och underkläder med oss hem. Innan vi var helt hemma fyllde vi även magarna med kinamat. Mums!
Och nu blir det hårinpackning plus hårplattning för hela pengen! Och kanske en glutt av Michael Jackson dokumentären på tv3 som pågår just nu. Ni minns väl också att det är hans födelsedag idag? XOXO

Dagens outfit

Hallå på er! Nu har väl ''äntligen'' alla börjat skolan? Jag kom i varje fall nyss hem ifrån min dag och dem blir bara värre och värre, känns det som. Idag började vi ju, som sagt, 10:55 och eftersom min mamma var så söt och körde in mig var jag ändå rätt pigg där skolan började. Och jo, inte heller missade jag ju rymdfärjuppskutningen då den blev uppskuten till fredag p.g.a. tekniska skäl. Vissa har tur alltså ;-) Haha! Men tillbaka till ämnet; första lektionen var klasstimme typ a.k.a. mentorstimme I guess. Vi lär flytta första svenskan på tisdag morgonen till onsdag. Trodde jag. Tills jag tittade schemat nu bara för att se om det stämde. Vi flyttar tisdags engelskan till onsdags morgonen. Vilket gör att vi får en jättekort tisdag. Speciellt om man har sovmorgon. Det gillas ju absolut! Men onsdagen blir ju rätt lång. Nästan lite för lång. Men vi har gympa sista timmem i jalle fall.  Och det gillar jag med, så man slipper gå helt ecklig oså i skolan.
Läxa har jag också fått:
- Tretton engelska glosor tills onsdag numera.
- Jag skall kunna känna igen tjugo förbestäma löv tills om typ tre veckor.
- Springa två kilometer tre gånger i veckan för att träna upp konditionen Tror dom jag orkar?

Plus att vi har fått tre nya i våran klass och en har bytt klass. Min Frida, gamla klasskompisen Matilda och så Elma (en Std:are som jag bara vet om) is the new ones. Jag säger ingenting så har jag inget sagt, eller hur brukar det låta?

Men nu kallar ett tröjbyte plus soppa! Ni får en dagens outfit bara för att, alltså. Blog u later, XOXO


79 svenska riksdaler från rean på Rut m.fl. a couple of weeks ago.

Schema ändringar suger verkligen!

Just nu håller jag på att mjölka mina kossor på Farmville, Facebook. Skrev ut mitt schema nyssens och mina dagar fram till höstlovet ca. är förstörda. Jag slutar så sent som fyra imorgon. Och börjar 10:55. Men gud va sent och bra, tänker ni. Ahvisst, om Västtrafik hade varit lite mer pepp på att köra bussar så kanske. Men inte då! Istället kommer jag nu behöva gå inne i skolan 55 minuter varje, varje, varje onsdag. KUL för mig! Inte!
By the way så har vi haft engelska idag och jag gillar't!
Imorgon har vi gympa for the first time in this school and it kinds of freaks me out. Tur nog så behöver man inte vara ombytta imorgon då vi bara ska ha genomgångar. Men jag har hört att det är värsta stränga gympaläraren :-( Shit, my God, säger jag bara. det kommer jag aldrig att klara! Haha! Men önska mig lycka till.

Och jo, imorgon. Jag går inte upp 07:11 så någon där ute får uppdatera mig ang. rymdlandingen. Won't blog u later, XOXO

News for today

God morgon på er! What's up? Själv sitter jag här bland flingor och nyheter och försöker vakna till liv. Även om det är svårt så är jag på god väg ;-)
Såg för en halvtimme sen att Michael Jackson-utredningen äntligen är klar! Han dog av en överdos utav läkemedlet propofol, som använs vid bl.a. narkos. Någonting som jag har sagt hela tiden. Inte att han dog utav just det läkemedlet. Men att han antingen blev mördad eller tog livet av sig. Han är inte typen som 'själv-dör' liksom. Vems val, av Michael och doktorn, detta var har jag dock ingen aning om. Än. Rapport ikväll blir min räddning.
Hörde ni även att idag 7:36 skulle C. Fuglesang gått ut i rympen for the sekond time? Men p.g.a. åska blev inte fallet så. Han åker istället ut imorgon 7:11. Och eftersom jag har sovmorgon även imorgon = har inget bättre för mig än att sova då. Och eftersom jag bara sover dåligt these first school days, så kan jag ju lika väl vara vaken 'n' check it out. Så, sålänge han inte åker under dagen så är det jag som har på tvn imorgon vid tio över sju. Who's with me?
Men nu blir det att klä på sig någonting annat än pyjamasen, XOXO

School update

Hej på  er, där ute! Är det bara jag som är trött eller va? Gick upp klockan halv åtta idag och håller på att somna nu vilken sekund som helst. Ska bara titta på Raport och läsa igenom en lapp med kluringa ord från Samhällskunskapen innan jag tänkte sova.
Hur som helst, min dag har varit bra och jag är rätt nöjd med lärare, lektioner o.s.v. De enda jag kan komma på att jag är missnöjd med är väl i sådana fall Naturkunskapen. Två lektioner/vecka och vi har läxa till onsdagarna. Varje onsdag, verkar det som, för vi fick en läxa redan idag. Man skall skriva ett brev till vår lärare, Ronnie, om man är allergisk mot nått eller har speciella kunskaper/kontaker inom miljo/el. Då jag varken är alergisk eller har några kontakter inom ämnet (kunskaper ska vi då inte prata om) så är min läxa för veckan inom det ämnet klart :-D Gött för mig! Men nu blir det tv för hela pengen! XOXO

Kycklingsoppa med smak av thai

Hej på er! Vad har ni för er en kväll som denna? Ni som inte börjat skolan än börjar väl absolut kommande vecka. Nervösa? Någon?

