PÅSKLOV

DET ÄR LOV IMORGON

Temadag

Hola peps! What´s up? (H)

Idag hade vi temadag i skolan. Först var det en tjej som snackade om nikotin - för det har man ju aldrig hört någonting om innan. Sen kom det en underbar invandrare som var stå-up-komiker/lärare. Viktigt var att han var invandrare (alltså inget negativt), då det var det han pratade om.
Sen var det en teater typ. Dock bara med två ''spelare'' eller var man nu ska kalla dom - vilket inte är någon hitt om ni frågar mig. Visserligen hade just denna pjäs en bra mening oså, men jag hade ändå uppskttat fler skådespelare med i.

Annars idag så har jag kollat tv och gymmat. Jag kollar mycket på tv nuförtiden. Det är rätt kul, faktiskt.
Och med mycke menar jag förstås nån halvtimme om dagen. På sin höjd.

Men nu skall jag duscha. Nästa gång vi hörs På torsdag får ni en lista på allt jag skall göra i sommar. XOXO

My heart is beating like a jungle, drum rrrk drr du dum drrk dudu dum

Får både en och två anledningar, men here comes one of them:








Frans says:

''Bara för att det är Earth Hour ikväll så ska jag tända alla lampor i hela huset och spela musik ashögt och ha alla teveapparater påslagna och tvätta och torktumla alla kläder jag kan hitta och sedan stryka dem och rosta massor av bröd och koka hur mycket kaffe som helst och blåsa mitt hår med hårtorken i minst 2 timmar. Det gäller ju att passa på liksom. Sen så överväger jag också att plocka fram julbelysningen igen, det är så mysigt med ljusslingor överallt i hela huset var man än vänder sig. Vem är med mig?''

HAHAHAH. Hur kan man annat än älska denhär killen?

Spotify

Detta är min favorit spellista på Spotify just nu. Bara en massa soundtracks - kan det bli bättre? Tveksam! Speciellt nu när mina andra spellistor töms. Det är nämligen så att all musik som jag har på min iPod tar jag bort från Spotify, så att jag inte lyssnar sönder dom. Which is a good thing, though it's getting little empty in my Spotify account (eller nått).

Breakfast at the computer

Guten morgen! Nu sitter jag här och gluffsar i mig frukost. Men inte vilken frukost som helst, utan våfflor! ♥ Egentligen skulle jag ätit dom med mammsen, men icke! Hon körde bort till mormor för nån trekvart sen och lär väl spendera förmiddagen där... Inte helt okej, va.
Så p.g.a. detta har jag inga direkta planer för dagen. Ska väl påskpynta lite :-) Men egentligen hade jag tänkt mig till Torp och sedan till gymmet - men right now så vet jag faktiskt inte. Tror inte min hals blir glad på mig om jag går bort till gymmet och kör en timme kondition. Även om det skulle vart hur skönt som helst för mig i övrigt!

Sen har jag en fråga också. Laggar Petville jättemycket för er också??? XOXO

Datamus

Efter att ha startat Aktivitetshanteraren x antal gånger, stängt av datorn och vart nära att ringa pappa som är någon stans i sydeuropa för att datamusen inte funkade, så insåg jag att det var för att batteriet var slut.
Blev inte alla lite gladare föra tt jag inte valde teknik?

Jag spar mig

Jaa, mina vänner, nu är det såhär förstår ni att jag har åkt på en fet förskylning med 0,8° feber (d.v.s. 0,8° mer än vad jag brukar ha, alltså 37,4° - inte så svårt va?) Så jag skiter i motionen, för tillfället i varje fall, och spar mig till tisdagens body pump.
Istället tänkte jag plocka iordning och göra fint i köket innan jag klär på mig och lagar mumsig fisk med curry, ägg och dill. 'nd yes, ni ska vi resepeptet you already got the recepie.

Half baked

God morgon på er! Vad gör ni? Själv sitter jag här och tittar på Bella&Tyra show samtidigt som jag proppar i mig gårdagens Ben'n'Jerrys Half Baked.

Gammal bild = numera har dom ny förpackning, men fortfarande lika god glass, isn't it?

Gårdagen innebar ändrade planer vilket slutade med att jag satt hemma framför Hårda bud. Men det var inte så pjåkigt ändå ;-)
Idag skall jag laga mat, fixa naglarna och förhoppningsvis gå en promenad. I need it! Speciellt med tanke på att när denna dagen är slut så lär min glass också vara slut... Hehe. Men det är ju så det skall vara.

Blog u later, XOXO

Frasiga frasvåfflor

God dag! Vad har ni för er? Själv tänkte jag snart skölja ur min hårinpackning och se om jag får någon ordning på detta jobbiga som sitter på mitt huvud. Helst av allt skulle jag bara vilja raka av det, men nejnej. Jag sparar det till balen 2012!

