Scones
Ingridienser:
50 g margarin
4-5 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
-
Sätt ugnen på 250° Knåda ihop, med hjälp av händer (=mer känsla), margarin, mjöl, salt och bakpulver till en jämn deg. Häll sedan i mjölken och knåda återigen ihop till en jämn deg. Dela degen 4-8 gånger, beroende på hur många du vill ha. Rulla sedan dina delar till bollar, nacka dem (nivet sådär med gaffeln) och grädda dem sedan i 6-8 minuter.
Jag TROR att detta är scones. Dock inte nackade - som ni ser.
50 g margarin
4-5 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
-
Sätt ugnen på 250° Knåda ihop, med hjälp av händer (=mer känsla), margarin, mjöl, salt och bakpulver till en jämn deg. Häll sedan i mjölken och knåda återigen ihop till en jämn deg. Dela degen 4-8 gånger, beroende på hur många du vill ha. Rulla sedan dina delar till bollar, nacka dem (nivet sådär med gaffeln) och grädda dem sedan i 6-8 minuter.
Jag TROR att detta är scones. Dock inte nackade - som ni ser.
Kommentarer
Trackback