Förut lagade jag ju som sagt mat och det blev, precis som rubriken avslöjar, kycklingsoppa med smak av thai. Det är väl kanske inte ursprungnamnet på det, men vet faktiskt inte vad jag annars ska kalla den... Anyway, here comes the recipe:
Låt 8 dl vatten, 4 dl kokosmjölk och 2 msk kryddmix för soppor koka upp innan du lägger i 3-4 strimlade kycklingfiléer, 10 cm hackad purjolök, 1 hackad/skivad tomat och 2 skalade och hackade morötter. Låt koka upp 20 minuter, en kvart. Sedan shakar ni ihop 2 msk mjöl och 1/2 dl vatten och låter det koka ytterliggare en gång, fast nu bara i ca. 5 min.
Om soppan är på tok för tjock när den är klar kan ni ju alltid hälla i lite mer (kallt) vatten. Dels för att tunna ut den, men även för att den är så otroligt varm. Ni kan ju pröva er fram ;-) Servara med bröd!


Men nu ska jag titta på Greek och Priviliged innan det blir en låååååååååång date med duschen. XOXO


Kittens

Igår kväll då? Vad hade jag för mig egentligen? Jo, jag cyklade upp till min vän Anna där Rebecca, Alice, Caroline och efter en stund även Julia befann sig. Och fyra stycken till som vi absolut inte får glömma - kattungar :-D









Vem blir inte kär liksom?!

Men nu ska jag klä på mig innan jag cyklar ner till affären och köper 4 dl kokosmjölk, kryddmix, morötter, tre kycklingfileér och en purjolök. Receptet? Ja, det får ni sedan. Blog u later, XOXO

Västtrafik

Nivet de där nya korten? Man checkar in när man går på och checkar ut när man går av. Egentligen borde det väl vara rätt smart, men hela den här 'zon-bytar-grejen' fattar jag bara inte. Och många med mig, skulle jag tro.
''Man vill inte gära släppa taget om det gamla systemet'' och ''Det är ett orosmoment att tänka på att checka ut'' är två meningar ur dagens GP Söndag och även någonting som jag håller med alldeles extra om. Okej, vissa busschufförer påminner resenärerna om att dem ska checka ut, men långt ifrån alla.
Hur smart var det egentligen med de nya busskorten? Jag föredrar nog:


Eller vad säger ni?

NRJ in the park

Tja tja allesammans! Vad har ni för er ikväll? Någon som känner för en biltur? ;-) Let me know, in that case!

Igår var jag ju som sagt på NRJ in the park på Liseberg och tittade på några sköna artister:

           

       + Janet och såklart Knappen och Hakim :-D
 Som sagt, sköna artister = skön kväll! Jag åkte in med Moa och Martin vid fyra tiden och väl inne i Göteborg så mötte vi Axel, Andreas, Andreas, Erik och Cornelius på själva Liseberg. Vi stod i ''hage'' två och trängdes med en massa människor, men musiken var bra. Dock var det väl trevligaste på McDonalds i Stenungsund efteråt, men ja. Det jag vill komma fram till är att jag hade en trevlig kväll i jalle fall! Även om hela texten blev lite rörig så var det mitt mål med detta inlägget.
Bäst vore väl helt enkelt om jag slutade skriva nu, har ändå inte nått speciellt att skriva om. Men hör av er om det händer nått, people! Blog u later, XOXO

Skolda'n numero uno



Nej, det var det sannerligen inte! Men påväg in och precis när vi satte oss i aulan och sedan i klassrumen var det nervöst som sjutton! Men det gick över efter inte alls länge. Det var till och med så bra att jag fick ihop en hel Hissar-lista:

- Schemat. Varannan tisdag börjar jag 10:00, bl.a. kommande tisdag. På onsdagar börjar jag 10:00 och slutar 14:45 - vilket betyder att vi bara hinner med fyra lektioner den dagen. Mh mmh! Ännu bättre är det på fredagarna då vi går 10:00-12:50. Den endaste lilla grejen som man kan klaga på är väl att på torsdagar så slutar vi 14:05 men har nån slagas 'stödtorsdag' (man kan få extrahjälp om man inte fattar/har missat nått eller liknande) som inte börjar föräns 15:00. Visserligen kan man ju simma, gymma eller hitta på nått annat trevligt då - men frågar är bara vad?
Men som sagt så är ju det mitt enda problem ang. schemat, så jag antar att det är ett lösligt sådant!

- Busskorten. Jag åker gratis, inom Krans-komunerna (fråga mig inte vilka de är), mellan 04:00-19:00 måndagar till fredagar för första gången i hela mitt liv - utan att behöva betala en ynkaste krona. Behöver jag säga mer?

- Platsen. Jag har tidigare gått på två skolor i hela mitt liv. Den första låg typ granne med en mataffär, men då var jag nästan för liten för att inse det roliga med att ha en skola så nära affären. Plus att vi knappast hade några håltimmar/raster att gå dit på. Min andra skola låg ca. 15-20 min. promenad till närmaste affär - knappast värt det right?
Den här skolan ligger granne med ett simhus, gym och caffe. Ca. 10 min. promenad till närmaste resturang (McDonalds) och bara 20-25 minuters avstånd till en del klädaffärer plus fler resturanger. Den har även två resturanger varav en lagar hemmagjord mat. Jag är nöjd, alltså!

- En utav rektorerna. Lägg märket till att det står en utav rektorerna, det finns alltså två! Den ene kom fram till mig och Frida, dock för att be Frida ta ner fötterna ifrån sätet framför men whatever, och frågade vad vi skulle gå o.s.v. Skön snubbe!

- Sune. En utav mina mentorer. En riktigt go' kille alltså. Kan inte riktigt sätta ord på det goa med honom, men nått är det.

- Allt folk. Idag var det nästan 350 nya ansikten att lära känna, imorgon finns det 1400. Det ska nästan bli roligt den första veckan, man kommer ju tro att man hittar nya människor mest hela tiden :-D

- Bloggläsarna i min klass. Dom går runt och säger 'cha, cha allesammans' 24/7. Hade dom inte vart så sjuttans kaxiga hade jag nästan älskat dom.

Men, som alltid (eller nått) så finns det även en dissar lista:

- Moset. Det var hamburgare och mos idag. Och vilket mos sedan! Vatten minst en decimeter utanför själva 'mosytan'. Hur bär folk sig åt egentligen?! Blir det sådär äckligt och vattnigt när dem bara gör till 350 personer, hur sjutton kommer de då se ut när moset är lagat/ska räcka till 1400 stycken?! Jag bara undrar.