Idag skulle egentligen Jenny och Erica kommit hit på våfflor, men det blev dessvärre inte så för att Ericis var tvungen att ta en buss hem vid halv tolv. Segt värre! Men våfflor kan man ju faktiskt äta any time :-) Ni kanske har någon att äta dem med? Aya, I'll guve you the recipe anyway:

ca. 7 stycken
75 g smält smör
2,5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 kram salt
2,5 dl kalt vatten
1 dl vispad grädde
-
Blanda de torra ingridienserna + större delen av vattnet. Vispa till en jämn smet. Vispa ner resten av vattnen och rör i smöret + grädden.
Ca. ½ dl smet i järnet och voila! Serveras med vispad grädde och sylt.

Crazy bananas

Efter gårdagen har jag kommit fram till att det som suger mest med att festa i en sjöbod - för det avr avd jag gjorde igår - är att håret goes helt crazy bananas. Och då menar jag verklinge HELT crazy bananas. Att jag sedan gick ända ifrån mig ner till the seabods of Rönnäng gjorde ju inte direkt saken bättre heller. Men det var ju en bra kväll i övrigt, så man får väl leva med det ;-)
Dock blev det inga foton, trots att jag hade kameran med mig. På nått ''konstigt'' vänster funkade den inte. Trots att jag hade både laddat batteri och minneskort i. Dock kom jag på vad det var, nu imorse. Objektivet satt inte helt på. Alltså man orkar ju inte! Haha.

Nu, i skrivande stund, sitter jag och mumsar på någonting som jag tror är en apelsin. Dock är jag inte helt hundra på att det faktiskt är en apelsin. Den är liksom för liten för att vara en apelsin, men för stor för att vara en clementin eller mandarin. 
Fast i och med att den smakar apelsin, så röstar jag för att det är en sådan.

The look of tonight




Våfflor speciale

ca. 3 stycken

1 ägg
0,25 dl socker
0,75 dl vetemjöl
en skvätt mjölk
1 kram vaniljsocker
2 krm bakpulver
ca. 25 g smält smör
˜

Vispa samman alla ingredienserna och stek sedan i ett smort våffeljärn.
Serveras med sylt och socker. Mmm!

What to do

Hey folks! Nu är jag hemkommen, mätt och känner stressen genom kroppen. Mh mmh! Ikväll är det fest! Men innan det så tänkte jag:
hitta nått att ha på mig
duscha
fixa håret
promendera ner till Jenny
förfesta med våran
milkshake a la mig&Jenny (remember?)
och sminka mig.

Men alldra först är jag sugen på en våffla. Eller en pannkaka. Eller varför inte both? Som en mix av dem. Typ en pannkaka i våffeljärnet? För man måste väl äta efterrätt?

Foodey

Minns ni att jag skulle hålla mig nyttig? Jag klarade det faktiskt i tisdags. Och då var jag även på body pump. Och igår var jag bara onyttig genom att dricka en klunk cola. Men jag promenerade ju, så det är ju waz ever med colan.
Men idag. Idag gick det ju inte bra alltså. Dels så åt jag en McMuffin och en glass, och dels så åkte jag buss sådär töntiga sträckor. Alltså man orkar ju inte. Visserligen har jag ju nyss vart på spinning, men still. Imorgon är det dock nya tag och då blir det till att promendera vill jag lova. Promendera ifrån bryggan och hem för att bussen inte går längre. Samt en promendad on das kväll. Eller det lutar åt det nu i varje fall.
Fast någonting som det lutar ännu mer åt, är duchen. XOXO

Idag

Hola igen! Tycker vi kör på ett lite posetivare inlägg, innan kvällens slut. Typ ett sådant där vanligt, lite mindre känsloladdat nivet. Typ ett om vad jag har gjort idag:
Först skolan, såklart. Sen kom jag hem, redan vid kvart över tre. Fick sluta tidigare för vi hade ingen geografi sista lektionen. Åt kyckling i currysås med ris samtidigt som jag kollade på A walk to remember. Igen. Den är bara så fin. Men denna gången grät jag inte. Så det blir nog att jag lämnar tillbaka den till systra mi på onsdag så jag skall ner till henne 'nd boyfrind för att räkna matte. Efter filmen blev det en powerwalk till affären för att köpa tuggumi. Och nu sitter jag här. Borde räkna matte, men tänkte att ett litet inlägg innan skadar väl inte?