- Naturkunskap. Jag välde faktiskt Samhälle för att komma undan alla dessa beteckningar o.s.v. från kemin och fysiken - skall dem stalka mig livet ut eller vad är det frågan om? Biologin klarar jag dock utmärkt :-) Men det är ju faktiskt kul också.

- Min rektor. Tyvärr, tyvärr, tyvärr har inte jag dendär trevliga och mysiga rektorn utan en tråkig nästintill tant som knappt presenterade sig. Hallå, liksom!

- Att folk heter likadant. Jag heter Linnéa som även en annan gör i min klass. Det finns även två Linda och två av ett namn till, minns dock inte vilket..

- Käcka människor. Sådanadär över trevliga, pedagogiska människor nivet. Jag klarar dem bara inte!

Men men, back to reality. Nu ska jag göra mig iordning inför min skönhets sömn, hörs på lördag! XOXO

Nervösare än nånsin


Men plånboken fylld och Jackson i öronen bar tar av till Skärhamn.
Cyklade gjorde jag både dit och hem så nu är jag riktigt stolt över mig själv.
Hoppas även på att kunna sova gott inatt trots nervositeten.
I Skärhamn köpte jag som sagt hårfärg och sitter numera här med nyblonderat hår och gillar det!
Nu ska jag bara duscha, dricka te och måla naglarna.
Och jag är nervösare än nånsin hörrni. Hur känns det för er? XOXO

Spiderman

God morgon! Vaknade för ca. en timme sedan och har nu tryckt i mig kanelhavregrynsgröt m. äpplemos. Gårdagens havregrynsgröt var naturell och serverades med hallonsylt och björnbär och jag måste nog erkänna att den var mycket godare! Kanelen gör det så enformigt på nått sätt..
Tänkte bara skriva en kort inlägg nu för jag ska snart upp och klä på mig och sedan blir det till att hjälpa pappa med att bära brädor ner i källaren. Tur för mig att jag håller mig utanpå, då källare sannerligen inte är min grej. Speciellt inte våran trånga som är typ en halv meter hög och kryllar av äckliga spindlar! Dom ger jag mer än gärna till pappa :-)
Tänkte bara kika igenom några bloggar lite fort, innan mina planer för dagen kör igång! XOXO

Planering för de närmaste dagarna

Hej, hej, hemskt mycket hej! För tredje gången idag. Jag kom för ca. en halvtimme sedan hem ifrån min syster 'nd her boyfriends house där jag spenderade två timmar ihop med dem, mamma, pappa och en riktigt god blåbärs paj. Mums! Nu sitter jag och försöker bli trött framför Sex And the City innan jag tänkte gå och göra iordning mig, läsa en bok och till sist sova. Måste ju avsluta dessa två kvällar som är kvar innan torsdag tidigt.
Morgondagen ser ut som så att jag äter min havregrynsgröt, tar mig bort till Skärhamn på något sätt. Helst cykel, men det är ju bara om vädret tillåter förståss. I Skärhamn köper jag blond hårfärg och Redbull och så en sisådär 20 minuter i solariet. Måsta bara säga att jag föredrar solarium framför enmassa brun/orangepuder. Sedan tar jag mig hemåt, även här helst på cykel, bakar några muffins om jag hinner och låter sen Moa färja håret på mig. Så vänlig är jag va :-D Hah!
Torsdagen då va. Det blir Redbull direkt på morgonen för att både pigga upp mig och för att kunna prata med alla de människor jag lär träffa under dagen. Men det lär nog flyta på rätt bra ändå, hoppas jag! Min buss går 07:40 och är en direkt buss så jag slipper en massa jobbiga byten, vilket är gött. Värre blir det på fredag då alla försteringare börjar 10:15. Då står två byten på schemat och jag jublar inte kan jag lova! Alltså, egentligen så är det väl inte så himlans jobbigt, men ja. Enklare att åka direkt helt enkelt ;-) Men men, jag bloggar mer om hur dagarna har varit på torsdag kväll och lördag morgon. Hinner inte på fredag för då är det NRJ in the Park som gäller. Ses där! XOXO

Recept på det enklare sättet

Hej igen! Hur är det med er these days? Med mig är det bara bra och jag är hur mätt som helst efter dagens middag. Eller nästan i jalle fall. Som ni säkert förstod så var det Moussaka som jag gjorde idag och den var riktigt, riktigt mumsigt! Trots bristen på kryddor. Dock hinner jag inte lägga upp receptet för jag har brottom med att göra mig iordning. Skall iväg på fika till min syster och hennes pojkvän, men jag länkar receptet här.
Och jo, igår så var jag at Emmas place med lite mysigt folk. Dem hade planerat fest men så blev inte riktigt fallet. Vi tog det bara chill och dansade till go dunkadunka sommarmusik. Mys! XOXO

Tjuvlyssnat

God dag där ute! Nu skall jag cykla ner till affären om fem röda, men först tänkte jag tipsa om en sida som får mig att le varje gång jag besöker den: www.tjuvlyssnat.se. Just check it out, folks! Men nu är det affären och Moussaka-tillbehör skall köpas, XOXO

Ett, två, tre, på det fjärde ska det ske...

...på det femte smäller det, på det sjätte gäller det! 
Fast nej. Denna gången stannar det faktiskt på fyra. Måndag, tisdag, onsdag och sedan, pang, så är det torsdag! Dagen då jag börjar skolan. Och vissa har börjat redan idag. Är det pirrigt eller är det pirrigt? Alltså det hade ju inte vart en big deal om jag skulle börjat på samma gammla skola igen, men nu är det en ny skola med massvis med nya elever, nya klassrum, nya lärare, nya koridorer som man ska hitta i o.s.v. Jag kommer ju komma försent mest hela tiden första veckan typ! Bäst någon tar med mig på en guidad tur första dagen eller nått...
Minns när vi var där och hälsade på nu i våras, men skulle ''se'' på två program var och följa med dem under dagen. Först ''tittade'' jag på Hotel och Resturang. Då var vi mest i köken som inte är på sådan stor yta, så det fanns alltså inte så stor plats att slarva bort sig på. Men sedan när jag skulle kolla på Handel/Administration blev det värre.
Först tittade vi på en powerpointpresentation som eleverna hade gjort - och ja, det var lika tråkigt som ordet är långt. När den var färdigtittad gjorde vi några 1-, X-, 2-frågor, och medans några utav de elever som var med oss rättade dessa, visade resten oss runt på skolan. Biblioteket, gympasalen, och alla de många korridorerna. Och det värsta av allt var att överallt så såg exat, exakt likadant ut. Skulle kunna vara så att dom tog oss till samma ställe hela tiden för att få det att verka större och för att skrämma upp oss.. Dock är jag rädd för att det inte var så.. Shit, nu är jag ju bara mer nervös! :-(