Imorgon blir det body pump vid 19. En välbehövd sådan. I och med att jag var sjuk i torsdags så blev det ingen core eller spinning då. Och igår blev det litteraturhistoria helda dagen, så då hann jag inte. Detta betyder alltså att jag inte har tränat sen i förra söndagen. Och då gav jag inte riktigt hundra, i och med att det avr så tråkigt då.
Så imorgon gäller det alltså! Tänkte öven köra på att bli lite nyttigare också. I och med att jag har fått ''rensat'' mig så mycket, nu det senaste så hade ju det passat jättebra att bli det idag. Men kom jag ihåg det? Nehejjdå. Det första jag gjorde när jag kom hem förut var att äta chips. Inte så många, men tillräckligt för att jag skulle känna mig onyttig. Efter det gjorde jag glatt efterrätt till migsjälv. Var det värt det? Nej, inte direkt. Har jag ont i magen nu? Ohja, det är bara förnamnet. Så, mina vänner, numera är jag nyttig. Inte ett enda chips, popcorn eller godisbit får slinka ner i min mun. Jag säger även stop till efterrätt och sådant trams.
Nu, när ni har mitt promise, så kan jag plugga med gott samvete. XOXO

Vilda i frid

I onsdags stannade jag hemma ifrån skolan för att jag mådde illa. Under dagen blev det bara värre och värre med huvudvärk, ont i kroppen o.s.v. och när kvällen kom hade jag 38° feber - efter två panodil och ett glas vatten. Detta betydde att jag var hemma även på torsdagen. Men jag kände mig mycket bättre då. Till och med så bra så att det blev en liten tripp till skolan för att hjälpa till med ett samhällskunskapsarbete. Dock blev jag magsjuk på kvällen, så i fredags stannade jag också hemma. På lödagen började jag till och med grina, bara för att jag ville vara frisk. Och det verkade hjälpa, för igår morse kunde jag äta frukost och behålla den.
Dock fick jag reda på någonting som gjorde mig mer down än vad jag varit någon av dessa dagar som sjuk. Någonting som jag först trodde var ett skämt. Men, jag förstod ju att så var inte fallet. Fast på kvällen sa jag till Frida att ''detta käns som en dålig film'', för det gjorde det verkligen.
Imorse, i skolan, kändes det inte länge som en film. Utan det var på riktigt. Det är vardagen.
Jag hade bestämt mig för att inte skriva någonting om det här. Tycker inte jag är rätt person. Men jag måste nog, för det psykiska. För att få lätta hjärtat lite. Och tro mig, efter en dag i skolan med allt, så är det det minsta som kan behövas.
Det finns en grupp om det hela. Imorse, när jag blev medlem, var det lite mer än 700-medlemar. Nu, några timmar senare, är det 1334 medlemar. Och till kvällen lär det väl vara tredubblat. Minst.

Tänker på dig, familjen, släkten och vännerna. Hoppas du har det bra nu, vila i frid.

''I think he got the shorter end of the stick''



Sent en lördagskväll

18:55 Jag fick nyss ett samtal av en dama som verkade hur go som helst. Hon änvände ordet käckt och skrattade lite gött innan hon la på. Sådan förgyller mina kvällar nu för tiden.

19:45 Jag drickor cola. Men inte på vilket sätt som helst. Odladida, tänker ni. Avslagen, tänker jag.

21:00 Jag tittade på A walk to remember. Har hört att det var en såndär film som man grinar rätt igenom. Det var det inte. Jag fattade bara inte grejen. Inte ens när hon berättade att hon hade leukemi började jag gråta.
Men sen. Det finns inga ord för det. Shit. Det är en sådan film man bara måste se. Igen och igen.

Mystigt låt - försvunnen

Alltså jag hade värdens bästaste partylåt på min Spotify-lista förut. Men så tog jag bort den, by a reason, och nu minns jag inte var det heter.
Den var liksom lite av en oldie, men samtidigt gal1 bra och peppande. Någon som vet vilken jag menar?

Middag

Jag åt middag förut. Fiskbullar, någonting som jag brukar gilla.
Men idag var det då inget att rekomendera.

Hur gör du?

Hur gör du för att få mig såhär? Jag undrar så. Kan jag få reda på vad det är imellan oss två? Hur gör du för att få mig såhär? Jag vill förstå.

Det är en nåd

Hennes hud minns dina händer,
än blossar hennes kind av din kyss
och hennes läpppar minns dina läppar
för jag hörde henne tala i sömnen nyss.
Och hon sa allt det där hon ständigt förnekar,
hon talade om dig och om era vackra lekar,
hon sa:
passion av det slaget är en nåd som drabbar få
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå,
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå.
Hennes hud minns dina händer,
ett minne fyllt av välbehag,
det har hon sagt mig i sömnen om natten
men hon nekar bestämt nästa dag.
Hennes nekan är intelligent och verbal
men då hon talar i sömnen är hon långt ifrån sval
hon sa:
passion av det slaget är en nåd som drabbar få
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå,
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå,
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå.