Update for today: jag har varit på Torp med min syster K och jag fick tag på mina två sjalar sm jag planerade att jag skulle köpa, strumpbyxor och kattmat till Trisse. På hemvägen körde vi även in på Stenungstorg och jag fick köpt mig silvershampo från John Frieda. Systern her self fick köpt sig en väska! Blog u later, XOXO

Låttips

Hej igen där ute! Måste erkänna för er att det är inte bara Carrotastic som diggar Beyonce's och Michael Jackson's omedvetna sammarbete med låtarna Sweet Dreams och Beat It. Även jag är helt amased av den som har mixad ihop dem. Creds to you! XOXO


Sorbe

Hejdär! Blåser ni bort där ute eller? Själv sitter jag här och väntar på middagen. Fläskfile och råstekta potatisar (fråga mig inte om namnet på potatisarna - rå stekta? Ha-ha!)!
På tal om mat så gjorde jag hallonsorbet förut. Mh mmh! Eller jag hoppas det är gott, har ju dock inte smakat den än. Men jag ger er receptet ändå, så kan vi ju hoppas på att det är gott. Vilket jag tror, men ah:
- Först kokar ni ett vattenbad med 1 dl vatten, 1 dl socker och 1 tsk citronsaft. Låt det koka upp och kanske koka i 1-2 minuter.
- Vispa en äggvita hårt.
- Mixa antingen en packet (ca. 250 g) jordgubbar eller hallon. Jag tog hallon då vi inte hade några jordgubabr hemma, men enligt receptet så skulle et faktikst vara jordgubbar.
- Blanda samman allt, häll i en form och ställ in i frysen några timmar. Exakt hur länge kan jag tyvärr inte svara på, men skulle säga minst fyra.
Lycka till och så hoppas jag att både min och era blir goda :-)

Igår gjorde jag mest ingenting. Eller vid ungefär tio över elva försökte jag börja titta på Scary Movie 1, men trots att det är en komedi så blev jag vettskrämd! Men någon dag får jag väl ta mig samman och se på den, för Scary Movie 3 är min absoluta favoritfilm! Så jag borde ju gilla ettan, right?
Och så kom jag på att jag glömde uppdatera er ang. min fredagskväll. Vid niotiden frågade Nina ifall jag ville åka båt med henne ut till Marstrand för att lämna err par glasögon, men så blev inte fallet utan vi fick oss en cykeltur istället och sedan spenderade vi kvällen hemma hos Mria med Frida, Samuel, Fabian, Amanda, Robin och Mria själv. Riktigt mysigt var det i jalle fall!

Men nu ska jag duka, blog u later, XOXO

Låttips

God dag! Mamma och pappa kom nyss hem så jag ska skynda mig med ett inlägg nu innan jag går upp och klär på mig för att sedan skära sallad. Tänkte mest berätta om vilken mumsig frukost jag åt, innehållande äggmacka och oboy toppat med grädde.
Kan även medela att jag i skrivande stund för en massa låtar utav Jesper:

 

 

 

 

 



Men nu ska jag gå och ta bort min blöta katt ifrån soffan innan kläderna åker på och salladen hackas. Blog u later, XOXO

Snygg, Snyggare, Beckham

Det sägs att Brad Pitt och Angelina Jolie är världens snyggaste par - men personligen så tycker jag bara det stämmer till 50 %. Fick jag bestämma så skulle jag ge den titeln till Kate Holmes och Tom Cruise. Eller ännu hellre till Victoria och David Beckham:










Vad har hänt med helgerna these days?

Det är fredag kväll, jag är nyduchad, det är någorlunda bra väder ute, jag vet för en gångs skull vad jag ska ha på mig, linserna är isatta, jag tror att jag har två-tre nya fräknar på min näsa, mamma kan köra mig werever I like, jag har sett klart Desperat Housewifes säsong tre så jag är pretty much free the night trough, ja, jag är till och med sugen på att måla naglarna idag! Och så händer det ingenting ikväll. Ingen hemmafest, inga på Nya, ingen grillkväll, nada, zero, zipp.
Boooooooooooooooring!

Skvallerbloggar - det nya svart?

God kväll på er! Bara jag som sitter hemma en dag som denna och läser bloggar? Okej, jag erkänner att det har blivit lite väl mycket bloggar det senaste - men oj, så kul det är! Hoppas bara ni läsare tycker detsamma ;-) Är rädd för att så inte är fallet, men keep reading! Nästa torsdag har jag mängder att skriva om igen! School's back then och jag blir bara mer och mer nervös. Skall ju gå Samhälle Internationell så jag är rädd att jag inte ska klara av engelskan. Men jag vill ändå gå just Internationell då man klarar sig rätt bra här i livet om man kan språk. Kan jobba stort sett överallt, kan åka utomlans utan problem o.s.v. Men samtidigt överväger jag Samhälle Ekonomi då det är någonting man kan ha stor användning av i livet också, speciellt då kontorsjobb intreserar mig. Fast jag och matte funkar ju inte så vidare bra ihop... Men we'll se. Det var faktiskt inte det jag hade tänkt blogga om just nu, utav två nya bloggar som jag har hittat:

N. Bitchie och Falsk sanning. De är precis som rubriken lyder - skvallerbloggar. Och jag är, återigen denna veckan, kär. Check 'em out and enjoy! XOXO

Två dagar

Tjatja allesammans! Vad har ni för planer för kvällen, tro? Själv har jag ingen aning men är free for sugestions.