Somewhere outside Myggenäs city


Uddevallare


Uddevallarna i kylen var det närmaste kött jag kunde komma idag, så jag stekte upp en sådan att mumsa på.
Tillsammans med ett glas avslagen cola tror jag nog att jag kan vara back on track redan imorgon. Eller jag hoppas åtminstonde det ;-)

Pain in my stomach

Har ännu inte fått tummer ur till att göra mat. Inte ens en macka. Så nu ska jag äta chips. Åtminstonde pröva. Det kommer bli pain in my stomach men jag hoppas det är värt det.

Jag tror absolut inte att det är värt det.


Köttigt

Hey folks. Här sitter jag och förhandslyssnar på Rolandz's ny album Jajamen samtidigt som jag funderar ut vad jag skall äta. För äta måste jag. De tre senaste dagarna har jag bara fått i mig en halv tallrik havregrynsgröt, en liten, liten potion med fläskfile och potatis, en halv fralla, ett glas oboy, en hönekakatoast, en halv kopp nyponsoppa plus glass och några klunkar ramlösa. ''Men det är ju mycket'' kanske ni tycker. Men nej, det kan jag lova er att det inte är. I vanliga fall hade jag proppat i mig tre feta middagar, tre tallrikar havregrynsgröt och tre tallrikar lunch under dessa dagarna.
Men inte nu inte. Nu får jag ont i magen bara jag ens tänker på mat. Dåligt, är allt jag har att säga, för jag är så himla sugen på mat. Middag helst. En middag med kött. Jag är så himla sugen på kött så jag-vet-inte-vad. Kött, kött, kött! Grillat gött med potatissalld eller klyftpotatis och rosépepparsås till. Eller grönpepparsås. 
Fläskfile och råstekta potatisar. Kyckling. Grillad kyckling. Kyckling på pizza. Kyckling i currysås. Kortletter. Helst sådana som man slår på och sedan steker med grillkrydda och serverar med rosépepparsås och klyftpotatis. Eller räkor! Åh. Det är ju också himla gott. Räkor på färsk baugett med majonäs under a la Atene. Mh mmh. Fast helst en stor fet köttig middag med nån potatis och bearneissås till.
Men that ain't gonna happend today, så jag får väl leva på smörgås. Vilket nog är bäst för min mage, i varje fall.

No training

Ni minns väl att jag skulle tränat idag? Well, it didn't happend. Men jag tror jag har fått ut de kalorierna ifrån min kropp på annat sätt :-)
Jag nämnde väl att jag är sjuker?

Låttips

Jag säger bara en sak, lyssna på denna! Och denna.

Sveriges fulaste hem

Hörde just på tv:n om ett program som skulle komma, ikväll tror jag, med namnet ''Sveriges fulast hem''. Då undrar jag bara; vem carefacear? Och hur kul kan det vara att va med i det program? Gör folk allt för att få lite uppmärksamhet eller?

Panik

God eftermiddag Tjörn, Sverige, Världen. Vad har ni för er? Själv sitter jag här, fortfarande sjuker, och väntar på att Sex and the City ska börja. Det enda vettiga att se på, en dag som denna. Sen får jag la på se på Harry Potter och Halvblodsprinsen eller The Wiz, med Michael Jackson. Eller plugga matte. Eller ännu behövligare: plugga svenska. För det kan ju behövas, lovar jag. Prov på måndag, och jag har inte riktigt börjat öva på än.
Panik? Yes.

Goo Goo Dolls - Iris

When everything feels like the movies, yeah, you bleed just to know your alive.


Då är frågan...


...är denna bra?
Trodde det skulle avra värsta töntiga happily-ever-after -filmen - vilket det kanske är LITE, men inte genom hela filmen.

Magsjuka?

Hej igen! Jag fick nyss reda på att Nina har magsjuka. Får jag det så dör jag nog. Eller ja, inte på riktigt då men you get it. Har ju känns mig illamående sen igår och jag var rätt att sätter jag mig på bussen kommer väl min otur göra så att jag spyr på bussen halvvägs påväg till Stenungsund eller nått. Dock har jag klarat mig utan spyan, än så länge. Men man blir ju orolig när Nina är sjuk va. Plus att värdarna till kalaset jag var på i lördags hade haft magsjuka hur länge som helst not so long ago.

Men man får hoppas jag jag slipper undan. Men nu ska jag gå o frächa upp mig, åtminstonde lite, innan jag kollar film, plockar ordning i köket och skickar iväg ett sms ellet två. XOXO

Bara jag som ser den röda tråden i dessa bilder?



























Sjuker

God morgon, god dag eller bara hej. Idag är jag sjuker, och borde egentligen ligga och sova i detta nu. Men jag kände att jag hade en liten grej som behövdes mailas till David och Madelene (utalas Madelain) ang. vårat samhällskunskaps arbete om hur domstolen är organiserad.

Fram tills nästa inlägg kan ni ju lyssna på den här låten. XOXO

Videoblogg

Jag lovade er en video som skulle kommit upp i söndags. Men jag hann inte. Igår var jag inte inne på datan och idag, när jag väl försöker få in videon, så funkar det inte. Alltså man orkar ju inte. Vart är världens påväg? Eller typ så.

Träning

Hej. Här sitter jag med ont i magen. Och ångest. Mest för att jag borde verkligen träna imorgon. Och idag. Och igår. Och gått på body pumpen i söndags. Och gå på spinningen på torsdag. Men nejnej, istället solade jag när body pumpen var i söndags. Och gick bara på spinningen. Som varken var rolig eller värst jobbig. Men jag gick ju visserligen en bit i söndags. Både utomhus och på bandet.
Och igår gjorde jag läxan. Eller försökte åtminstonde. Och idag gör jag egentligen ingenting alls vettigt. Än. Snart skall jag väl göra läxan, duscha och se på Desperate Housewives. Men jag skulle ju kunna vart på body pumpen nu istället. De hade vart SÅ mycket skönare. Åtminstonde om en timma, när den är slut och man är helt trött i varenda liten muskel.
Plus att jag hade verkligen behövt träningen idag, på alla sätt och vis. På ett sätt för att jag åt både donken och en brownie idag, och på ett vis för att man somnar så gott när man har tränat - och det hade jag kunnat behöva ikväll.
Men imorgon lär jag väl inte hinna gå på spinningen som börjar sex, även om mamma är hemma. För jag är nämligen inte hemma föräns kvart över fem. Suck. Men på torsdag. Då smäller det! Jag tänkte pallra mig till buss 355 som går 16:58, byta i Häggvall till en TEXP som tar mig till klockan sex passet, och sedant a bussen hem klockan 19:00, gå ifrån bryggan och sedan ta mig en lång dusch och somna gott, så gott sen. Gal1 långa bussresor, know, men oh, så värt.
Blog u later, XOXO


Musikal-spinning

Kom nyss hem ifrån spinningen. Musikal-spinningen, nivet. Den jag har längtat efter sen i söndags. En vecka, med andra ord. Och allt jag har att säga är att jag är grymt besviken. Det är allt jag har att säga.
Over and out for tonight.

HAHAHAHA

A Lion would never cheat on his wife..

but a Tiger wood


Litteraturhistoria

Hey you guys! Vad gör alla en dag som denna? Själv pluggar jag svenska literaturhistoria. Eller snart, i varje fall. Nivet sånt där tråkigt om typ forntiden samt romerna och grekerna. Inte helk okej, om ni frågar mig. För egentligen bryr jag mig inte om att det var Horatius som ''kom på'' Carpe Diem-uttrycket eller någonting liknande. Inte alls bryr jag mig. Jag bryr mig om Onskan som 09SPc läser och Låt den rätte komma in som 09SES nyss har tittat klart på. Det bryr jag mig om. Skall nog medela Sune det imorgon. Inte för att han ens kommer höra vad jag säger, men still.

Idag skall jag till gymmet. På spinning. Tema-spinning. Men inte vilket tema som helst, utan schalger. Mh mh mmmh! Och innan det skall jag sola lite också, vilket sannerligen kan behövas.

Men, my dearest friends, nu blir det till att plugga helhjärtat på litteraturhistoria. Måste bara medela att Erica har köpt sig en Tallvik-lampa. How cool!!!!!! XOXO

Goin' back to Indiana


Bara jag som tittade på Familjen Jackson i torsdags på 4an?
Bara jag som förälskade mig i den här låten?
Bara jag som klickar på play just nu?
Bara jag som, fortfarande, är fullkomligt kär i Michael Jackson med familj?

Våren genom tiderna:

11 mars 2008


21 mars 2009


13 mars 2010




P.S. Idag fyller bloggen ett år. Har ni tur så kommer det upp en väldigt oseriöst video-klipp imorgon, bara för att fira liksom.
Men så länge; happy B-day bloggen D.S.

Promenadlook of the day


I denna looken och med M.J. i öronen tog jag mig ut på en promenad.
Dock inte till syster = jag är ingen Lars W-musik rikare.
Och utan linser = jag var nästintill blind i närmare fyrtio minuter. !!!!!!!!!.

Äntligen

Med en Pan Pizza och en Risifrittu ska jag nu, seg som jag är, äntligen gå och klä på mig. Och städa. Och promenera. och plocka undan. Och ta bort nagellack. Och, och, och!

Du vet att du lever i 2010 när

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bilddagboken, facebok eller liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tvn istället för att bara trycka på en knapp på tvn.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser denhär listan, flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, vilket jag vet att du gjorde.