I förrgår skrev jag ju att jag igår skulle käka havregrynsgröt och cykla rynt Kuballe eller tur&retur till Skärhamn men det blev ingenting av det. Istället hoppade jag på bussen till Göteborg klockan 15:00 och därinne åt jag både frukost, lunch och middag vid 17 tiden. En kyckling sallad på Paprika och en stor vaniljmilkshake på McDonalds och min dag var gjord! Trodde jag i varje fall.. Jag, Moa, Nea och Mtla som jag var med där inne vandrade vidare till Kungstorget där det skulle spelas live musik under kvällens gång. Den första, och faktiskt enda, gruppen vi såg hette Dektektivbyrån. Först sattes det bara på lite ljud och jag fattade sannerligen inte vittsen med dessa, men efter en stund kom de ut tre gossar på scen och när jag hade hört den första låten med dem så var jag såld. Haha, eller nått annat såntdär klichigt!




Jag och Moa åkte hem med 21:35 bussen som egentligen passade oss båda lagom. Om handär Markus Krunegård vart en timme tidigare. För Moas del då, vill säga. Själv har jag nämligen ingen aning om vem han är. Men jag är lika glad ändå! :-D

Idag vaknade jag vid halv tio tiden, gick ner, gjorde frukost och satte mig framför ett Desperat Housewifes avsnitt innan jag skyndade mig med att klä på mig och raka benen för att sedan nästintill flyga bort till Skärhamn där jag, Fredrik, Anna, Lisa, Anton och Jesper skulle mötas halv ett.
Jag hade planerat att komma hemifrån vid halv tolv men låste dörren och satte mig på cykeln så sent som kvart i tolv och tänkte att detta klarar jag aldrig. Jag trodde att jag säkert inte skulle vara i Skärhamn föräns vid ett eller nått. Bara-för-att liksom. I vanliga fall tar det visserligen 45 minuter att cykla dit, så vid ett tiden var väl lite att ta i, men jag trodde i jalle fall att jag skulle bli sen. Men 35 minuter efter att cykeln började rulla nerför min backe utanför huset så var jag i Skärhamn. Tio minuter tidigare än alla andra! Jag är riktigt stolt över mig själv alltså, för jag hann till och med ta mig ett litet snabb-talk med mammi och pappi innan färden var avslutat. Creds too me!
Nåväl, dagen var mysig och jag fick i mig både en bulle och en glass. Mumsigt!


Anton, Fredrik och min melon- och viol-glass. Rekomenderas!


Fredrik och jag.

Skönhetstips, eller nått

Loggade nyss in på msn och då komemr alltid MSN Today upp och såg de 'äckligaste' skönhetsknepen. Jag blev nyfiken och klickade mig vidare, och väl där blev jag lite besviken på mig själv. Varför klickade jag mig in på sidan och varför fortsatte jag läsa? Nyfikenhet är inte alltid en bra sak, right?

''Spermabehandlingen
Carolina Gynning skapade rubriker när hon gick ut med att hon testat nya "spermabehandlingen", en ansiktsbehandling med produkter av märket Spermine. Produkterna innehåller just sperma, som sägs tillföra en massa välgörande antioxidanter. Dock är sperman framtagen på artificiell väg, vilket sänker äckelfaktorn något.

Fiskbehandlingen
Dags för en super-peeling? På Samptuoton Spa i Malaysia kan du effektivt avlägsna alla döda hudceller och orenheter i porerna genom att flyta runt i en pool där garra rufa-fiskar flockas kring dig och mumsar på din hud. Det låter...kittligt.

Bajsbehandlingen
Vill du ha vacker gud som en japansk geisha? Då ska du testa "Geisha Facial" på spaet Shizuka i New York. Ansiktsbehandlingen innehåller fågelbajs från japanska näktergalar, som steriliserats med ultraviolett ljus. Mjuk hud och sammandragna porer uppges vara resultatet.

Tjurbehandlingen
Sperma nu igen? Javisst, men den här gången kommer den från tjurar och används i håret (tänk Cameron Diaz i "Den där Mary"). Aberdeen Organic Bull Serum Treatment använder sig av tjursperma för att vårda håret - produkten ska appliceras på nytvättat hår och göra det mjukt och skinande. Hur företaget får tag på sin speciella ingrediens vill vi inte ens tänka på.

Snigelslembehandlingen
Om du befinner dig i New York City och har 175 dollar att spendera kan du uppsöka Townhouse Spa och njuta av en kladdig ansiktsbehandling innehållande snigelslem. Slemmet sägs dels skydda huden mot UV-strålning och föroreningar och dels hjälpa hudcellerna och läka och återuppbygga sig.''

Vilken tycker du är äckligast? Själv fick jag nästan kräckreflexer då jag läsa den om bajset. Okej att det var fågelbajs, but still. Jag och bajs klickar helt enkelt inte - i jalle fall inte om man ska ha det på sig.

Mina mål

Hej igen! Känner att nu under sommarlovet så har det blivit lite väl onyttigt och jag nästa (men bara nästan!) längtar tills skolan börjar - whish by the way är om ynkliga nio dagar - så att jag kan få in lite rutiner igen. Så imorgon kör jag på tre nya regler som tänk hålla resten av lovet:
- Havregrynsgröt en gång om dagen
- Motion en halvtimme om dagen, minst. Imorgon tänkte jag mig Kuballe runt eller tur&retur till Skärhamn.
- Ett glas proviva eller en Aktivia yoghurt om dagen.

Ska även försöka vända tillbaka dygnet. Eller vända det behövs inte, men somna innan två varje natt det behövs. Tro mig, XOXO

Everything she says to me means nothing

Hejdär! Sitter här, ensam hemma, och käkar både kladdkaka och melon.

Någonting jag absolut inte borde göra då jag kommer få sjukt ont i magen - men what to do när det står en halv kladdkaka i kylen liksom?
Idag har jag vart på hotellet här i Skärhamn och käkat med mamma, pappa och faster och nu ikväll blir det nog till att kolla på Desperat Housewifes. Om inget annat händer vill säga, wish I don't think it does. By the way så har jag snart sett klart säsong tre på DH så jag längtar verkligen till min lön kommer igen för då jag ska nog köpa både säsong 4 och fem! Om femman är ute än vill säga, någon som vet?

Men men, det enda nya för idag är väl att Harry Potter och Halvblodsprinsen hade 55 fel i sig. Minst. Och det kom egentligen ut igår, heh-heh. Och idag så välte det en lasbil här på Tjörn, tog tydligen aslång tid att få upp den o.s.v. Någon som har mer koll på läget än jag? Blog u later, XOXO

Björn Gustafsson

Detta är två klipp ni bara måste se, för jag lovar er att ni lär inte ångra er.




Langar även ett klipp med Johan Glans. Har ännu inte bestämt mig för om jag tycker det är bra eller dåligt, vad tycker ni?

Sov sött, XOXO

News for today

- Alexander Ryback (nivet vinnaren utav Euro vision contest) är kär i en svensk tjej! Wow! Norge är ju långt ifrån Sverige också...

- Victoria 'Posh' Beckham är supersmal. Igen.

Okej, denna gången har det gått på tok för långt - för vem tycker detta är särskillt snyggt?

- Är det bara jag som håller koll på Paow's blogg och blogg.se's förstasida? = bara jag som hört talas om N. Bitchie? Tjaa, det är i varje fall det nya it-bloggen. Lovar!

- Polisjakt efter dubbelmord i Stenungsund (30-40 minuter ifrån mig) idag. Det är även två gripna - polisen 'plockade' dem med dragna k-pistar, vilket inte är varje dag inte!

- Whitney Houston is back to business! Och hon är snyggare än nånsin!


- Man våldtog kvinna med HIV. Surt, säger jag bara. Men han får faktiskt skylla sig själv. Kom han på nått så dumt är ju detta det rätta straffet :-D Eller kanske inte, men nära inpå. Dock är jag inte superinsatt och vet inte heller alla omständigheterna, men ändå.



Och det var allt för ikväll, mitt namn är Linnéa Tallvik. God kväll.

Jag är kär

För bara några dagar sedan så var jag ju kär i Farmville på Facebook och nu är det denna låten som tillhör mig hjärta. Eller nått annat såntdär romantiskt.



''She's a good girl: loves her mama,
loves Jesus and America too.
She's a good girl: crazy 'bout Elvis,
loves horses and her boyfriend too.

...I'm a bad boy, 'cause I don't even miss her,
I'm a bad boy for breaking her heart.''

Vi är på g, vi är laddade


Det är i den här tröjan jag sitter i just nu och väntar på Lisa som är i affären and buying some candy. Sedan kommer hon hit och hämtar mig så glider vi ner till Emma och partar, chillar - har sommarlov helt enkelt :-D Undrar bara vilka som ska dit? XOXO

Vilka bloggar läser då jag?

Hej igen! Tänkte att nu, medans jag äter en bulle (trots att jag åt lunch för mindre än fem timmar sedan), berätta om vilka bloggar jag läser numera. För dem har utökats en hel del, vill jag lova:

EN GÅNG OM DAGEN (minst):

Melinda - Känner ju henne, som jag nämnde förra gången, och nu på sommarlovet har jag väl ändå umgåtts rätt flitigt med henne. Då hon inte jobbade, vill säga. Eller som nu, när hon tränar 24/7 ungefär. Men jag gillart!
Bloggen är fantastisk och jag är faktiskt riktigt avundsjuk på henns rörliga bilder (feel free to tell me how it's done. anyone).
Bl.a. så är den fylld med Twilight vilket visserligen inte är min grej, men det finns ju även musik, loppis-grejer och massvis med bilder - vilket absolut är min grej.


Paulina - En Stockholms-brud som inte kan stava - men GUD så snygg hon är!  
Egentligen skriver hon väl inte om nått vettigt och har väl inga fantastiska åsikter (åtminstonde inget hon går ut med), men jag gillar att läsa om hon har köpt smink, ätit på Tacobar eller kanske varit med Amir under dagen. Och ja, att hon är snygg och umgås med andra snyggingar gör inte saken sämre, am I right? ;-) Stort plus, eller förvånande, att hon är 93a också.


Dessie - Ex ovän eller ovän med Paulina - det varierar väl från vecka till vecka, typ. Haha. På nått sätt gillar jag den här tjejen med det varierar nog också från vecka till vecka. Ytterliggare en Stockholms-brud som inte kan stava är hon ju i varje fall. Har väl med minst en gång om dagen hur mycket hon tjänar, men jag betvivlar att det är några sådana enorma summor - men vad vet jag?


Laiila - Model av nått slag. Ingen jag känner igen - men se'n så är det ju inte därför jag läser hennes blogg heller. Hon ger mat- och smink-tips vilket uppskattas starkt utav mig :-D Plus att hon är supertrevlig, kan det bli bättre?

EN GÅNG I VECKAN:

Annakerstin - someone I know.


Amir -
  
Behöver jag säga nått mer?


Kissie - som jag skrev förra gången: tjejen alla älskar att hata. Men jag gillar henne faktiskt. Hon har grymma åsikter och är grym med dissarna - kan det bli bättre? Haha!


Rebecca - yet another girl I know. En blogg jag rätt nyss börjat läsa.

Gun - min moster. Har dock ingen bild, men det är absolut nått jag borde införskaffa!

NÅN GÅNG I MÅNADEN:

Kenza - en alkholiserad stockholmare lockar inte mig lika mycket som innan, men nån gång då och då tar jag mig väl en kik på hennes blogg.


Blondinbella - skriver 20 meter långa inlägg där 90 % är bilder, vilket inte intreserar mig. Undrar seriöst hur hennes perfekta 'sagoslott' liv kan intresera någon, men ja... Plus att Blondinbella är brunett these days - what's up with that liksom?


Foki - Även denna tjejen är rätt ny bland mina bloggar och jag vet inte om jag har några speciella känslor för henne just. Men alla olika sorters prylar hon lägger upp på din blogg, det kan vara allt från brödrostar till galna rumdesiger, har jag verkligen fastnat för!

Cherlindrea - inte heller denna tjejer har jag någon bild på. Blev tipsad utav min moster om denna blogg och fastnade när jag såg alla goda recept på kakor, tårtor, bullar, pajer o.s.v.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5147525 - denna blogg har jag ingen aning om vem det är, hittade en länkning hos Melinda. Men gosh, vilka snygga och mysiga bilder!