Todays plans

Long time no seen, TROR jag att jag menar. Heh. Det var i varje fall ett tag sedan vi hördes, det avr det jag ville få fram.

Så, vad gör ni en tidig lördagsmorgon som denna? Själv lyssnar jag på musik, facebookar och gör lite samhällskunskap.
Snart tänkte jag göra mig lite frukost, ta mig nått att dricka, klä på mig och sedan promendera ner till syster för att tjyva lite Lars Winnerbäck-musik av henne. Tack till henne och kärlek till Lars, säger jag bara.
Efter det skall jag hem, duscha och städa innan det bär av på kalas.

Igår var jag nere hos Jenny och mös med Erica framför Solsidan, Bröderna Grimm och Chihuahua i Beverly Hills. Den sistnämnde filmen var ju bara SÅ bra. Faktiskt. Ellet lite åtminstonde. Idag blir det nog film med, fast med ett annat sällskap :-)
Men nu får jag nog ängna mig lie mer helhjärtat åt samhällskunskapen. Blog u later, XOXO

Dansa, dansa, rör på hela kroppen

Hejsan guys? What's up? Själv sitter jag här, i väntan på Grey's, och tänkte skriva lite samhällskunskap. Jag, David och Mads gör ett arbete om domstolar. Hur man blir dommare, prossesen från brott till staff o.s.v. Rätt intressant faktiskt, dock pretty svårt.

Dagen till ära har jag varit mycket duktig och gjort min tyskaläxa. Till och med mer än behövligt.
Någonting annat jag gjort idag är dansat. Bugg. Med byggarna. Årskurs två. Det gick sådär lagom bra. Bättre lyck nästa gång - då jag hoppas att vi ska dansa foxrott.

NU: Grey's! XOXO


Schlager spinning

Igår kväll, närmare 18:30, efter Body Pumpen så gick jag in till spinningen. Schlager spinning. Klingar det inte hur underbart som helst i öronen? Schlager spinning. Det borde klinga underbart i varje fall. Väldigt underbart. Mitt i Waterloo med ABBA så började varenda en på cyklarna klappa i tackt. Åh, fattar ni vilcken kick man fick av det eller??! För efter en timme av Body Pump var jag helt slut i varenda muskel, men när jag går in i spinningsalen och högtalarna fyller rummet med schlager musik så får man ju bara energi, energi, energi. Att jag sedan kunde nästintill varende låt utgav ju inte direkt mindre energi.
Varje söndag är det tema spinning på gymmet där jag går, och nästa vecka är det musikal spinning. Håll med om att det klingar nästan bättre än schalger spinning?

Cheesecake brownies

Nu har jag bakat klart. Brownies blev det. Med nått vitt gojs innehållande philadelphiaost (♥), créme fraiche, ägg och vit chocklad på. Det är liksom en mmm-upplevelse bara utav själva brownien, och så kom gojset på och så bara POFF omöjligt ännu mer mmm!



Mmmmmmmmmmmmmm

Det är något visst med källvatten att baka. Mmmmmmmmmmm!

Gladiator

God eftermiddag! I hope you all do fine! För med mig är det bara toppen! Dages geografiprov gick superbra, jag har rensat min iPod lite, sitter och lyssnar på en underbar låt plus att jag skart ska baka. Can life get any better? Well, om nästan fyra veckor så lär mitt liv vara bättre än någon gång innan. Det betyder alltså att det är påsklov då :-D

Idag har jag bara vart i skolan. Det har äväl vart sådär lagom kul. No shit, Sherlock. Dock var det en grej som var lite kul. Eller kul och kul, men lite bättre än det andra. Och det var svenska lektionen. Vi tittde på film.  Eller tittade klart på en film. Gladiator. Shit, jag började nästan grina. Dock fick jag ju ta mig samman, man kan ju inte hålla på med sådan trams i skolan.


Men nu ska jag baka. Blog u later, XOXO

Stefan Abingdon







Bra låt på G!


Jag säger bara en sak, och det är att denna låten kommer jag digga hela veckan!
Och helgen med, för den delen.

När jag blir stor...

...så ska jag ha följande i mitt kök:


Knivställ 695 :-


Dubbelt våffeljärn 595 :-


Brödrost 595 :-


Citruspress 495 :-


Mixer 495 :-


Visp 395 :-


Smörgåsgrill 349 :-


Vattenkokare 495 :-


Micro 1295 :-

Varma macker

God förmiddag every body! What are you doing? Själv sitter jag här och väntar på att mina varma mackor skall bli klara. Tror dom blir gal1 goda, för det är inget mindre än rostbiff på. Mmmmmm!
Det är två formfranska som är täckta av ett tunt, tunt, tunt lager tomatpure. Efter det är det två skivor rostbiff på båda. Därefter blandade jag ca. ½ dl gratängost (går ju bra med skivad ost också) med en ''vändning'' oregano ur det ''stora oreganohålet'' på oreganoföpackningen. He-he. Detta lades uppepå rostbiffen, så att det täckte så mycket som möjligt. Sedan vär det bara att ställa in den i ugnen på 100-150° i 10 minuter. Bon apetit!
Går säkert lika bra att göra dubbelmackor utav det och göra det i ett mackjärn, men i och med att jag redan hade börjat värma ugnen så fick det bli den.

Dagen till ära ska jag plugga (no shit, Sherlock) och träna. Gött att avsluta veckan med både body pump och spinning, tycker jag. Och så skall jag äta godis också. Mh mmh mmmmmh!!!!

Men nu: plugg, plugg, plugg. XOXO

Sucker for love



Var ska vi sova inatt?



Jag känner blicken, jag ser på dig att du är där
Nån skymmer sikten, du ser på mig att jag är här
Jag tappar sansen, jag är i sjunde himlen
Har kvar balansen, du håller mig i handen
Du bjuder ut mig, det här här sista dansen
Jag känner värme, det måste va' romansen
Jag ser du småler, som om du visste något
Ja, dina läppar dom viskar oupphörligt:

Var ska vi sova inatt? Så vi kan andas samma luft
Var ska vi sova inatt? Så vi kan göra nått ihop
Var ska vi sova inatt?
Du kommer närmre, så får jag din värme, om vi bara visste
Var ska vi sova inatt? Så vi kan andas samma luft
Var ska vi sova inatt? Så vi kan göra nått ihop
Var ska vi sova inatt?
Om du kommer närmre, så får jag din värme, om vi bara visste

Vi håller andan, kan du va' hetare är jag?
Har du nån annan? Är han då hetare än jag?
Om du vill glömma, så kan vi springa du och jag
Ja, vi kan drömma där hela världen vore klar
Om du vill ha mig, ja om du tycker de är det
Då kan du ta mig, jag växlar till grönt
Jag ser du småler, som om du visste något
Ja, dina läppar dom viskar oupphörligt:

Var ska vi sova inatt? Så vi kan andas samma luft
Var ska vi sova inatt? Så vi kan göra nått ihop
Var ska vi sova inatt?
Du kommer närmre, så får jag din värme, om vi bara visste
Var ska vi sova inatt? Så vi kan andas samma luft
Var ska vi sova inatt? Så vi kan göra nått ihop
Var ska vi sova inatt?
Om du kommer närmre, så får jag din värme, om vi bara visste

Fjärde mars tvåtusentio






Blah blah blah

I veckor har jag sagt hur mycket jag ogillar en viss låt, men inte nu längre. Jag letade just upp den på Spotify och insåg att det är faktiskt ganska bra. Men bara ganska. Här är det i varje fall.

www.minnies.se


Titta på den här videon! Jag tycker tjejen är gal1 söt och har en underbar personlighet. Haha. Synd bara att inte hennes andra tittare verkar hålla med.
Jag langar fler klipp:




Bröllopsfotografen

Hej på er! Idag har min dag bestått utav promenad, sms och plugg. Plugg, plugg, plugg. Eller ja, geografi. Så döden, men andra ord. Fy, säger jag bara! Liksom, vem bryr sig om agglomeration, lakaliseringsfaktorer och Webers teori? Ja, inte jag i varje fall!

Igår var jag hemma hos Emelie med Cornelius och kollade film. Bröllopsfotografen. Alltså, jag skall vara helt ärlig: jag trodde det skulle vara världens svenska b film typ. Men sådär dåliga skådespelare med torra repliker och helt utan nån vettig handling at all. Men nejnej, det var ju helt tvärtom! Och jag är riktigt glad att jag såg de. Filmen hade ju en mening, den ville säga nått. Man kan ju bara hoppas att så många som möjligt ser den och tar åt sig av innehållet.

Bästa repliken var nog när den ena pappan höll tal på sin dotters bröllop och sa ungefär ''...det året hann vi inte renovera om badrummet.''.

Idag vet jag dock inte vad kvällen har att erbjuda. Skulle egentligen gissa på ingenting. As usual these days.
Men vi får väl hoppas på det bästa! As usual these days. 
Blog u later, XOXO

Todays shoppinig

God kväll peps! What's up? I Rönnängs förort är det pretty dött, men jag tror minsann att det är lite mer dragit lite närmare kusten ;-) Får nog ta mig en kik där, hehe.

Idag har jag promenerat, vart i skolan, shoppat och haft ont i magen. Jag fick shoppat This is it-filmen plus Trolkaren från Oz by Motown = Michael Jackson i huvudrollen = pretty cool, en vid/blå-randig skjorta från MQ samt en present till mitt kusinbarn som fyllde år i måndags. Very nice, fågelbajs!