Caroline - känner denna snygging med. En härlig tjej som skriver om bl.a. Michael Jackson men hon har även en massa annat att bjude på.

Checka in dessa bloggar hörrni, och ge mig gärna tips på fler så drar jag och duschar och har en go' kväll med alla tjörnbor. XOXO

Mina dagar med myggorna

God morgon! Vad har ni för er idag? Själv åt jag nyss stekt potatis, ägg och melon nyss. Veldigt burrigt (det är liksom det nya it-ordet, läs nedan för fler tips)!


Idag är vädret sannerligen inte på topp, men det började ju gå utför redan igår. Jag och Anna gick till Nya i Skärhamn och grillade lite med Emma, Frida och Mria och vädret var verkligen down low. Gråa moln klädde hela himlen. Som tur va så var det inte kallt, vilket gillas. Någonting som absolut inte gillas, något som jag har haft ont av hela denna veckan, är myggor. S E R I Ö S T, vad gör dom för nytta? Nått måste det ju vara eftersom dom finns I guess...
I tisdags hos Erik blev jag hur biten som helst, på halsen bl.a., i onsdags när jag mötte Anna, Amanda, Alice och han Stefan på Hamngrillen, i förrgår var det faktikst inte så farligt men då satt vi ju under ljus och med folk som rökte hela tiden, och så igår då. Jag tror verkligen dom vill mig nått! För herregud, jag blev verkligen biten hela dagen igår:
Jag och pappa var ute med båten till Kärsön och skulle ta kort på Kronhjortar deep down in the forrest och där fanns det inte bara mygg, utan även myrer och en massa andra bitande saker. Jag fick nästan panik p.g.a. småkrypen. Usch!
Men, som sagt, vi skulle ju fota Kronhjortar fast det gick ju som det gick kan jag lova:



Det var dem enda fotona jag fick på dessa rädda djur. Men, som tur var, jag fick tag på två andra djur:



Så igår på kvällen åkte jag till Skärhamn och mötte Anna och vi gick ju, som ni redan vet, till Nya där Frida och Emma satt och chillade. Tjejerna tände grillen och även Mria kom. Det var sådär lagom boring att sitta där i allt de gråa så vi begav oss till Axel P. Påväg dit mötte vi inga mindre än Robin, Mathias, Lisa och hennes Mathias. Och eftersom det var ett bra tag sedan jag mötte Robin så blev jag glad i jalle fall :-D
Anyway, hos Axel var det massa mysigt folk som verkligen gjorde min kväll. Puss på er. Men då Axel skulle lägga sig tidigt (=hockey nästa dag) så var vi tvugna att dra vid tolv och då gick vi och satte oss på Hamngrillen - nya inneställer ya know. Och där satt vi och jiddrade (pratade) en massa burrigt (nått bra) jidder. Men sen så skulle Cornelius gå på dirren (direkt) men stannade kvar så jag undrade serri (seriöst) vad han höll på med. Och ja, för er som undrar, Cornleius är den som har smittat mig med allt detta data-språk. Men jag gillar't, trots att det är totalballat (nått dåligt).
Men nu ska jag spela Farmville på Facebook - who's joining me? Blog u later, XOXO


Dåligt med updates

Hallå, dålig updatering på sistonde - jotack, jag vet! Och ni kommer inte heller att få se de jag köpte i Göteborg, jag är helt enkelt för upptagen men så orkar jag inte heller. I'm so lazie theese days. Men det är ju sol ch typ trettio grader ute, så vad kan ni förvänta er? ;-)

Gårdagen spenderade jag med Moa, först på stranden och sedan i Skärhamn.
Och iförrgår var jag på Dyrön hos Emma med Cornelius där vi åt glass med banan och chocklad och kexchocklad med glass. Mums!
Idag ska jag och pappa ut med båten och sedan får vi se vad som händer. Några förslag?
Och jo, igår: jag har såå förätit mig på French hotdog. Eew! Blog u later, XOXO


Partille-Johhny

Haha, läste nyss Paow's blogg och hon hade hittat en riktigt bra och passande 'dikt' för Patrille-Johnny's (nivet sådana där med gummiband upp till låren - fattar fortfarande inte grejen med det!??):


Jag kan ta skit jag kan ta smärta
för jag har hårspray i mitt hjärta
jag kan ta svek, jag kan ta mod
för jag har brunkräm i mitt blod
jag kan förlora ett öga, jag kan krossa en tand
men gummiband kommer alltid i första hand.

Sommartider, hej hej, sommartider

Hallådär! Hur är det med er i solskenet? :-D ett tag sedan man skrev så alltså... Med mig är det bara härligt, härligt, härligt och detta var precis vad jag behövde nu såhär de sista dagarna innan skolan. Det är faktiskt bara fjorton dagar kvar nu - sorgligt med sant.
Igår var jag först hos doktorn med mitt knä (ramlade med mopeden i okt. och undrar om dom kunde göra nått åt att det kliar/gör ont ibland - they couldn't), åt en French hotdog med vitlök (kassörskan undrade om jag ville ha ketchup eller senap i. också. uh), cyklade till Skärhamn med Moa, hon handlade lite grejer på SML där jag förövrigt hittade en assnygg kofta som jag nog bara måste ha, vi cyklade vidare till Nya där vi spenderade eftermiddagen med Frida, Lisa och Emma:

Moa


Nya, Skärhamn


Arvid, Rickard, Martin, Andreas


Simon

Sedan blev det till att käka. Och OJ vad vi käkade se'n. Pizza, festis och glass. Man orkar ju inte alltså, haha.




Nina och Emma var också med och käkade

Sedan blev det för mig och Moa att cykla hem, duscha och göra oss iordning innan vi blev sjutsade utav Nina och Mria bort till Arvid som fyllde år dagen till ära. Eftersom jag och Nina är så himla söta så åkte vi in på ICA och köpte chocklad och rosor till han.
Under kvällens gång mötte jag träffade jag även Anna, Alice, Amanda och någon Stefan. Längesedan jag träffade tjejerna och det var riktigt trevligt! Fick mig även ett snabbmöte med Fredrik. Tack alla för kvällen.

I förrrgår var ju jag och Moa i Göteborg där jag köpte jättemycket grejor! Ovanligt för att vara mig faktiskt. Men det var verkligen kul med alla nya kläder jag kom hem med: Cheap Monday-jeans, smuckeshängare och sjal från Indiska (jag är verkligen en sjalmänniska), kofta och linne från JC, kofta från Rut m.fl., 'gå-ut'-tröja från Zara och en Michael Jackson-tröja från Rockhouse. Bilder på dessa grejer kommer, men inte idag. För nu skajag ner till Kårevik och sola med min syster. Blog u later, XOXO

Låttips



Bara jag som är helt såld på en massa 90-tals låtar? Som Aqua m.fl?

Skagen 2009

Hallådär! Hur är det med er i regnandet? Själv är jag så trött på det så det är itne klokt! Usch och fy, säger jag bara! Jag var i sådant desperat behov av uteluft och motion idag att jag cyklade till affären förut, och blä så det regnar! Inte okej. Gud, vad jag längtar till förste september då jag ska köpa gymkort igen! Skönt som bara den att få röra på alla feta sommarkilon.

Jag tänkte langa lite bilder ifrån tredagars-resan som gjordes till Danmark förra veckan. Jag erkänna att jag inte åt godis på hela resan och dricka drack jag bara en gång - och det var endast för att det skulle vara oförskämt att inte göra det.
DAG 1: Vi kom. Planen var att hyra cyklar och sedan cyckla konstant i tre dagar (nästan i varje fall) men så blev det inte då vädret hindrade oss. Så första dagen gick vi in till själva Skagen (ca. 2 km) där vi letade Tjörnbor i hamnen, åt på Jense's biffhouse (biff, bearnesås, sallasbuffé, klyftpotatis, bananasplitt) och tittade kläder - tyvärr för oss inget i smaken så vi vandrade hem igen. Där simmande jag en stund i poolen innan det kom en massa skvättande småbarn och powerwalkade 20 min. i gymmet. Och så avslutade vi kvällen med norka Hunter.
Och jo! Jag hade kameran med mig in till stan, faktiskt, men hittade ingenting att fota.
DAG 2: Vi såg. Vi vNär vi vaknade så sjöng jag och mamma väldigt halvhjärtat en rad för henne ur 'Ja, nu ska hon leva...', mamma fick presenter av mig innan vi begav oss till världens godaste hotellfrukost - men brukar dem inte altid vara det? :-) Sedan övervägde vi att gå, cykla eller åka bil in till stan men vi valde det första alternativet men glömde totalt bort paraply. Såklart började det ösregna. Men betoning på ös. Så det första vi gjorde var att gå in på Skagen muséet och tittade på Skagen målarnas målningar (no shit, Sherlock) innan vi vandrade vidare och fick lite lunch på ett väldigt omysigt och, på nått konstigt vänster, turkiskt café. Sedan gick vi tillbaka till hotellet. I regnat. Och såklart, såklart slutade det regna när vi kom fram. Så jag gick ut i poolen och badade en timme eller nått och hade det askalas! Men så fort jag och mamma kom in på rummet igen så började det ju ösa ner med regn igen. Åska gjorde det också!
Men, som de tappra tureisterna vi är, så åkte vi bil till stranden och tog lite foton:

2009


2009


2008


2008

Ni ser skillnad, huh? Usch, sicket väder det avr, säger jag bara! Varför allt detta regn och oväder? Man orkar ju inte...
Anyway, på kvällen åt vi mat- och efterrätts-buffé på hotellet och gick och la oss rätt tidigt faktiskt...
DAG 3: Vi segrade. Denna dagn åt jag mer måttligt till frukost alltså... Usch, dag 2 bara jag tryckte i mig mat. Det fanns Nutella-pålägg, vad mer förväntar ni er? Efter frukost och packning åkte vi ut till Gamla Skagen för att jag och pappa skulle få fota dessa vågor också:
           

Sedan åkte vi vidare till Fredrikshavn, handlade lite smått och gått och ställde oss i kö till färjan. Och HERRE GUD vad det blåste! Hela bilden skakade och det var riktigt äckligt.
På färjan åt jag köttbullar, lingon, potatis och chockladmouse medans mamma och pappa käckade hamburgare, pommes och wienerbröd. Mumma! Dock fick jag väldigt tråkigt och gick och tittade på böcker. Haha, någon emr är jag som är sjukt sugen på att köpa Marilyn Manson's självbiografi? Shit, den killen alltså! Haha! Men jag köpte inte den utan 14 år till salu. Dendär sanna boken om tjejen som blir våldtagen och sedan säjer hon sig själv o.s.v. Usch! (allt var väldigt usch på denna resan, verkar det som, men skenet bedrar. eller nått)
Nåväl, vi kom hem och kvällen spenderade jag ju, som ni vet, hos Melinda.
Men nu blir det antingen plättar eller Desperat Housewifes. Måste ju säga att det sistnämna lockar mer då jag inte har sett ett enda avsnitt på hela dagen. Är ju på säsong tre och sista avsnittet jag såg slutade med att Mike vaknade upp ur sin koma och Edie lurade i honom att Susan var jättekonstigt - typ.
Och sorry, för den dåliga uppdateringen fresten. Men imorgon blir det Göteborg med Moa så jag lär väl inte skriva nått då heller. Men you'll survive, XOXO

Jobb

Good day, people! Sorry att jag icke bloggade igår. Jag hann elt enkelt inte. Var så sugen på Desperet på morgonen så då var det inte tid och sedan när jag inte orkade titta längre så ringde Nina och undrade om jag ville jobba på Dyrökrog - och det ville jag - så där spenderade jag kvällen! Awsome! Blir även till att spendera denna dagens eftermiddag och kväll där.

Kom ju som ni vet hem i fredags eftermiddag och sedanre på kvällen blev det till att dra ner till Melinda med Moa och titta på Big Stan och The Bunny House. Och dom var riktigt bra! Även fast jag absolut inte trodde det...

Men nu ska jag klä på mig och kanske, kanske kika lite snabbt på Desperate (jag är på tredje säsongen nu!!!) innan jag börjar jobba 15:30. XOXO

RSS 2.0