Men that's enough for today, nu ska jag göra iordning mig för kvällen. XOXO

She's got the look



Lars Winnerbäck - Gå på vatten


Jag vill inte tappa skärpan en gång till

Adrienne Poster - Something beautiful


Lyssna vad jag har hittat!

Hörni, som min gamla lärare Ulla brukade säga, vet ni vad jag har hittat? Sibel's låt Stop. Som hon var med i Melodifestivalen med. Den enda delen ur det programet som jag tittade på. Eller nej, det är faktiskt inte sant. Men åtminstonde den enda delen som jag lyssnade på alla låtar. Egentligen tittade jag ju på minst en låt i tre utav fyra program. Hehehe. Men nog om det! Det jag försöker få fram är att ni ska lyssna på låten - 'cause it's a real good one!
Nu hittade jag även Anna Bergendahl's This is my life. Lyssna på den med!

I min iPod just nu:

Nej, självklart kommer jag inte lägga upp alla mina 1640 låtar, utan bara dem som jag lyssnar på på youtube på min iPod nu för tiden. Invecklat? Mjaaaa. Get it? I hope!











Nu: promed! XOXO

This afternoon:

Samtal nummer ett
Kändes gött att få det överstökat.

Frächa upp mig lite, klädbyte o.s.v.

Promenad
Kommer inte till gymmet idag, så nått får man göra åt allt detta dallrande.

Duscha + inpackning 

Ätit middag + efterrätt = mmmmm
Efter nästanintill nio timmar av magont fick jag äntligen ner middag.
För oj, vilken efterlängad ananaspaj det var!

Töjning

Hola boys and girls! Efter en vecka fylld med plugg är jag äntligen tillbaka. Och jag kan medela er att tyskaprovet idag gick galant bra. Tror jag. Eller det känns så. Jag hoppas det i varje fall.

Imorgon ska jag, förmodligen, till Sanberg's. How cool isn't that??? :-D :-D I'll update you about it tomorrow afternoon, probebly with pic's to. Skall även införskaffa This is it-filmen med Michael Jackson, en skjorta och kanske en väska samt en kofta/cardigan på MQ, en sådan där fläta nivet (haha, okej, beskrivningen var väl inte den bästa, men jag visar er sen eller morgon) och en present till mitt åttaåriga kusinbarn. Så då undrar jag, vad köper man till en sån? Visserligen har jag ett tips, men tänke om någon av er där ute vet EXAKT vad man ska köpa och gärna ville dela med er utav det. Feel free to do that i sådana fall.

I skrivande stund sitter jag och letar töjningar. Faktiskt. Dock har jag inget hål att töjning i (skulle nämligen vilja ha ett annat att töja i, än dem jag har), men det går ju att fixa. Om jag hittar den jag vill ha, vill säga. Jag vill ha en tunnel med en peace logga på. How fab' isn't that? Tänk er bara!! Very nice.
 Än så länge hittar jag tyvärr bara tjugotusen hjärtan, stjärnor och till och med Jesus, i olika pluggar och tunnlar. Liksom, hallå? Boooooooooooring!
Annars idag skall jag ringa x antal samtal till x stället angående x. Exiting, huh? ;-) ;-) ;-) Sen tänkte jag även skriva ut lite grejer till samhällskunskaparbetet som görs i skolan med Madelende (läs Mads) och David. Skall 'ven försöka hinna med att äta, promendera och kanske ett och annat tv-program. Och svenska då. Såklart. NOT fun at all.

Nu: samtal. Blog u later, XOXO


Only time can keep us apart

Nu är det bara lite, lite, lite mer än sex timmer kvar tills Desperate Housewives börjar och ungefär trettio timmar kvar tills Grey's Anatomy börjar. Kärlek♥

Vet ni vad?

Imorgon. Tisdag. På kvällen. Klockan nio. Då börjar Desperate Housewives. Jag är så kär. Och kan kanppt vänta på att denna dagen skall gå, och imorgon, och imorgon eftermiddag och sedan är klockan nio. Och då börjar Desperate. Jag har hört att Lynettes ena barn dog sist. I krashen, nivet. Och anting Carl eller Orson. Tror det var Carl. Och nån mer. Någon random. Typ hon tjejen i flygplanet kanske?
Förlåt om jag avslöjade nått :$ Hihi.

Idag hade jag by the way prov. I engelska. Fast det vet ni. Och ni, det gick bra :-D Sen hade jag och Jenny geografiredovisning. Det var pinsamt. Men det gick också bra. Dock var inte min bro grej med, som jag faktiskt kämpat med - men jag kanske kan ge Susanne en liten extravisning om det.

Men guys, nu blir det tyska för hela pengen! Och kanske en promenix. Eller det blir en promenix ;-) XOXO


RSS 2.0